smack
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
smack
MemberArvatavasti saad oma selle haridusega Eestisse tagasi tulles perset pühkida:D
smack
MemberEesti sõjavägi kui selline ei ole koht kuhu hea-meelega läheks. Samas maha ei tee, sest ideest saan aru. Hetke majandusseisus muidugi absoluutselt välistatud. Sõprade rida, kes seal väljudes kuivikuid närivad ja töökohti otsivad on liiga palju.Endal on plaan USA sõjaväkke ronida. Juba isiksuselt selline inimene, et kui juba midagi teha, siis teha hästi ning saada ka vastavat palka ning töö- ja karjäärivõimalusi.
Eestis sa võid olla kõrgeim kindral ning maailmamastaabis võid sa samahästi olla korstnapühija.
Plaan esimesel võimalusel (green cardi kättesaamisel) US Air Force’ga liituda. Boot camp on meie 8-11 kuu asemel kõigest 2 kuud. Peale seda juba vali ise edasi mida ja kuidas teha tahad. Automaatselt antakse vaba voli Air Force ülikoolis käia. Elamine ja toit+osa kuludest jne plekitakse kinni. Haridus pealekauba. Õpi mida tahad. Paku töövaldkond ning sealt saad sellele vastava hariduse kätte. Air Force college on USA suurima õpilasarvuga õppeasutus.
Kõige madalam kutsikas saab peale seda 2-te kuud juba ligemale 1500 dollarit kuus kätte. Võibolla sellest 500 viitsid ära raisata nänni peale. Ülejäänud hoia alles ja tee mis tahad. Mingi 5 aastat passid ja sebid US kodakontsuse, ülikooli hariudus selleks ajaks juba käes ning võibki ohvitseri kooli ronida. Siis juba ca. 2,5-3K kuus kätte. Auaste kõrgemale ja veidike staaži ning juba 3,5k kuus kätte. Jne edasi see läheb.
10 aastat tegutsed USA pinnal. Lähed seal Kapteni auastmel erru ja tuled eestisse paari miljoni krooniga tagasi ja jätkad elu kodumaa pinnal, kui patriootlikus sees kisab. Kerge raha investeering ning oma firma mõtted ja 10 aastane kogemuste pagas ja haridus taskus.
Väärib mõtlemist minu meelest. Eks vaatab, kui sujuvalt teostus läheb.
Teadmiseks sulle, et Eesti sõdurid olid Iraagis väga hinnatud!
smack
MemberMul üks parimaid seiku, mis meelde tuli selle koha pealt juhtus ca 5a tagasi. Sel ajal saalis, ega kusagil ei käinud. Olen lihtsalt koguaeg selline juba kondist tugevam olnud ja eks see ole ka päris tihti päästnud selliste olukordade tekkimisest. Aga see selleks.Sõidan autoga, sel ajal oli mul Saab 99 ja sellel oli juhiistme põhi ära vajunud, nii, et mul põhimõtteliselt paistis küljeaknast välja vaid peanupp. Kui Tallinnas Kaarli kiriku juurest tahad Luise tänavale saada, siis vaja võtta kas keskmine või parempoolne rada. Mina olin keskmisel rajal ja parempoolne rada oli täiesti tühi. Ja siis mingi vene vant, rahvus selgus pärast, hakkab mulle lambist vasakult autoga sisse pressima ja nähes, et ma teda ette ei lase, siis hakkas kätega vehkima. Luise tänavale jõudes keeras ta oma auto mulle risti teele ette, mõtlesin veel, et äsaks sisse, kuna Saab’i esiots on ikka tunduvalt kõvem, kui tema auto külg, aga otsustasin ikkagi igaks juhuks peatuda ja vaadata kuidas sündmused arenevad. Nüüd siis algas komöödia. Tumendatud klaasidega autost hüppas tohutu inertsiga välja mingi ca 160 cm vene jorss, oksad mega laiali ja käed rusikas ja käisid nagu tuuleveskid ning sõimas midagi. Ma kerisin siis selle peale akna alla. Vana selle peale, et a’la tule välja ja oii blääd kuidas ma pidavat kohe peksa saama. Ma ütlesin talle rahulikult, et kui tal midagi öelda mulle on, siis tehku seda eesti keeles. Temapoolne monoloog loomulikult vene keeles ja minu see ainuke lause selles intsidendis eesti keeles. Selle peale, et ma temaga julgesin eesti keeles rääkida ajas teda veelgi vihasemaks ja käed hakkasid veel kiiremini tuuleveskeid tegema. Ärme unusta sellel ajal fakti, et tänu ära vajunud juhiistme põhjale paistsin ma talle autos istudes arvatavasti 1,5 meetrine. Peale tema veelgi vihasemaks muutumist otsustasin siis autost välja astuda. Panin siis vasaku jala autost välja ja hakkasin vaikselt ennast püsti ajama ja mida rohkem ma autost välja sain, seda väiksemaks jäi selle vene jorsi tuuleveskite amplituud ja seda vaiksemaks võttis tooni. Kui ma siis lõpuks püsti sain, siis astus vana veel vaikselt sõimates kiirelt autosse ja sõitis kummi vilisedes minema
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Ma istusin siis rahulikult autosse tagasi ja jätkasin sõitu. Elu nagu Ameerikas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui pikk sa olid siis?
smack
MemberMuideks igaüks, kes väitis, et temaga tuldi tüli norima ja ta oleks tahtnud nii väga agressorile vastu hambaid panna aga neid nii palju jne, siis unistage edasi. Pakun, et süda oli saapasääres, adrekas laes, ja ei mõistnud sittagi kuni olid tülist piisavalt kaugele eemaldunud.
smack
MemberTe seda laulu teate depressiivsed eesti väikelinnad…?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>smack
MemberMa ei saa aru, et mis nendel foorumi kasutajatel viga on?! 3 lehekülge on igaühe möla oma isiklikust elust mitte kasulikke nõuandeid naisterahvale.
smack
MemberNeed kõhulihased ei põleta kõhu pealt rasva paremini kui mingi kükk või kätekõverdused!
smack
MemberIssand ma arvasingi õieti, et siis tuleb see noormees uuesti matustele. Tore teada, et ma haiglane psühh olen
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seega tuleb eemale hoida…Ma kohe võtan oma profiili juurest koduaadressi ära:D
smack
MemberKoertele meeldib mind ka pureda. Eks ma meenutan neile supikonti kus veidike liha küljes…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga mul tekkis pragu selline küsimus, et kui koer ütleme kallale tuleb ja talle üks korralik paremhaak vastu koonu virutada, siis kas ta kukub samamoodi nokauti kui inimene? Mitte et mulle meeldiks loomi peksta vms ütlen ma igaks juhuks loomaarmastajate rahustuseks…Aga et kas selline lähenemine nagu vist oli Ausates Valedes kus Schwarzeneggerile kaks koera korraga peale hüppasid ja ta nad omavahel peadpidi kokku uimaseks lõi töötab?
Enne, kui järgi proovid, tee elukindlustus ära:D
smack
MemberKas mingit parimat sõbrannat või sõpra pole kellega koos trennis käia? Siis enesekindlust rohkem ja igaüks ei julgeks kah suud lahti teha.
smack
MemberMa arvan, et tavaline intelligentne inimene vaataks pigem Frank Zane kui Ronnie Colemani. Seega nõus QWE8’ga.Sest tavaline intelligentne inimene on aaria rassist??
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>smack
MemberMuideks kas sa tõesti arvasid, et kui vahele jääd, et siis ei tule sadade viisi postitusi sinu hukkamõistmisest?
smack
MemberMa arvan, et see on vähese soojenduse viga:P
smack
MemberMe v6ime fantaseerida igatsugu j6leduste yle.Ausalt 8eldes ei ole mul p6nnide k2itumisse eriti usku (vanemad on reeglina n2rvilised ja kurjad ning aega ei ole…mida see laps ikka n2eb) ja see on alati kahepoolne probleem.
Ma v6in r22kida ka j6ledaid lugusid…t6estisyndinud… Mul on s6branna ka kahe koera omanik. K6ndis ta kord koer rihma otsas t2naval ja vastu tuleb ema lapsega ja laps virutas m88daminnes koerale jalaga
“>M6tle, kui l6bus tegevus.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Paar sellist lapsekogemust koerale…ja ma olen kindel, et see koer…ei armasta eriti lapsi.Hea oli, et sellel korral oli tegemist v2ga rahuliku isendiga ja ei paista, et ta sellest kurjemaks v6i ettevaatlikumaks oleks muutunud.
Ma ei fantaseerigi, ma räägin sellest kuidas mul noorena juhtus!
Sõitsin rattaga, koera omanikud olid koos koeraga mingi 50..100 m kaugusel minust vees ja siis järsku hakkas koer minu poole sööstma. Kui koer järgi jõudis, siis tulin ratta pealt maha ja panim ratta enda ette kaitseks, aga see pistis pea raami vahelt läbi ja pures reite. Mingi 5 minti üritasin ennast kaitsta seal ja koer ründas jälle ja jälle kuni ühed tüdrukud appi tulid. Kusjuures, kui ma oleks rattaga edasi sõitnud, siis poleks vast midagi erilist juhtunud.
smack
MemberIse olen aktiivne kalastaja ja looduseskäija, koertega olen üks-ühele situatsioonis kohtunud lugematu arv kordi, hundiga 2-3 korda,pureda olen saanud umbes-täpselt 0 korda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma ei teagi täpselt miks, küllap ehk seepärast,et olen üldiselt rahuliku loomuga ja ei hakka koera nähes paanitsema, üritan rahulikuks jääda, ja mis kõige tähtsam- ei lase koeral pidada end tugevamaks
“>
Saad koeralt 1-2 korda hammustada, ok õnnetusi juhtub, aga kui ikka oled 10 korda pureda saanud ning sa ei ole postiljon ega varjupaiga töötaja,siis peab viga juba sinus olema.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga mis siis on kui ohver on ~10 a ja saab ühel korral 10x pureda?
AutorPostitused