Skip to main content

smack

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 893 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Fitness.ee peatoimetaja veerg #304220
    smack
    Member

kas nii tehaksegi kükki nagu seal kaksiku tähtkuju pildil?

smack
    Member

Mis te veel tahate: madal rasvaprotsent, hea teistele ülevalt alla vaadata, tüdrukud eelistavad ka pikemaid:) Vb trollis kõigub veidi rohkem kui muidu ja tuule käes:D

smack
    Member

Sellest ma saan aru, et pikad ja peened jäsemed, aga selg pole küll mingi probleem, see on just kõige tugevam külg mul. Selja tegemisel pole ka selliseid nippe vaja nagu surumise või küki harjutamisel, tehnika suht lihtne, lihtsalt tuleb teha. Kükk ja või jõutõmme peab kavas olema, seejärel lõuatõmbed ja kangi tõmbed vastu rinda, viimasel ajal harrastan hantiliga, kuna lihased pole päris võrdsed. Ahjaa klassikalise tõstmise harjutused ka väga head seljale. Kui ikka väheks jääb, siis ette kallutades lendamine hantlitega jne. Surumist teed, siis pead ka aktiivselt seljalihastega stabiliseerima.

smack
    Member

Veel üks artikkel

http://www.t-nation.com/testosterone-magaz…ll-guy-training

Ise täheldanud, et kükk keeruline, aga jõutõmme tuleb naturaalselt. Surumist ei oska kommenteerida.

Aga pikkade jäsemetega inimestele pidi hästi peale minema ühe jäseme harjutused, kui ma ei eksi(ehk siis ntx ühel jalal kükid nagu bulgarian split squat, üles asted jne)…

ise olen 192,7 cm parimatel päevadel olnud

in reply to: Hüppevõime ja sprindikiiruse arendamine #303908
    smack
    Member

Mõni ei küki kaugeltki 140 aga kargab rõngasse nagu lendahv.
    in reply to: Hüppevõime ja sprindikiiruse arendamine #303680
    smack
    Member

Palun Link

DIRTY TRICK #1 — STATIC STRETCH THE HIP FLEXORS BEFORE TESTING YOUR VERTICAL JUMP!

DIRTY TRICK #2 — STRENGTHEN YOUR FLEXOR HALLUCIS LONGUS!

DIRTY TRICK #3 — FOCUS ON RAPIDLY DESCENDING INTO YOUR JUMP!

The bottom line is that the faster you can descend, the higher you will jump. Sir Isaac Newton’s 3rd Law of Motion supports this statement. It states that for every action there is an equal and opposite reaction. Knowing this, we can conclude that the faster we can descend into our jump, the faster we can take off.

DIRTY TRICK #4 — PEAK FOR YOUR VERTICAL JUMP BY PERFORMING 50-REP RHYTHM SQUATS!

DIRTY TRICK #5 — WEAR TRACK WAFFLES WHEN TESTING YOUR VERTICAL!

Esimene trikk on vägagi effektiivne, aga venitama peaks igatahes pärast trenni.

Viiest trikk on ka vägagi tõsi, ma sprindin teksades ja sileda tallaga tänavajalatsitega kiiremini kui üldfüüsilise tossudega. Lihtsalt üks on naturaalne jala asend ja sprindi tehnika tuleb iseenesest.

Ülejäänute kohta ei oska öelda.

Kui ikka küki maks pole 140 kilole lähedalegi, siis ei aita muu paremini kui küki tegemine. Kõrgusele ja sprindi kiirusele annab juurde ka madal rasvaprotsent. Kui kükis juba jõudu on, siis teha kiirus-jõudu, jõu-kiirust ehk siis kas kiirkükki(speed squat, mingi aeg lisada ketid ja kummid) või klassikalisi harjutusi(clean, snatch). Seejärel võib veel lisada ühel jalal kükid(bulgarian split squat, stepups jne, lunges, reverse squat) ja reiekakspealihase harjutusi(glute ham raise). Aga kui sa piisavalt sprindid, siis kahte viimast pole mõtet teha, kui sa üldse jõuaksidki. Ahjaa sprinti ei arenda paremini kui sprint ja kõrgust ei arenda paremini kui kõrguse hüppamine:)

in reply to: Millal trenni teha #303679
    smack
    Member

Hommikul pidi hea olema tehnikat harjutada, õhtul aga rekordeid püstitada. Aga seal pole nii suurt tähtsust, oleneb kui kõrgel kohal su trenn on, kui sul õppimine tähtsam, siis õpi hommikupoole ära ja õhtul mine trenni või vastupidi…ühesõnaga mis tähtsam on, see tee ära, sest päeva lõpuks on jaksu aina vähem.

in reply to: Mis on hardcore… #302809
    smack
    Member

isa teeb mulle hardcore kaerahelbeid:)

ma ei mäletagi millal ma poleks kaera ja paar muna hommikuks söönud…

Enamik mitte trennisõpradele on hardcore kui nad ütlevad limonaadile ei ja joovad piisavalt vett päevas:D

Ahjaa ülejäänud on hardcore kui nad ei logi päevas ühtki korda msni või facebooki(<18, rate-sse)

in reply to: Ektomorfi toitumine #302656
    smack
    Member

Kui sa pidevalt muretsed, et toit oleks kõhus, siis loomulikult su kõht on punnis. Pigem söö harvemini ja suuremaid koguseid ja ei pea suruma toitu kõrist alla. Kõik see koormab su seedimist.

in reply to: Kujunda oma ideaal jõusaal #300737
    smack
    Member

Garaaž ja kükipuur

in reply to: Haarde tugevus #300735
    smack
    Member

Rippumine võib küll tore olle haardele, aga tehke juba parem siis lõuatõmbeid, või veelgi parem: tõmbed köiel:)

in reply to: taimne valk vs loomne valk #300222
    smack
    Member

Kas see mitte nii polnud, et inimesel on vaja valkudest saada 9 aminohapet, mida keha ei suuda ise toota. Iga toitaine ei sisalda kõiki neid, nii et ei tohiks väga vahet olla, kas taimne või loomne valk, peaasi kraami saab kätte:)

in reply to: Kuidas võita vastassoo tähelepanu? #299811
    smack
    Member

Selles asi ongi et HIV on ka välditav. Ps õigel ajal õiges kohas võib ainult prostituuti kohata, ma arvan et õige naine ennast ise pakkuma ei tule. Väga suur osa selles ongi nende nö õigel ajal õiges kohas tolgendavate kas siis elukutseliste või vabakutseliste prostituutide süü ja kõikide inimeste kes ronivad võõraga voodisse kaitsevahendeid kasutamata-pealegi viimased ei hoia 100 protsenti haigusi ära.

Kui palju siis need korralikud summad on eestis mida hiv tõkestamiseks eraldatakse? Ma küll ei tea. Kurb on tegelikult see olukord eestis. väikeriik ja HIV euroopa liidus esimesel kohal. Eesti Nokia olemas.

Mitte, et meil on HIVi nakatunuid nii palju, vaid meil on ühel kindlal kogukonnal ühe inimese kohta mitu HIV viirust:D

in reply to: Lihaste lagunemine #299663
    smack
    Member

Suvel lähen Soome tööle maasikaid korjama, pikad päevad ja söögikordade vahe ikka nii 8-10 tundi vähemalt. Enamjaolt toiduks makaronid, nuudlid, riis ja maasikad, herned, vähem proteiine. Olen käinud 9 kuud jõusaalis, areng on olnud küll üsna hea, kardan aga et seal läheb nüüd suur osa kaotsi. Äkki peaks ostma mingi toote sinna tarvitamiseks, muidugi suurt kogust ei saa kaasa vedada. Oskate soovitada äkki midagi?

Kuidas sul 8..10h ilma toiduta lastakse olla, sul on õigused.

in reply to: Kuidas võita vastassoo tähelepanu? #299350
    smack
    Member

Kõige suuremad õpetajad on need, kes ise pikemat aega juba kuival.

Aitähhh õpetuse eest:D

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 893 total)