smithereens
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
smithereens
MemberTere!Ma olen tegelenud põhimõtteliselt kogu oma elu pidevalt spordiga ja söönud tervislikult, aga mul on väga raske saada väljanägemiselt paremasse vormi (pikkus 177 ja kaal 70). Hetkel käin 2x bodypumpis, 2x tennist mängimas ja 2x nädalas rahulikult sörkimas/rulluistamas/rattaga sõitmas. Kas ma teen ise midagi valesti või lihtsalt geenid ei lase kehal muudatusi läbi viia? Mida ma peaks muutma?
No ikka toitumiskavas võib viga sees olla.
smithereens
MemberTelli siis!
smithereens
MemberSoovitan enne jalutamist, kuna liigse kehakaaluga jooksmine võib ka põlvedele halvasti mõjuda.
smithereens
MemberMa tarbin ka praegu Hera80-t ja plaanin ka viinamarjasuhkurt osta.Küsimus on siis selline, et kuna juba Hera-ga on shake suht magus,
kas siis viinamarjasuhkruga läheb ta liiga magusaks?
Seda tuleb ju 2x rohkem panna.
Kui viinamarjasuhkur liiga magus on, siis võid lisada Malto 6-te, mis on maitsetu.
märts 4, 2010 at 12:15 p.l. in reply to: Kas oled teinud midagi sellist, mida (Eestis) keegi pole senini järgi teinud #259702smithereens
MemberMinu arvates, sellega, kui suur joodik keegi on, ei maksa küll kelkida
smithereens
MemberKui rasvmassi tahad, siis kiirsöögi restorane ikka leidub.
veebruar 23, 2010 at 4:47 p.l. in reply to: Ketogeenne dieet, ketoos, ketoosi saavutamine, ketoosiseisundi diagnoosimine #258670smithereens
MemberMinu arvates on ketogeenne liiga ekstreemne, esimest korda seda küll läbi elada ei tahaks. Lähen järgmisest nädalast üle ~120g süsikaid päevas dieedile. Kui see ei tööta, siis võib isegi ketogeensele üle minna
smithereens
MemberKindlasti tee jõutõmmet ning sellisel juhul võid seljapingi üldse välja jätta. Jõutõmme on väga funktsionaalne harjutus, arendades kogu keha samas kui see pink on pigem isoleeriv harjutus, tehes ainult alaselga.Huvitav, mul on küll ka reie tagaosa valusaks jäänud pärast pingil keretõsteid.
smithereens
MemberMÕNED kindlasti. Aga kas sa ka teadsid, et Eestis umbes iga 30-40-s mees on gay (või oli see 30-40s arvestatud rahva kogusummast)? Gayde hulgast käib jõusaalis treenimas ja lihast kasvatamas suurem % mehi kui heterotest… nii et üsna MÕNED:)Maga kaineks ennast
smithereens
MemberMiks Sul õlakehitusi kaks korda on?
veebruar 9, 2010 at 4:13 p.l. in reply to: +Kiiroksjonil on 9. veebruaril Fitness.ee randmetoega kindad #255205smithereens
Member500
veebruar 9, 2010 at 11:22 e.l. in reply to: +Kiiroksjonil on 9. veebruaril Fitness.ee randmetoega kindad #255135smithereens
Member400
veebruar 9, 2010 at 10:28 e.l. in reply to: +Kiiroksjonil on 9. veebruaril Fitness.ee randmetoega kindad #255120smithereens
Member350
veebruar 9, 2010 at 10:18 e.l. in reply to: +Kiiroksjonil on 9. veebruaril Fitness.ee randmetoega kindad #255118smithereens
Member250
-
AutorPostitused