smithereens
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veebruar 9, 2010 at 8:42 e.l. in reply to: +Kiiroksjonil on 9. veebruaril Fitness.ee randmetoega kindad #255095
smithereens
Member150
veebruar 8, 2010 at 10:03 e.l. in reply to: +Kiiroksjonil on 8. veebruaril 100% Whey Gold Standard 4,7kg Optimum Nutriton ilt #254960smithereens
Member200
smithereens
Memberkarmkrt ma olin kindel et Lexusl või Samakamees on maffias
üks küssa – miks maffia mind tuttu pani?
täiesti juhuslikult, meil läks vaja kedagi, kes ei olnud nii aktiivne, et kahtlust meie pealt hajutada.
smithereens
MemberNii, kahtlus on praegu rolltonil ja Samakamehel. Samakamehe poolt hääletas alessandro, võib-olla ikkagi tabelid näitasid, et tema on maffiast. Kimmel hääletas rolltoni vastu, rollton luges ja tõmbas kohe kimmeli maha, seega:
hääletan:rollton
smithereens
MemberEks tuleb suvaliselt keegi jälle välja hääletada
smithereens
MemberJama on see, et 3 inimest suhtusid sellese mängu passiivselt, muidu oleks see mäng palju kauem kestnud. Ärge registreerige ennast mängu, kui teil pole aega isegi üks kord hääletamas käia.
Aga alessandro jah, tema kaitses Mcken’i ja kaitstakse ikka omasid. Ning kahtles taivoxi õiges otsustusvõimes.
hääletan: alessandro
smithereens
MemberMulle tundub rollton kahtlane, sest ta süüdistab koguaeg samakameest, ilmselt on rollton maffiast ja tegutseb enda tahte alusel.
hääletan:rollton
smithereens
MemberMina usun, et samakamees uuris ikkagi anatoomiat ja tema on arst. Hääl läheb selle vastu, kes kahtles.
Hääletan: Lexusl
smithereens
MemberJälle tegime vea ja oma mees leidis lõpu. Mina ei oska enam kedagi kahtlustada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samakamees võib arst ka olla.
smithereens
MemberTegelt ehitan homme pendli…siis hakkan alles targutama.see kõlab nagu maffiajutt
smithereens
MemberKahtlaselt vaikne, toetun enda keelebarjääriteooriale.
hääletan:bigroncoleman
smithereens
MemberMina võtaks kõigepalt need ette kes üldse sõna ei võta.Tegelikult täitsa hea mõte, miks peaks mafia sõna võtma, sealt tuleks nagunii mingi tugeva slaavi aktsendiga jaburdus välja.
smithereens
MemberKahju, muidu hääletaks Lembitu välja, et ta selle männi üldse istutas, aga ta sai juba madisepäeva aegu surma.
Palju alles on?Järgmisena peab maffiast kellegi kätte saama, muidu on jokk!
Sa üldse tead mida jokk tähendab? Juriidiliselt On Kõik Korrektne. Ma hakkan rolltoni kahtlustama, sest ta ei tea eesti lühendeid.
smithereens
Memberhääletan: Nestaur
smithereens
MemberNo kuulge, kas te Karulaanest ei õppinud midagi? Seal langes ju külameeste paranoia tõttu nende oma mehi.
-
AutorPostitused