smack
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
smack
MemberEga ole nii mõtetu teema, kui algul tundub-kujuta ette, kui sellele lehel juhtub mõni, kes trenniga ei tegele, kas see siis temas ei tõsta huvi trenni vastu.
smack
Memberkui sa juba korvpalli mainisid, siis loeb ka hyppev6ime, seda saad nii, et teed hyppeid kangiga, v6imalikult raske raskusega (mingi 3×6 seerjat umbes).Kasutaja “aries” pani “veits” selle hüppvõime arendamisega veits mööda.
Muideks üks võimalus on küll hüpped kangiga ja VÄIKESE raskusega, aga niipalju kui ma olen bodybuilding.com-is artikkleid lugenud pole ma leidnud ühtegi teemat, mis soovitaks hüppeid kangiga.
On tuhat muud võimalust hüppevõime arendamiseks. Ja pealegi oma keha raskusest piisab hüppete sooritamiseks, kusjuures siingi soovitatakes siiralt soojaks teha, kuna võib väga kergesti vigastuseni jõuda.
smack
MemberAga tead neiu, mina käin enamasti üksi jõusaalis ja on palju parem kui kaksi. Sest kui kaksi käia, siis tavaliselt räägitakse liiga palju jms. Üksi saad aga igale harjutusele maksimaalselt kontsentreeruda ja tulemused peaksid seetõttu ka paremad olema. Ja noh, kui rinnalt surumiseks läheb (vms harjutus, kus toetavat kätt vaja), siis keegi ikka julgestajaks appi ju tuleb…Edu igatahes!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise leian, et kui on üks treeningkaaslane, siis just pingutan maksimaalselt, aga kui on rohkem, siis kipub küll teema käest ära minema. See muidugi oleneb, kui hästi tunnete üksteist. Kui te treeningpartneritega väljaspool jõusaali aega ei veeda, siis ei tohiks eriti probleemi olla, kuna te ei tea millest rääkida(ei tea millest üks või teine oleks huvitatud kuulama).
Ja minu puhul esineb veel selline nähtus, et kui olen üksi jõusaalis, siis löövad kõik nõrkused ja laiskused välja- ei viidsi maksimaalselt pingutada ehk täpselt selline tunne nagu kodus.
smack
MemberJääb mulje, et vasakpoolsema ja parempoolsema vahel käib võitlus just selles, et kellele meeldivad rohkem blondid ja kellele prünetid.
Isiklkult valiksin süsimustad juuksed aga parempoolne käib kah.
smack
MemberKas te pole siis kuulnud, et need kes kükke ei tee ei hakka ka kasvama.
smack
MemberJärjekordne LAMP teema, mismoodi need tulemused saadud on? puhtalt rinnaga surudes? silla ja muu kõige pasaga? te ei pane elusees seda paika kes nyyd siis ikkagi kõva mees on.Ma küll ei tea millega te kõik surute, aga mina ikka eelistan lihaseid kasutada.
smack
MemberPeale trenni on oluline, et toit ei sisaldaks rasva, kuna see aeglustab valkude imendumist, muul ajal peab ka rasva saama. Tavatoidust näiteks lahja – ilma rasvata ,kuid samas magus kohupiim – rosinatega. See on igal juhul parem kui olla söömata, ise söön ka kohupiima, lisaks toidulisadele. Peale trenni siiski tarbin vedelal kujul shake, aga tund hiljem juba tavatoitu.Ma söön kohe peale trenni halvaad, mis sisaldab 30g rasva/ 100g kohta. Kas peaksin selle toidumenüüst eemaldama, kuna rasv aeglustavat valkude imendumist.
smack
MemberOlen kuulnud, et maailma kõige kiiremad sprinterid on eriti lühikest kasvu- nii et pole ime kui nad näevad põkid välja.
smack
MemberSuht hale on kuulata, et abivahendid ei tasu ära- sama hästi võiks tõstevöö ka pikalt saata.
smack
MemberKeegi võiks mulle öelda, et kuidas rasva juurde saada.
smack
MemberTean üht väga väga tagasihoidlikku jõusaali, mis asub Lilleküla Gümnaasiumis. 25.- kord ja 150.- 10 korda. Aga see on selline koht kus tuleb ise treenida- palju inimesi seal just ei käi. Mingit treenerit seal õpetamas ei ole. Kuskil kella neljani saab mõnelt kehalise õpetajalt nõu küsida(aga need pead maja pealt ise üles otsima).
Jõusaali varustus eriti kiita ei ole, ruumiga pole ka üleküllatud.
smack
MemberÜritasin küll enda naljasoont rahuldada, aga ei tulnud välja, kuna mu tähelepanu oli lõksu püütud selle kena neiu poolt pildil, kelle pealt ma ei saanud järgmised 5 min oma silmi ära pöörata.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>smack
MemberMa see eest just väldin keedusoola.
-
AutorPostitused