smack
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
smack
Memberno kui muret pole ja massi tahad siis võta ketas 15-25kg ja kuku uhama 6-10 kordust ja 3-4 seeriat
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (täiesti individuaalne IMHO) peasi, et tunnetad,et lihas saab koormust
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui ta pole enne lisaraskustega üldse teinud ja võtab kohe rinna peale 15…25 kg ketta, siis tal varsti tekib seljaga mure.
smack
MemberMina teen kolmeks jaotatud kava niimoodi: esmaspäev trenn, teisipäev trenn, kolmapäev aeroobne, neljapäev trenn, reede trenn, laupäev – pühapäev puhkus või midagi kerget, aga mitte kangi. Iga nädal tuleb siis ühte gruppi teha esmaspäeval ja reedel. Taastub ilusasti ära küll.Kindel, et see mida sina teed, on kolmeks jaotatud kava!?
smack
MemberKui ta rinnale ainult rinnalt surumist teeb, siis miks ta ei või 3 korda nädalas seda teha!?
smack
MemberKuulge mida te mulisete siin oma keha mõõtmetest! Kasutaja testuser3 esitas konkreetse küsimuse.
smack
MemberLillekyla Gymnaasiumis on suhteliselt tyhi jousaal.
smack
MemberÕpin TTÜ-s ja selle kõrvalt töötan parklamehena.
smack
MemberMa tihti peale kuulen inimeste arvamust, et pronkskuju teisaldamise aeg oli väga vale. Paljud leiavad, et see oleks tulnud täide viia alles pärast 9. maid. Mida aga teie sellest arvate?
smack
MemberMa usun, et ta on fänn… lihtsalt küsimused-vastusevariandid on halvasti läbi mõeldud. Nii see on lihtsalt. Selliste küsimuste põhjalt saadud vastustega ei saa midagi mõistlikku peale hakata. Anoh… ilmselt ta noor veel, nii et saab andeks
smack
MemberKuigi mu olen fantaasia -ja ulmekirjanduse fänn, siis ma nendest autoritest pole küll midagi erilist kuulnud. Võib-olla selliseid teoseid ei jagata väiksemates raamatukogudes.
smack
MemberMa panin tähele, et kõik kes ei tarvita toidulisandeid ja on ikka saanud rebendid, siis on need tekkinud just biitsepsile. Miks nii? Äkki sellepärast, et need noored, kõhnad ei viitis eriti muudele harjutustele keskenduda, aga biitsepsit tehes pingutavad see-eest end katki.
smack
MemberMiks lukke- neete ei tohi olla?
Kas t-särgi peal ei tohi ka olla?
smack
MemberKui näed kedagi varastamas, siis sõida turppi!
smack
MemberPärast harjutuse sooritamist on mul õhuvaegus ja seepärast ei ole eriti võimeline mõtlema. Aga kui mingit harjutust teen, siis ma visualiseerin selle sooritamist ja üritan täpselt sama moodi järgi teha.
smack
MemberUnustame nüüd korraks selle koleeriku värgi ära ja ma räägiks ühest probleemist, mis mind pidevalt jõusaalis jälitab. Nimelt kui ma teen lõuatõmbeid, siis pärast esimest seeriat on nii raske keskenduda teise seeria tegemisele, rääkimta kolmandast seeriast. Ainult lõutõmmetega esineb selline probleem. Vastav trenazöör on küll olemas, aga selle treeningraskus jääb liiga väikeseks, vaatamata sellele, kui väga ma neid hatleid sinna peale topiks. Siiamaani ainuke harjutus, mida ma olen effektiivselt suutnud seljale teha, on ette kallutades kangi tõmbamine vastu rinda. Kui kellegil on head nõu anda, siis võtan ka heameelega kuulda. Märgin ka ära, et olen lõuatõmbeid sooritanud juba väga noorest east. Kusjuures kui ma kodus teen neid , siis mul küll ei esine mingeid probleeme.
smack
Member
Mind huvitab, et kas sellel naisel on juuksed hallid nälgimisest või on selle taga mingi muu põhjus?
AutorPostitused