-SMALLVILLE
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
-SMALLVILLE
MemberVäga võimalik jah et ta on saanud varasemad valetamis kogemused!
-SMALLVILLE
MemberLoomulikult kui ma olen vb siiamaani suur kahtlusalune. Tänu sidekriipsule ja Caps Lockile. Aga nime pean puhtaks pesema!
-SMALLVILLE
MemberIgatahes, kuna mina pole saavutusi veel teinud siis üritan süü teiste kaela ajada! Mina ei käi Poola plätudega jõusaalis. Vaid adidase tossudega.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-SMALLVILLE
Memberseda just keelatud tegevusega, et ruttu kuulsust saada?Mismõttes keelatud tegevusega kuulsust saada???
-SMALLVILLE
MemberKõik ametlikud võistlused ja kõik alad lähevad arvesse.
-SMALLVILLE
MemberMitte isiklikud. Võistlustel saadud head kohad.
-SMALLVILLE
MemberKellel on kõige suuremad ja paremad saavutused ??? Ehk tahab tema ka nüüd saavutada steroidivõrgus edu ja seda tehes Baltikumis!
-SMALLVILLE
MemberNo see on ju lihtsalt sellepärast et nimi rohkem esile tuua mitte et kahtlusalune olla!
-SMALLVILLE
Memberalessandro minu nimes on ju ka e – täht viimane. Kas ma olen ka siis eriti kahtlane ???
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegelikult tuleks otsida 3 eriti kahtlast nime. Kus on kordumatud tähed näiteks.
-SMALLVILLE
Memberalessandro meenutab jah itaalia pärast maffia nime aga me ju otsime poolakast maffjossi!
Plätud on head asjad- eriti suvel siis ei teki jalgades liigset higistamist ja ei teki ka jalatalla alla naha haigusi- seega Alessandro peaksid ikkagi plätud muretsema! Aga jõusaalis on tõsiselt hea olla saabastega.
-SMALLVILLE
MemberNojah aga sama hästi võib ju olla mõni eestlase nimega! On niiöelda siia tulnud ja oma identiteeti muutnud.
See et minu nimes on Caps lock teeb mind kahtlaseks??? LAHE
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga on ka teisi nimesid mis on niiöelda kahtlased!Ise pakuks ka Erkko.
-SMALLVILLE
MemberOlen nõus osalema!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Veidike raske on tõesti aru saada! Mismõttes siis oksa tõmmatakse ?-SMALLVILLE
MemberSooviks kõigile edu ja jõudu! Endale nii väga midagi ei soovi, kui siis ainult seda et ikka normaalselt süüa saaks nagu iga jõul (Y) ja järgmiseks aastaks rohkem jõudu ja edu!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõigile edu, jõudu, head tervist, ilusaid valgeid jõule ja ilusat ning toretat aega kõigile!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-SMALLVILLE
MemberSelline toetuse idee on hea (Y)!
Minu arvates tuleks jagada sellistele spordiklubidele, kus on tõsiselt tegelevaid noori, kes on ka midagi saavutanud! Siis on teada, et pole ilmaasjata annetatud.(ise ei kuulu ühtegi)
Toetan heameelega noori, kes tegelevad sporidiga! Pole küll palju Fit-e kuid asjaks seegi!
-SMALLVILLE
MemberSuurus tuleb abiks!

-
AutorPostitused