Skip to main content

smack

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 796 through 810 (of 893 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Haarde tugevus #111830
    smack
    Member

Keegi ühe käega pole proovinud rippuda? Kahe käega ju veits lihtne.

in reply to: püramiid? #111776
    smack
    Member

Jõu arendamiseks see skeem ei ole kõige parem. Kunagi algajana sai ka nii tehtud umbes pool aastat, kuna kõik ju tegid nii , kasu oli null, täielik seisak, nagu oli 125-130 nii jäigi. Võtsin teise skeemi ja poole aasta pärast oli 150.

Äkki ütled kasutajale “Kustamees”, et mida see teine skeem kujutab siis endast!

in reply to: Ühe löögiga teadvusetuks? #111579
    smack
    Member

Teadgi, see löök pole eriti tugev, aga kuhu lüüakse, kas vastu kõri, vastu nö unearterit või kuidas?

Mehel on vaja lüüia allapoole vööd, et ta teadvuse kaotaks

in reply to: Jõusaalis treenimine peab olema läbimõeldud #111342
    smack
    Member

Igatahes ma selline küll pole, kes tühiste asjade peale närvi läheb- mind on just raske vihaseks ajada. Aga mul probleeme on küll keskendumisega- see võib tuleneda ka mu kehvast veres.

in reply to: Jõusaalis treenimine peab olema läbimõeldud #111340
    smack
    Member

Kui mul on raske keskenduda pikemate seeriate juures, kas see siis tähendab, et ma olen koleerik või hoopiski seda, et mul on ülekaalus valged lihaskiud?

Üks asi on kindel- mu keha ehitus on ektomorph, mis välistab valgete lihaskiudude ülekaalu.

in reply to: Jõusaalis treenimine peab olema läbimõeldud #111339
    smack
    Member

Oletame, et ma olen koleerik, kas ma siis ei olegi suuteline effektiivselt massitsükleid tegema?

in reply to: Jõusaalis treenimine peab olema läbimõeldud #111337
    smack
    Member

Kui mul on raske keskenduda pikemate seeriate juures, kas see siis tähendab, et ma olen koleerik või hoopiski seda, et mul on ülekaalus valged lihaskiud?

in reply to: Jõusaalis treenimine peab olema läbimõeldud #111331
    smack
    Member

Keegi oskab öelda, et mida see “koleerik” tähendab?

in reply to: treenitud reied #111193
    smack
    Member

5+

in reply to: Tõstmise isiklikud. #111186
    smack
    Member

vanus 17 kaal 90

surumine 200

jõutõmme 280

I know it, you know it, even the FBI knows it, but it dosent matter what you know, it matters what you can prove.

in reply to: Kava!! #111008
    smack
    Member

No tulemuse parandamiseks peaks kindlasti tegema õlgu, triitsepsit ja vist ka biitsepsit.

Biitsepsit tuleks teha, aga rinda ei tuleks?!

in reply to: Minu treeningmeetod #110241
    smack
    Member

Kõht ja alaselg tuleb küll soojaks teha, aga ma ei saa aru, et miks kõhu jaoks on kolm soojendavat harjutust!?

Ja kas sa muid kehaosi ei tee soojaks?

in reply to: Alumised kõhulihased #110111
    smack
    Member

oskad sa mu mälu värskendada mida peab rohkem tarbima et rasva alla saada ja sixpack nähtavale tuleks?

Õige küsimus oleks, et mida peaks vähem tarbima?!

in reply to: Tõstmise isiklikud. #109609
    smack
    Member

Seletage mulle ära, et kuidas saab inimene tõugata rohkem, kui ta rinnalt surub.

in reply to: Kuidas suhtute noortesse jõusaalis? #109039
    smack
    Member

Isiklikult suhtun eriti positiivselt, kui mingi kõhnem vend otsustab jõusaalis käima hakata.

Minu arust on koom siis, kui kogenud tüüp ei oska harjutust korrektselt sooritdada, ja kui sa üritad talle midagi selgeks teha, siis ta on liialt oma seisukohas kinni ja tõmbleb kangiga edasi.

Viewing 15 posts - 796 through 810 (of 893 total)