smack
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
smack
MemberSisaldab tsinki ja antioksüdante…
smack
MemberÜtleksin et puhta jama on pea kõik seal…ühes minutis 200 KORRALIKU kätekõrvedust.no see oleks üliinimlik lasua juba.Ega rind peagi maad puudutama, mis seal nii ulmet on?
smack
MemberMa tsiteerin ühest foorumist:
There are two categories of structural changes, known as concentric and eccentric hypertrophy, that take place in your heart as a result of how you train. Which category of hypertrophy you have plays a large role in your cardiac output and thus how well conditioned you are.
Eccentric hypertrophy is largely the result of high volume, low intensity, and low pressure training that typically takes place in endurance training programs. This kind of hypertrophy results in greater left ventricular volume and increased blood volume per stroke. This means that every time your heart beats itâ??s able to deliver a greater amount of blood and thus your resting and working heart rates are lower.(Longer duration, lower intensity/HR-LSD jogging, cycling)
Concentric hypertrophy primarily takes place under high load, higher intensity, high pressure (high resistance) training like that of Powerlifters, Weightlifters, and Wrestlers. Concentric hypertrophy means the heartâ??s walls are thicker, meaning they are able to contract with greater velocity, but the chamber volumes themselves are often not any larger than average.((usually)shorter duration/higher intensity – intervals)
aprill 21, 2011 at 11:45 e.l. in reply to: Vaidlused soolise võrdõiguslikkuse, kunstrindade ja muu kunsti teemadel :) #298631smack
MemberEks see ole naiste ajastu, naistel avaneb ühe rohkem võimalusi. Traditsiooniline peretüüp, kus mees juhib vägesi, on pea kustunud. Enamus mu endiseid klassiõdesi on keskastme juhi kohale saanud. Aga selliseid väga kõrgeid positsioone ei jahita. Jäetakse sellise keskmise palga ja veidi enamaga rahule. Üritatakse kindel positsioon saavutada. Eks jah naistel vaja mõelda millal laps ilmale tuua, liiga hilja peale ei saa jätta. Meeste puhul aga olen täheldanud sellist ambitsioonikust, üritatakse väga kõrgele jõuda. Kokkuvõttes naistuttavad on parematel kohtadel kui enamus mu sõpru, kuid naised väga kõrgele ei sihi.
aprill 20, 2011 at 4:13 p.l. in reply to: Vaidlused soolise võrdõiguslikkuse, kunstrindade ja muu kunsti teemadel :) #298547smack
MemberKahjuks on elu nii, et isegi kui naine on mehest targem, siis peab mängima lollimat:D Samuti, kui palganumber on suurem, siis peab valetama, et tal väiksem kui mehel:)
aprill 20, 2011 at 12:24 p.l. in reply to: Vaidlused soolise võrdõiguslikkuse, kunstrindade ja muu kunsti teemadel :) #298285smack
MemberEnne, kui te kukute vaidlema, et kumbad on targemad, mõtisklege lahti, mida täpselt nö tarkus kujutab endast- analüüsivõimet, taplikust, laia silmaringi või midagi muud? Ma olen ürpiski kindel, et igal ühel on erinev arvamus sellest….Igatahes on tuntud fakt, et naistel on õppeedukus parem- mida te aga sellest järeldate, on teie teha:)
Ega siin foorumis arutamisega kaugele just jõua, lihtsalt pole selle alast uurimust läbi viidud, et oleks fakte mille põhjal järeldusi teha.
aprill 19, 2011 at 5:06 p.l. in reply to: Vaidlused soolise võrdõiguslikkuse, kunstrindade ja muu kunsti teemadel :) #298380smack
MemberSa kuulud idiootide või keskmiste alla?Ma pakuks, et sellised numbrid on mingi idioot välja mõelnud igatahes
smack
MemberMa olen siiani viitsinud su küsimustele viisakalt lahnedusi pakkuda, aga see on küll veits liiast. Mis ta tahad fite saada, et nii palju postitad?
smack
Memberdamn, siis on mul juba aastaid eranditu närvisüsteemi ülekoormus.Kui sul juba aastaid olnud, siis läheb ka paar kuud taastumiseks:)
smack
MemberKui trenni minna sellise tundega, et sul mingi kohustus, aga kuidagi ei viitsi minna, siis parem mitte minna- vihjab närvisüsteemi ülekoormusele. Aga muidu ikka hea tunne, ei jõua ära oodata, et saaks kükile ja svungimisele ja rinnalevõtmisele raskusi juurde panna.
smack
MemberMa ka ei mõista, miks keegi peaks viitsima teha nii palju harjutusi.
3×5 Kükk
3×5 Surumine vaheldumisi püsti surumisega( s.t. E,R rinnalt surumine, K püsti surumine ja järgmine nädal vastupidi)
1×5 jõutõmme vaheldumisi 3×8 selja sirutuste ja 3x max lõuatõmmetega
Lihte kava, 3….4 harjutust. Kui tunned, et pärast seda viitsid veel 3 seeriat biitsepsit teha, siis lase käia:)
smack
MemberOn tore, et huvitava nimega kasutaja ületreenitud on viimase kahe päevaga 15 üsna labast postitust ja paar teemat avanud. Siiralt soovitan sul paar kuud lihtsalt vanu teemasid ja artikleid lugeda ning praegusi arutelusi jälgida. Efektiivsem nii sulle kui teistele.Aitäh!
Küsija suu peale ei lööda:)
Aga kas nii saaks massi kui teeks nädalas kogu keha 1 kord ja 5 korda jalgpalliSee suhe peaks vähemalt tasakaalus olema, kui tahad et massi tuleks. Mingil määral loomulikult saad, aga kas see ka rahuldab sind.
smack
MemberValesti kangi hoidmine ei lõhu ainult rannet, vaid ka ekstra koormus läheb triitsepsile, mis pole just kõige tugevam lihas võrreldes rinna ja õlaga. Nii et kes vähegi tahab raskust liigutada, peab õppima õige haarde. Kõige lihtsam on lihtsalt seda kangi pigistada nii tugevalt kui saab, see paneb ka kogu keha pingule.
smack
MemberMuidu lugesin arvutist, et seljakott ei tohi olla raskem kui 15% kehakaalustSee number unusta ülsde ära. Kui sa ilusti riides oled, siis saad oma 15% juba kätte.
smack
MemberEile siis tegin natuke sügavamat kükki kui tavaliselt.Täna hommikul ärgates proovisin niisama kükitada, ja vasaku põlvekedra alla lõi tugev terav valu.
Ja nüüd ongi nii et juba poolküki asendist alates lööb sinna terav valu.
Enne talve tegin ka vist täisküki laadset kükki, ja siis oli vist sama jama.
Oskab keegi öelda, millest see valu tuleb, et mis seal põlves juhtuda võis?
Tegin ka hantlitega väljaasteid eile, ja sääresirutusi, aga neid ma olen kogu aeg teinud, ja sellest ei tohiks valu tulla.
Sääre sirutus ei pidanud põlvele kõige parem olema. Kas sul kükis kannad on ikka maas?
AutorPostitused