smack
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
detsember 12, 2009 at 5:28 p.l. in reply to: Mariusz Pudzianowski suundub jõualadest MMA-sse ! #241863
smack
MemberMis jama jutt, et kui oled pikk, siis on jäsemed nõrgad ja alaselg tugev ja lühike. Inimese proportsioonid on igaühel erinevad. Aga jõutõmmet tuleks tõesti algul vältida.Kiire oled maha tegema, aga mitte nii väle oma väidet selgitama. Su info on väga napisõnaline ja ei ütle teema algatajale midagi. Üks ütleb peab tegema ja teine mitte, kumba valida?
smack
MemberMis ilmal häda, tunnete lumest ja miinuskraadidest puudust?
smack
MemberKaua sul 1 trenn kestab ja kas sööd ilusti- võib olla alatoitumine, liigne stress.
Uue režiimiga harjumine võtab kah aega.
Kui varem tegid 6x nädalas raskejõustikku, siis võib kah südames probleem olla- hea aeg aeroobne treening lisada.
Võid tõesti nädala vabaks võtta ja kui see väga peale ei lähe, siis vähenda treeningraskust ja korduste arvu nädalaks.
smack
Memberkorrektse tehnikaga kükk, ja jõutõmme on väga head alaseljala. aga ainult korrektse tehnikaga ! raskused tuleks võimalikult kerged alustuseks validaNeed küll head soovitused pole.
Kui oled pikka kasvu,sh ka pikkade jäsemetega, siis alaselg on tavapärasest lühem. S.t. et sul on jäsemed nõrgad ja lühike tugev alaselg, mis võtab kõik koormuse omale kükkides ja jõutõmmet tehes. Pealegist kui sul alaseljaga probleeme, siis arvatavasi vöökoht ebastabiilne.
Ma soovitaks kah alustuseks ned harjutusi, mis kasutaja monkeymon soovitas.
Arvatavasti sul fitballi pole, siis on olemas selline hea harjutus nagu birddog:
Arendad, kuni 30s pole enam raske hoida. Aga need harjutused põhiliselt arendavad stabiilsust, mitte võimsust.
smack
MemberEsimese suhtes 100% nõus. Teine on natuke keerulisem. See oleks väga hea, kui postituse autor näeks, kui tema postitus ära kustutatakse, siis on tal võimalus küsida põhjust või teha järeldusi, mis ta valesti tegi. Aga see, et postituse kustutamiseks on vaja 2 häält, on natuke ebareaalne. Kui sa vaid teaks, palju neid postitusi päevas kustutamisele läheb.. Enamus ajast ei ole 2 aktiivset moderaatorit kuskilt võtta, et teine saaks kustutamist heaks kiita. Ja mõni kasutaja võib päevas nii palju jama kokku kirjutada, et kõik see jääbki vedelema. Nii et esimest punkti toetan täielikult, teises punktis toetan teist poolt (see, et autor peab nägema, kui tema postitus prügikasti läheb).Aga igasugused konstruktiivsed ettepanekud on teretulnud.
Järgi mõeldes täiesti nõustun. Muudan selle teise punkti poole kolmandaks punktiks.
Nüüd oleks vaja kah mõnda admini siia, kes tegeleb lehe programmeerimisega. Ma usun, et 1. ja 3. punkti realiseerimine pole väga keeruline. Aga jääme ootama nende arvamust.
Mind huvitab, et kes selle otsuse vastu võtab, et asi hakkaks liikuma? Peaks viimasele sõnumi saatma?
smack
MemberEga mul eriti aimu polnud tõesti, palju päevas 1 moderaator kustutustöid peab tegema.
Mis see number umbes on?
Vist on ka nii, et moderaatoritest üks kindel, aktiivne osa põhiliselt tegeleb nendega?
smack
MemberNäib, et kõigil on midagi hinge peale kripeldama jäänud. Hea, et saast lõpuks pinnale tõusis, kuigi veits vale topic:D
Ma südamest loodan, et seal ei soosita kohe steroide kasutama, vaid üritatakse enne õigele teele juhatada…
Ja kui kellegil väga sügav tung steroide kasutada, siis samas hea ju, et keegi oskab juhendada.
Kokkuvõtteks ütleks, et sait veits liiga kirju ning “palju” kirjavigasi- ei jäta eriti kompetentset muljet ja muidugi naised liiga musklis:D
smack
MemberTüüp pidas silmas vist seksiteemat… ju ple enne auke ka näinud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellise lihamäe ja silikoonide otsas küll mitte:p
Aga eks igal ühel oma maitse.
smack
MemberSa lihtsalt pole treenitud ja võistlusvormis naisi näinud, ei muud!Ega jah, need pildid varastasid mu silmade süütuse:P
smack
MemberJa mis nende naistega oli siis?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sulle vist läksid peale…ju siis mulle ei istunud:)
smack
Member5 lauset ja 5 viga. Tase.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kirjavigadest ei tule jah puudus:D
Tšekkisin naiste pildid kah juba ära….ma parem seda ei kommenteeri, peate ise nägema:P
smack
MemberMa lugenud, et alustatakse rebimise ja tõukamisega poole pealt mitte maast.
Arvestades harjutuste keerulisust, siis peab tõdema, et sellel ka mõte taga!
smack
MemberSul ühel päeval 4 surumisharjutust ju ja teisel päeval 4 selja harjutust. Kui sa korralikult pingutaksid, siis juba 2 väsitaks ära. Ülejäänud 2 teeksid, kuna rutiin nõuab. Ja ilma toidulisanditeta sa selle kavaga kusagile ei jõua.
smack
MemberÜks kord läksin kossu mängima sneakersitega. Kui olin pool tundi pelanud, siis tundsin nagu oleksid liivaterad jalatsis. Kontrollisin sokid ja jalatsid üle, aga kõik korras, kuid sama ebamugav tunne jätkus. Kui olin üle tunni mänginud, siis tundsin, et midagi kleepub jalatsis ja mõistsin, et nüüd on küll midagi viltu. Eemaldanud sokid, avastasin enda talla alt verised nahatükid rippumas.
Pidin voodis terve nädala passima, suutmata sammu astuda.
Jalanõudest nii palju, et kui tossud väga vanad, siis materjal on väsinud ja oma elastsuse kaotanud.
-
AutorPostitused