smithereens
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
smithereens
Memberei ole tõmblemine ka:D kerge iiveldus ja peavalu on põhilised sümptomid.ei oska seda vibra päris täpselt defineerida ka:PKerged krambid käivad peal?
smithereens
Memberharjutustega sa rasvast lahti ei saa
oktoober 5, 2009 at 6:35 e.l. in reply to: Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu #224318smithereens
Membervererõhk läheb kõrgemaks. Mul oli selline peavalu ükskord lõuatõmbamisel.
smithereens
MemberTõmban tõesti nii, et vaid lõug käib üle kangi. Nüüd proovin ka rinda vastu kangi tõmmata.
smithereens
MemberPraegu läheb räpp, 2Pacist “Ambitionz Az A Ridah” kuni 50centini “Blood Hound”
smithereens
MemberOi ära seda küll tee, sest võid kindel olla, et õnne see sulle ei too..
“>Foorumist teemasid lugedes sain teada, et suurem raskus on parem kui rohkem kordusi. või sain ma millestki valesti aru?
smithereens
MemberTänud vastuste eest!
Tuleb siis lisaraskust leida, kuna ma suudan juba 4×10 puhtalt tõmmata, ning ei tahaks nt 4×12 üle minna.
smithereens
MemberNo eks ikka puhtalt läheb
smithereens
MemberTartu Ülikooli Akadeemiline Spordiklubi Ujula tänaval. Seal on kõik olemas, lisaks veel staadion, kus saab sooja teha.
smithereens
MemberNeed, kes “vibu lasevad”, ei treeni üldse biitsepsit, vaid rohkem õlga ja väga võimalikud on selja vigastused
smithereens
MemberEnne aeroobset võid teha sheiki vadakuvalgust või siis lihtsalt vett
smithereens
MemberEndale maitseb Merrild 3in1. Kiirkohvil ja tavalisel eriti vahet ei tee.
smithereens
Membersmithereens
MemberSuvel ei taha raha palju jõusaalile kulutada. Selle asemel teen parem keharaskusega, käin jooksmas, kuid üks kord nädalas satun jõusaali ka.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>smithereens
MemberTartu Ülikool, ajalugu esimene kursus.
-
AutorPostitused