Skip to main content

smack

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 871 through 885 (of 893 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: jõusaal ja pikkamaa jooks #88468
    smack
    Member

Tekkis huvi pikkade korduste suhtes ehk 12 ja rohkem. Kas see on niisama vehkimine või arendab see just vastupidavuslihast, mis hiljem jooksmisel kasuks tuleb.

Kordused vahemikus 12- 20 (seeria kestab üle 90 sekundi) treenivad aeglaseid lihaskiude(treenivad vastupidavust). Kusjuures aeglased lihaskiud on kõige väiksema massiga. Seejures peaks treening raskus olema 59- 69% maksimum raskusest.

Samas pean tõdema, et vaatamata kuidas sa treenid, parandab jõusaal ALGUL ka su üldist füüsilist vormi; hiljem muutub see spetsiiflisemaks(muideks kas sa teadsid, et tippkulturistid on head sprinterid). Ma isiklikult treenin nii massi kui ka jõudu, kuigu mu 5000m, 3000m ja 100m aeg on kõvasti paranenud.

in reply to: Arnold Schwarzenegger sai eile 59 aastaseks #88222
    smack
    Member

Arnold is the man.

in reply to: Võimsad jalad ??? #87937
    smack
    Member

Steroide söönud?

in reply to: Toidulisad algajale #87765
    smack
    Member

Trenni ajal läheb 1,5 L vett

in reply to: Treenida lihasgruppi 2 korda nädalas?!? #87251
    smack
    Member

Tean ühte tüüpi, kes teeb igat lihasgruppi 3 korda nädalas(põhimõtteliselt 1 harjutus igale kehaosale). Huvitav on asja juures veel see, et ta areng on olnud väga progressiivne, kuigi ta proovis igat kehaosa teha korra nädalas, mis ei andnud tulemusi.

in reply to: jõusaal ja pikkamaa jooks #87191
    smack
    Member

Kui te ei tea veel, siis jõusaal ei ole ainult loodud massi kasvatamiseks, vaid seda saab väga hästi ka kahandada. Milleks siis pikad kordused on.

in reply to: TÖÖTAB #87190
    smack
    Member

Ei tea kuidas kaera helbed kuivalt maitsevad, aga see eest on olemas müsli, mis peamiselt koosenb kaerahelvetest ja piimaga manustades on see eriti hea. T-marketis maksab pakk ainult 11.90.

in reply to: TERE Kas SEE normaalne kava? #87188
    smack
    Member

“kolmapäev 20nd seeriat õlg”- sa tahad öelda, et teed 20 seeriat õlale

in reply to: Vaadake üle:) #87127
    smack
    Member

Söögikordasid ma ei vähendanud. See-eest kogust, mis ma ühe söögi korral sisse ajasin kahandasin küll.

in reply to: Vaadake üle:) #87118
    smack
    Member

rumal jutt… kui ikka palju rohkem sööd siis tuleb…

Ma sõin 6 korda päevas ja lõpuks pidin hakkama söömishulka vähendama, kuna kõht venis ette. Võib-olla ei toitu ma õiesti. Põhilise toidu moodustab mu söögikorras kas tatrapuder või riisipuder.

in reply to: Vaadake üle:) #87110
    smack
    Member

On endal ka plaanis sellist kava kasutada, aga kas seda liiga väheks ei jää- ainult üks kehaosa nädalas saab trenni . Või kui palju peaks juba olema eelnevalt jõusaali staazi, et sellist kava kasutada. Isiklikult alustasin treeningutega 3 aastat tagasi, aga mul on olnud mitmekuiseid pause nende aastate jooksul. Kusjuures olen suhtkoht vähe edusamme teinud (jalad on ainukesena korralikult arenenud)

Keha tüüp on mul ectomorf: 189 cm pikk, 79 kg, 19a ja vaatamata kui palju ma ka ei sööks ei lähe ma paksusks, ausalt öeldes ei tule üldsegi kõhu peale rasva juurde.

Toidulisandeid ma otseselt ei soo v.a. mõnikord Ca-Mg tablette ja veel vitamiine kehva tervise puhul.

Algselt treenisin 3 korda nädalas igat kehaosa, mis alguses garanteeris edu, kuid aja möödudes ei jõudnud enam kõike suuri lihasgruppe ühel päeval treenida (kusjuures mul oli komme trenniga üle pingutada, mille pärast jõudsin paar korda ületreeningu faasi). Siis proovisin igat keha osa kaks korda nädalas(e, n ja t, r) treenida, kuid seda läks ka liiga paljuks- kaks päeva järjest oli suhtkoht võimatu trenni teha.

Ja nüüd siis olen probleemiga silmitsi, mille pärast palun teie kõigi abi.

in reply to: Lihase kasvamine #87106
    smack
    Member

Milleks siis kaal loodi. Iga päev astun kaalu peale lootusega suuremat numbrit näha

in reply to: Äkki kellegil on sama kiirus? #87103
    smack
    Member

Pärast 1,5 tundi on hormoonide tase niivõrd madal, et treening ei tasu enam ära. Muideks kõige kõrgem hormoonide tase on just 30- 45 min ulatuses.

in reply to: Treeningkava koostamine alagjale #87050
    smack
    Member

Kle kuidas sul inglise keele oskusega, kuna tean ühte lehekülge, kus kodus treenimise artikleid on lõputult palju.

http://bodybuilding.com/fun/bbinfo.php?page=TrainingatHome

in reply to: kükid ja alaselg #86751
    smack
    Member

Äkki on probleem selles, et rüht pole korras. Alaseljal võib olla veits vasakule või paremale kaldus, mida sa ise aru ei saa( õige sõna oli vist skolioos või midagi taolist). Muideks see on tänapäeval suht levinud probleem. Mind ei lastud ainuüksi selle pärast sõiväkke, isegi kui väga tahtsin. Ja tean oma poolt veel tüdrukuid, kellel sama probleem.

Kui raskusi tõstad, siis võib see välja lüüa. Aga see on ainult minu arvamus- diagnoosimine tuleks jätta arstidele.

Viewing 15 posts - 871 through 885 (of 893 total)