smithereens
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
smithereens
MemberNoniii! Ei hoia teistega kokku – maffia ! Ka sinu t6mbame peagi v6lla
smithereens
MemberLaizeN tundub kahtlane oma kõige teadmisega
Hääletan: LaizeN
smithereens
MemberNii, praeguse seisuga ei võtnud järgmised isikud üldse sõna:taivox, Mcken, LaurL, bigroncoleman, smithereens.
Kellaajaliselt pärast seda, kui pacman ennast reetis, on foorumis käinud neist taivox, bigroncoleman ja smithereens, kuid sõna nad siiski ei võtnud. Minu teooria on järgmine: need 3 ja pacman on mafüoosad. 3 ülal nimetatud tüüpi nägid, et pacman on kehvas seisus ja kõik hääletavad tema vastu, kuid ise nad hääletada tema vastu ei taha. Samas, kedagi muud süüdistada ei ole ka nagu otsest põhjust, see oleks liiga kahtlane.
Seega, ma arvan, et maffia on: taivox, bigroncoleman, smithereens, pacman.
Rahu nüüd, päev kestab ju kuni üheksandani. Ma alles kahtlustan kõiki.
smithereens
MemberTulen ka mängu
smithereens
Member300
smithereens
Member450
smithereens
Member200
detsember 8, 2009 at 1:20 p.l. in reply to: +Kiiroksjonil on 8 detsembril Creatine 600g Fast ilt #240773smithereens
Member400
detsember 1, 2009 at 12:11 p.l. in reply to: +Kiiroksjonil on 1 detsembril Optivites Optimum Nutritionilt #238612smithereens
Member440
detsember 1, 2009 at 10:49 e.l. in reply to: +Kiiroksjonil on 1 detsembril Optivites Optimum Nutritionilt #238585smithereens
Member300
november 30, 2009 at 9:05 e.l. in reply to: Kiiroksjonil on 30 novembril Fitness.ee 2010 aasta kalender koos Rosina, Aktivisti ja teiste autogrammidega. #238072smithereens
Member60
smithereens
Membermis mõttes väiksemaks?
kui tahad rasva pealt kaotada, siis söök korda.
smithereens
MemberHera 80s on ~5% süsikaid, kuid miks sa süsikaid maha võtta peale aeroobset?Pärast Aeroobset
Pärast aeroobset tarbi valkusid. Isegi aeroobne treening tekitab organismis kataboolse olukorra ning treeningjärgselt tarbitud valgud panevad sellele punkti.
Konkreetsemalt, sobivaimad ka aeroobse töö järgselt on vadakuvalk ja munavalged. Need valgud imenduvad kiiresti, vältides ja peatades tekkinud/tekkivad kataboolsed protsessid. Ka süsivesikutel on peale aeroobset oma aeg ja koht. Süsivesikutega peaks ootama ca. 90 minutit, kuna kohene süsivesikute tarbimine nõrgendab aeroobse töö poolt stimuleeritud rasvapõletust soodustavate hormoonide tööd.
Võetud Rückenbergi artiklist
Ning Hera sisaldab ~7g süsikaid
smithereens
MemberJah, seda ma olen lugenud, kuid mul läheb vaja teada, millist whey valku soovitate?
smithereens
Memberja seda nimetad sa segaseks söömiseks?
Hommikul söö ja kohe kõvasti söö, pressi toit lihtsalt alla
AutorPostitused