smithereens
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
smithereens
MemberEndal kogemused olemas – ajuinfarkt 9. aastasena jättis mu parema kehapoole halvatuks. Kuni tänaseni on mul keskmine puue ja epilepsia.
Alustasin 17.aastasena jõusaalis käimist ja olin siis üsna kõhna – 65 kilo. 24 aastasena 90 kilo (vahepeal olin lausa 100 kilo lähedal, kuid siis oli ka rasvakõht ees).
Praegu peeglist vaadates tundub küll, et vasak kehapool on suurem, just õlgadest. See avaldub eriti hantlitega surumisel (kui vasak käsi jaksab teha 15x või rohkemgi on paremal isegi raskusi 8x tehes sama raskusega)
Suureks sain ikka klassikalisi harjutusi tehes – rinnalt surumine (mul alguses hantlitega), jõutõmme, kükk (teen ka military pressi)
smithereens
MemberÕnne, jõudu ja lihast!
smithereens
MemberJogurteid ma üldse ei soovitaks, kuna need on suhkrut täis ja valku annavad ülivähe.
smithereens
MemberSelleasemel, et alustada ekstreem dieete, ma parem muudan oma toitumist (rohkem tervislik!)13 päeva dieet on ekstreemne näljutamine, minu soovitus on et ära selle jamaga küll alusta.
smithereens
MemberNii.. Tere, ma olen siis 14 aastane.Mina sooviksin endale treenida kuuspakki.
Kui hetkel toitun korralikult ja teen iga päev harjutusi nagu: Bicycle, Reverse Crunch ja Elbow-Plank.
Kas Teie arust on see piisav? Või peaks hakkama ka jooksmas käima?
Palun andke nõu kuidas saada endale kuuspakk! Kõik positiivsed kommentaarid ja soovitused on oodatud!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõhulihased tulevad välja korraliku toitumisega. Harjutused kõhulihast välja tuua ei aita, KUID ära jäta nende tegemist, tugev kõht on paljudel harjutustel abiks. Kui tahad enda rasvapõletust suurendada, siis loomulikult võid jooksmas käia.
Ning mida tähendab “toitun korralikult”, paljud on seda öelnud, kuid siis tuleb välja, et nad kardavad paaniliselt häid rasvu ja valku.
smithereens
MemberIlmselt tuleb sama värk, mis kevadel EM-il kui ühele horvaadile finaalis fännid kaasa elasid ja igal fännil oli särgi peal üks täht ja kui nad rivis seisid, siis moodustasid sportlase nime. Paraku selline kaasaelamine ikkagi ei aidanud sellel mehel absoluudseks euroopa meistriks tulla- teine mees(Oti kategooria võitja) oli parem!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miski pole võimatu, äkki nüüd aitab!
smithereens
MemberKas trennita lähevad üleliigsed kalorid siis 100% rasvaks?Arvan, et tegu on üleliigse energiaga, mis lähebki rasvaks.
september 27, 2010 at 11:08 e.l. in reply to: Fitnessi MM Mexico 2010 – tulemused peale dopingukontrolle! #277837smithereens
MemberLiisa : 2
Natalia : 4
smithereens
MemberOlgu, tänud kõigile vastajatele.
Selle teema võib minu poolest lukku panna, kuna sain juba vastuseid.
smithereens
MemberMis eesmärgid on?Mass ikka. Aga minu arvates läheb kodujuust vastikuks, kui ta kaua aega seisab külmkapist väljas, olen järele proovinud.
smithereens
MemberProoviks teistkordselt
smithereens
MemberDavai paneme selle teema lukku, mul viskas teie mölinast üle, tõsiselt kohe, lootsin siin abi saada aga ainus mida öeldakse on tee trenni ja söö ja vingutakse selle üle et ma ei pinguta, samas kui olen teinud, üritanud, püüdnud… No tõsiselt ma ei saa hakata iga päev 20km kaugusel lähimas jõusaalis käima
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Enam ma siia vast ei tule.Keegi ei tule siin mölisema, kõik üritavad siin aidata. Aga kui Sulle niimoodi tundub, siis tee oma kõhulihaseid edasi ja söö veel rohkem jäätisekokteili.
smithereens
MemberKõhulihased on midagi mida ma isoleeritult treenin vaid väga harva ning ausalt öeldes pole viimase poole aasta jooksul neile otseselt midagi teinud.Samas aga igasugused baasharjutused nagu küki erinevad variandid kasutavad neid. Mul on vahest pärast rinnalevõtte või seistes õlapressi kõhulihased kanged nii et nad saavad oma trenni teistest harjutustest kätte küll.
Samas ei saa neid ka täiesti ära unustada, kuna tugev kõht aitab veelgi baasharjutustele kaasa
smithereens
MemberAinult 1x nädalas käid jõusaalis?
smithereens
MemberNii palju olen kursis, et süsivesikud on väga pahad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõik süsivesikud pole paha, kiirelt imenduvad on, nagu suhkur. Söö aeglaselt imenduvaid süsivesikuid nagu pruun riis, täistera leib, tatar…
-
AutorPostitused