smack
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
smack
MemberSee ainult motiveeriks noori algajaid ostma toidulisandeid! Pealegist, kui keegi on märkimisväärse tulemuse saavutanud ja samas kasutas mingit kreatiini või mis iganes toidulisandit, siis see ilmtingimata ei tähenda, et see toidulisand tegi kõik töö ära- teotahe ja töökus on need, mis määravad ära treeningu tulemuse.
Märgin ära ka, et trenni eesmärk ei ole saada mingiks põkiks toidulisandite abil, vaid tuleb eelkõige tavatoitumisega hakkama saada;nüüd, kui tavatoidust jääb väheks ja inimene tahab asja tõsisemalt kätte võtta- vaat siis on toidulisandid vältimatud.
Mina leian, et see ei ole midagi muud kui reklaam toidulisanditele nagu seda vähe oleks tänapäeval.
smack
MemberVanus- 20; kaal- 82..83kg. Ilma nõksuta tõmban 25 lõuga. Treenin 17kg hantliga jalge vahel ja teen 3*6.
smack
MemberÄkki su keha tahab rohkem treenimist kui vaid korra nädalas. Sa võid lisada suuremate lihasgruppidele nn. kerge päeva. Näiteks kui esmaspäev teed rinnale 3 harjutust, siis reedel võid teha 1 harjutuse rinnale.
smack
MemberÄkki käib treeningkava üle jõu? Tihti peale noored pingutavad üle harjutuste mahuga.
smack
MemberVenemaal on noortele sisendatud ajaloo fakte veits teise vaatevinkli alt- ühesõnaga neil pole haridust ollagi.
smack
MemberAeroobset võib ju ikka teha või mis te arvate!?
smack
MemberElan Mustamäel ja käin Tallinna Lilleküla Gümnaasiumi jõusaalis.
smack
MemberIs this for real!
See selleks, aga see beib tegi ju trenni üle 90 kilogrammiga(kui tegu on ikka kilogrammidega).
smack
Memberteate mihukesed tissid mulle meeldivadsõidad autoga perem on kui istud kõrvalistmel umbes nii 100ga
kerid akna alla paned käe (pihu) sellisesse asendisse nagu prooviksid vett kanda ja siis paned käe aknast välja pihuga sõidu suunad!

Tundub nagu sa ei teeks seda esimest korda.
Turvalist sõitu sulle!
smack
MemberSelline mure,et ma olen hästi kõhna ja kas keegi oskaks mingit treening kava soovitada ja mingit massilisajat mis on taskukohase hinnaga..ma olen nii peenike et endalgi häbi..midagi sellist millega oleksid tulemused üsna kiiresti nähtavadette tänades:)
Jõusaalis saab ainult vigastuse väga kiiresti.
smack
MemberPaarikümne aasta pärast tahaks neid affe nähe.
smack
MemberMa ka ei kujuta ette kellega tegemist. Keegi võiks mingised pildid üles laadida, et asjast veits aimu oleks.
smack
MemberKui kõhulihaseid teed, siis lisa ka treeningprogrammi selja treenimine.
smack
MemberSuvel jooksmine aga talvel suusatamine- easy as that.
smack
MemberPäris mehelik tüüp.
-
AutorPostitused