-SMALLVILLE
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
-SMALLVILLE
MemberMina ei ürita mingit kaitseringi või siseringi teha, või kuidas iganes sa seda nimetasid.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina üritan oma süütust tõestada ja saada neist mafiosnikutest lahti!
Ei taha kedagi kurvastada, ega solvata aga-
Hääletan: taivox
-SMALLVILLE
MemberMind huvitab, et miks meie politsei härra nii mõttetuid inimesi kontrollib või tahab ta nende nime puhtaks teha!Kuidas mõttetuid??? Politsei peab ju kedagi kontrollima! Ja kuna ma olin (olen) oma nimepärast kahtlane, siis miks mitte mind kontrollida. Aga lõpuks jääb ikkagi igaleühele oma arvamus.
-SMALLVILLE
MemberHmmm….
Kondoomi pakki ma ei kommenteeriks, aga kummikuid küll! Kuna meie külake asub Peipsi ääres, siis on ju vaja kummikuid, et kalale minna jne ja siis veel et jalg jääb palju kuivemaks ja on kindlamalt turvatud, kui on kummikus! Ühe selgituse oma kummikute kohta lisan veel, et kuna mul on jalanr. 46- 47 siis on poest lihtsam leida korralikke kummikuid, kui otsida päevläbi sobivaid saapaid :S! -Viimane lause on pärit minu tegelikust elust, mis muidugi ei tähenda, et mul saapaid poleks!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-SMALLVILLE
MemberOeh, Arst ja järjekordne külamees langenud!
Ma ei oska teile midagi öelda, kas kahtlustada mind või mitte, see on puhtalt teie enda otsus! Aga et teid vaevast säästa ja eksiteele, mitte minemast siis ei tasu mind hääletada.
Keegi üritab meid eksiteele viia või siis on lihtsalt vaikselt ja vagusi ning lubab teistel toimetused ära teha ja ise mainib ka korra midagi!
-SMALLVILLE
MemberViimased päevad on olnud kiired ja ei ole aega olnud postitada. Kuid lugesin teie teoriaid, mis tundusid väga huvitavad, Kuid ise ei oska midagi arvata ja öelda. Ainus milles kindel olla saab et alessandro ei ole kindlasti mafiosnik, mida ma uskusin kohe alguses ja samuti ma ei usu et Jackie on, kuid teiste kohta ei oska midagi öelda.
Teen siis oma hääletuse ka ära, enne kui on hilja.
Hääletan: Martti K
-SMALLVILLE
MemberOeh ei tea mida arvata, aga me tapsime oma enda Karulaane külamehe maha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Aga peame ikkagi välja juurdlema, kes on see Poola mafiosnik! Ei saa ju lasta et selline steroidi võrgustik hakkaks siin tegutsema.
-SMALLVILLE
MemberMinu soovitus oleks vaadata üle oma toitumine, treening kava ja kui tarbid mingeid lisapulbreid.
Toituda sa ei saa nagu siga ju. Ei tasu päris kõikke niisama ka sisse lahmida, pead ikka vaatama mida sööd.
Treening kava peab muutma aegajalt soovitati mulle ja on seni töötanud, muidu muutub kõik üksluiseks ja su lihased harjuvad ära ja ei olegi mingit kasvu.
Aga muidu edu trennis (Y)!
-SMALLVILLE
MemberTeen siis oma hääletuse ka ära!
Hääletan: Erkko
-SMALLVILLE
Member17.a Sellised tulemused on ikka jube kõva sõna(Y).
-SMALLVILLE
MemberPraegu on 6 inimest hääletanud ehk siis pooled. Ise mõtlen veel
-SMALLVILLE
MemberToob talle läbi siberi steroide
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja sunnib sisse sööma. Nii on. Ei ole vaja tagasi hakata ajama, ma tean tõde!!!Just nimelt ja märgib ka veel selle ära, et tal raha on (mida on varem juba steroididega kokku ajanud) ja lubab kõik ära osta.
-SMALLVILLE
MemberKui vaja, ostan kõik ära, kes mind üles puua tahavad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Järsku mõni on niivõrd aus, et pole ära ostetav. Mis sa siis teed?
-SMALLVILLE
Memberjärsku tulid ikka Poolast suure hunniku steroididega mida sa Siberist hankisid ?
-SMALLVILLE
MemberMõni räägib ühtedele vastu ja teised teistele!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina hääletan vist alles lõpupoole et aru saada ja otsustada kes on ja kes ei ole, praegu on kõik nagu pudru ja kapsad.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-SMALLVILLE
Member183/80/18
Sooviks rohkem kaaluda, siis oleks rahul.
-
AutorPostitused