smack
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
smack
MemberMind huvitab, et kuidas tal lood tervisega on?
smack
Membersurun 110kg 2 korda . kaal 79kg. tahax nii kiiresti kui v6imalik 170 kg suuruda
smack
MemberMul oli samamoodi, nii et olge käesurumisega ettevaatlikud.Sama siin, aga mul paranes enam-vähem kahe aastaga ära.
smack
MemberSeal vist üsna mitmed lihased, ma arvan, et käsivarre sisemised lihased (randme painutajad) on tähtsad ning vist ka rinnalihased, mingil määral ka biitseps kuna vahel tahab vastane kä’tt oma poole tirida.
smack
MemberArgonaudi teema arenduse kohta võik nii palju öelda, et tundus huvitab, kuid liiga pikk, et viitsiks lugeda.
smack
MemberSee on päris veider asi ju. Ma olen nagu peamiselt endomorf enda arust, sest kaalu 87kg ligi aga pikkus ~185cm. Selle randme trikiga olen ektomorf
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega see randme trikk ainuüksi ei määragi keha kehatüüpi- tuleb ka muid faktoreid arvestada nagu näiteks ainevahetus jne.
smack
MemberKas ma sain õieti aru, et see tüdruk 14 aastane?
smack
MemberSa võid ka proovida kitsa haardega surumist.
smack
MemberIsiklikult oleks teema pealkirjaks midagi mahlasemat valinud, sest see on siiski spordihuviliste foorum. Teema pealkirjaks sobiks näiteks SUITSETAJAD AHJU või midagi taolist.
smack
MemberMind huvitab, et kui palju teil, suitsetajatel, kuus raha kulub suitsupakki peale.
smack
Membersmack
MemberKui tahad, et see kava töötaks sellisel kujul , siis siirdu kohe mustale turule ja osta paarsada grammi keelatud aineid, vastasel juhul su õlalihas jääb taastumisega hätta. Lihtsalt see on nn. keemiku kava minu arvates.surumine, surumine……….surumine- mees mis sa elad surumisest?; tahaks näha mida su jalgade kava ette näeb? ilma keelatud aineteta läheb küll su elu raskeks.
smack
MemberMuideks koolide jõusaalid ei ole eriti kallid, aga samas varustus pole ka kiita.
smack
Memberkes selle diagnoosi määrab? oletame et mul on röntgen olemas, kas siis perearst? või suunab kellegi targema juurde. mul on tunne et perearstidel on esimene nõuanne alati “jäta trenn järgi” kuigi mul on peale pikka trennipausi just selg valutama hakanud..Mu perearst just soovits sporti teha ja glükosamiinsulfaadi kuure teha. Lisas veel, et kui ma nüüd ei treeni selga, siis vanas eas hakkan valuvaigisteid manustama.
smack
MemberKiivikas.
AutorPostitused