smack
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
smack
MemberKui tahate mind hääletada, siis palun; aga ärge võita enam loodke.
Soojalt soovitan enne mingit loogilist seletust leida.
It aint over until smack is smacked!
smack
MemberEheh,vähemalt keegi usub mind.
Eks näeb mis saab. Arvake mis tahes, aga -SMALLVILLE kodust leidsin ma ainult tühja kondoomipaki, ja jalatsiriiulis olid tal ka ainult kummikud.
Aga smack tundub kahtlane kuju…ja renku on ka külamehe kohta kuidagi vaikne. Täna öösel ma igaks juhuks kodus ei ööbi, sest plätumehed tulevad ilmselt minu järele.
Hääletan: smack
Miks sa eelmine kord ilma põhjuseta hääletasid oma usaldajat?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Su jutu tõesus on 50/50%, ei tea kas usaldada või mitte.
Ma arvaks, et politsei kas renku või kimmel. Ootan nende postitust.
Ja äkki põhjendad mõnda oma hääletust, eriti viimast!!!
smack
MemberVäitis jah, aga siis oli minu arust veel vara, et inimeste “usaldust võita”. Nüüd, mil kaks meest veel väljas, läheb asi napiks ja hakatakse ehk rohkem uskuma? Kui just keegi teine ei tule väitma, et ta kah politseinik on.taivox võiks muidugi avalikustada, keda kontrollis. Oleks meil kõigil kergem.
Miks nad allesandro tapsid, kui oli teada, et ta pole politsei? Parem variant oli taivox. Võib olla on hundid veits lollid, eriti veel, kui arst eelmine kord ravis alessandrot:Dhaha
smack
MemberMiks ta peaks varjama, et ta politsei on? Sest siis külamehed tema poolt ju ei hääletaks, kuna neil oleks teda vaja ja nii jääks ta kenasti mängu ja saaks öösel maffiat välja hääletada ja külameestele kasulik olla. Sellega tuleks välja, et kes maffia on ja teda välja hääletada püüab?Kui mina politseinik oleks, siis küll ütleks nüüd seda juba välja, et külameeste hääli võita
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaata, juba enne viimast huntide vooru oli teada, et taivox võib politsei olla, miks nad teda ei tapnud? Ja ked taivox nüüd kontrollis?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>smack
MemberAga kuidas sa siis tõestaksid, et taivox ei ole politseinik?Kui sa ise oleks politsei, kas sa siis käituks nii nagu taivox?
Pealegist viimati, kui Erkko väitis arst olevat, ei olnud.
Ma isiklikult arvan, et sa ei ole hunt, kahtlustaskin renku-t, taivox-ist ja kimmelikt, kuna nemad kõik sind hääletanud ja 1 neist on kindlasti hunt!
smack
MemberMa ei ole NII kindel, vaid ma usun millegipärast, et ta on politsei. Ei tea miks, kuid kõhutunne ütleb. See oleks sel korral siis esimest korda, kui mu kõhutunne mind alt veaks.Sinu osas kõhutunnet mul ei ole, seega pakkusin huupi. Vabalt võiks ka teisi seal pakkuda, kuid lähtun enda (naise) loogikast. Teatavasti on meeste ja naiste loogika kaks eri asja, nii et andesta, kui loogika alt veab
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Paluks mind mitte hukka mõista (et ma naine olen).
Külamehele/naisele andestan, hundile mitte:P
Keegi enne mainis, et kui 1 langeb veel välja, siis läbi- jama jutt: meid 8, läbi siis, kui meid 3 ehk huntidega võrdselt!
Mudeiks Erkko tõmmati oska, kuna ise kaevas endale augu lobaga ja Martti k, kuna ta ei viitsinud eriti süveneda sellesse.
smack
MemberKui ma oleks hunt, siis kas oleks nii loll, et hakkaksin suure suurega kedagi süütut süüdistama, kui pärast tuleb välja niikunii.
Huvitav, et sa nii kindel, et taivox politsei!?
Sinu viimase postituse järgi teed sa nime kindlalt taivoxil puhtaks, s.t. et sina ja taivox olete seotud.
Minu loogika on puhtalt seotud teiste postitustest ja hääletustest, ei pane lampi.
smack
MemberMina olen ka seni hääletanud teise inimese arvamuse järgi, kuna aless ja smack on seni kõige loogilisemalt või põhjalikumalt seletanud. Seekord pakuks plätumehekes renkut, kuna vaevalt ta viitsib mingisuguseid arvutamisi exeli tabelis tegema hakata
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga veel hääletama ei hakka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nali naljaks, aga ma ise hakkasin kah tegema…vähemalt olin poolel teel:D
smack
MemberMa isiklikult pean videoga nõustuma:D
Algul tegi taha astumist ja teisena kükki. Mõlemal juhul vaatas maha, mis ajab selja küüru.
Üpris kindel, et kui ta oleks kükki täisamplituudis teinud, oleks see hästi silma torkanud. Tal on puusad/selg väga kinni.
Ja rinnale võtmises oli tal tõesti kang kehast liialt eemal. Rääkimata, et ta tõmbas õlast mitte puusadest, pannes seega suure koormuse õlale.
Lihtsalt, et raskused on nii kerged ja seega ei põhjusta vigastust, aga kulutavad küll liigeseid.
Ma nõustun, et raskejõustiku harjutuste tehnika tuleks enne mingil määral selgeks teha, mitte kohe tampima hakkata.
Mind paneb mõtlema, et kuidas te ei täheldanud, et tal passib maha- paneb mõtlema, et kas isegi teete õigesti…
Ega kükki pole väga lihtne ära õppida- seal vaja palju dünaamilist venivust, rääkimata rinnale võtmise ära õppimisest.
Ei mäleta täpselt enam, aga minu teada läksid põlved varvastest üle, mis koormab liigselt põlveliigest.
smack
MemberMul kõige suurem kahtlus langeb Jackie-le, emmimehele ja Andrekile (võttes arvesse nende hääletust).
Samas mina ja alessandro veensime teisi, seega võisid nad lihtsalt meie loogika põhjal valiku teha (arvestades, et isegi panime mööda:D)
Isiklikult arvan, et taivox süüdi. Taivox väitis, et kimmel ei ole süüdi, aga raske uskuda, et taivox kui politsei otsustas kimmeli tausta uurida, kui oli palju parem valik. Usun, et taivox ja kimmel mõlemad hundid, mis seega väistab emmimehe, Jackie ja renku.
Hääletan: taivox
smack
MemberNii palju siis minu vaistust Martti K võlla tõmmata:D
Ma ei julge enam soovitusi anda.
Kokkuvõte hääletustest:
Jackie: 1) -SMALLVILLE to Erkko 2) Martti K
smack: 1) emmimees to Erkko 2) Martti K
-SMALLVILLE: 1) Erkko 2) Martti K
Andrek : 1) Erkko 2) Martti K
emmimees: 1) alessandro 2) Martti K
taivox: 1) alessandro 2) Jackie
renku: 1) Jackie 2) taivox
kimmel: 1) Jackie 2) emmimees
smack
MemberOlen ka ära otsustanud
hääletan: Erkko
NB! mul ei tule bold kiri millegipärast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siin!
Kui lugesid seda, siis võid selle minu oma kustutada.
smack
MemberOled kindel, et Rebane muutis? Minu arust sai see keegi ise hakkama lõpuks.Postituse all oli märgitud, et Rebane on muutnud.
smack
MemberSee vist ei ole mängu reeglitega väga kooskõlas, kui moded võõraid postitusi muutma hakkavad oma suva järgi. Mina ei hakka igatahes näppima igaks juhuks.Keegi varem ei suutnud boldiks tegemisega hakkama saada ja Rebane oli seega parandanud postitust. Eeldasin seekord sama…
Peaasi, et emmimees pelast välja ei visata, kuna ta unustas/ei saanud hakkama boldiks tegemisega:D Aga noh, kui ta hunt on, siis ei tee paha kah:P
smack
MemberTundub, et kõik on hääletanud ja enamus hääli langenud Martti K-le.
Kui mõni mode käepärast ja viitsib aidata, siis oleks tore, kui 2 postitust tagasi muudetakse emmimehe hääletus boldiks.
-
AutorPostitused