smack
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
smack
MemberVeer parem nali on see, et paar aastat pärast seda lasi mingi koerte jõuk tänaval ringi ja muidugi need pidid kohe minust huvi tundma…
“>smack
MemberViimati, kui mind koer ära tahtis süüa ja pärast arsti juurde pöördusin, siis mulle öeldi, et vaatame paar päeva, et kas teiega juhtub midagi ja siis teeme vastavad vaktsiinid, aga see oli muidugi mingi 10 a tagasi:P Igatahes mind poleks koer purenud, kui selle värdjad omanikud oleksid veest välja tulnud ja koera ära ajanud. Õnneks päästsid ühed tüdrukud mind ära ja just vitsaga vehkides said koerast lahti. Jalapeal oli mingi 10 hammustust, siiani isegi armid järgi. Nüüd mingi foobia koerte vastu:D
smack
MemberMa pole küll teemaga kursis, aga esiteks pole kellegil õigust teise kasutajat ära kustutada ja teiseks kui sul nii suur probleem temaga, siis oleks võinud oma kasutajaga selle teema teha mitte anonüümselt.
smack
MemberMinu teada hüäänid pidid oma saaki elusalt sööma hakkama. Pakun, et tänapäeval loomade piinamisega nii naljalt ära ei pääse, nii et ärge hädaldage nagu loomi piinatakse igas farmis.
smack
Member
MMA-s tehakse kah sellised asju?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>smack
MemberKui te aru pole saanud, siis tänapäeval pole turva mingine eriline põkk, kel nukid sügelevad, vaid tegemist on täiesti tavaliste inimestega. Olgu nendeks kas lapsevanemad, õpilased või kes iganes, kes tahavad oma eluga toime tulla. Ja pealegist turval pole nii, et lööb keda tahab, vaid ta peab veel pärast pika seletuskirja tegema.
smack
Memberto: bumer325i, tänud lingi eest.Aga niisama, teema jätkuks, tänapäeval tundub, et amet-vormi kandmine, on kõigile. Pean silmas seda, et pole enam ametile vastavat eetikat. Turvad peksavad tagaruumis joobes kliente, mendid sõidavad joobes peaga ametiaotosid puusse, sõjaväe eelkontrollist saavad süstivad narkarid armeesse jne… Meil ka siin ikka suhteliselt VABAriik? Kahju.
Jama jutt! Su fakid piirduvad ainult selle videoga. Eestis kannavad sul kõik turvad vormi ja ei peksta kedagi taga ruumis.
smack
MemberHuivtav küll, aga ma olen kuulnud vastupidist väidet, et tuleb just rinna alumist poolt treenide, mitte ülemist.
smack
MemberHr. Ott Kiivikas võis küll seal 11. koht alla, aga eestlaste südames on ta esimene koht;)
smack
MemberValesti parkimine, pileti eest mitte tasumine ütleb suht palju inimese iseloomu kohta ja head see ei tõota, nii et vali ise kumb oled. Eks noorest peast said kõik natsi ilma piletita sõita:P
smack
MemberMul on lihtsalt jäänud moderaatoritest mulje nagu need oleksid mingid treenerid, kes nõustavad treeningalastes küsimustes ja ei ütleks, et need nõuandimsed just alati õiged on:P
Nii et võtan selle koha pealt sõnad tagasi:)
smack
Member15..16 aastaselt kaalusin 65..70 kg ja surusin 45 kg
17 aastaselt kaalusin 72..74 kg ja surusin 65 kg
18 aastaselt kaalusin 78..80 kg ja surusin 80 kg
19 aastaselt kaalusin 80..82 kg ja surusin 90 kg
20 aastaselt kaalusin 82..84 kg ja surusin 100 kg
smack
MemberMõned ongi nõrgad, ja treenivadki eesmärgiga lihas-ruumala tõsta, mitte jõudu, sel juhul jõunäitajate mõõtmine ei täidaks eesmärki.Nemad saavad oma tulemusi laval testida.
smack
MemberKasutaja wilsoni probleemi ma vägagi mõistan- ta tuli foorumisse probleemiga ja sai vastu mingi 8 lehekülge mula, millest kokku ainult 1 lehekülg sisaldab kasulikku informatsiooni.
Igal ühel oli seal vaja midagi oma elust kirjutada- kas siis oma komöödiat, seiklusi või mida iganes, aga mitte seda mis tglt vaja oli.
Palun üritage teemas püsida ja kui teil tõesti tekib tahtime oma elust midagi kirjutada, siis avage uus teema. Ja kui te lahkate kellegi probleemi, siis pole mõtet suud enne avada, kui te pole 100% kindel, et te valdate seda teemat.
smack
MemberRääkides kunnidest, siis mul tekib vahel selline kahtlane tunne, et kas neil ikka on mingine erialane tunnistus esitada või on neil mingi treeneri tunnistus üldsegi olemas.
-
AutorPostitused