smack
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
smack
MemberTeen ekstra postituse meenutamaks, et hääletamine peab olema viimasel real!!!!
smack
MemberKui külamehed hääletavad kogemata 1 külamehe välja ja hundid murravad öösel ühe, siis on läbi.
Nii, et Andrek, kui sa süüdistad kimmelit, siis võid sama hästi taivoxi valida, kuna nemad on kindlalt koos!
Kimmel läheb järgmisena võlla, kui tuleb järgmine kord.
smack
MemberVõtan sõnad tagasi!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Läksin veidi kuumaks, loodan et keegi jõudnud lugeda:P
smack
MemberSee oli nüüd trükiviga mul,muutsin ära postituse.Nii mööda ikka ei paneks:D..raske veic uskuda, eriti kui läheb veel teemaga kokku.
smack
MemberKrt asi läheb nii keeruliseks ja arusaamatuks, kuna taivox usub ikkagi ju minu süütusesse siis ma ikka ei saa ju nii teha.Hääletan siis ümber ja jään hetkel veel erapooletuks, kelle teoria võib õige olla.
Hääletan: renku
Ma just selgitasin, et miks:D
Ta ei taha tunnistada 3 hunti süütuks, kuna siis avastamise korral kerge kõiki kolme oksa tõmmata ja avastada, seepärast valiti sind sinna patta.
smack
MemberNii minu nägemus on selline.emmimees-külamees
kimmel-külamees
Erkko oli külamees
LaurL oli külamees
Martti K. – oli arst
Andrek-maffia
LaurL – oli külamees
Jackie-külamees
taivox-politsei
-SMALLVILLE-maffia
renku-külamees
smack-maffia
NIi et mina tõmbaks nüüd järjest oksa Smack,Andrek ja -SMALLVILLE
Huvitav, et sinu nägemus seda ei näinud, et sinu politsei tunnistas -SMALLVILLE süütuks:D
Ahjaa kuidas sa nii täpselt saad valida 3 isikut? Kahtlus on rohkem, kui kolmel!!!!!!
Ma enne kahlustasin seda, et miks taivox tunnistas -SMALLVILLE süütuks, kuna ei saa ju kõike kolme hunti ühte patta panna, parem las olla ka 1 tsiviilisik… see oleks ka ainus loogiline seletus.
Kusjuures arvestades veel taivoxi kavalust politseid mängida, seletab ka tema viimast kavalust.
smack
MemberNüüd läks huvitavaks:D
Ei osanud oodata, et -SMALLVILLE taivoxi poolt hääletab.
Võib olla peaks kiiresti hääle kimmelile muutma, et siis kui taivox on tõesti politsei, siis vähemalt tapame kogemata külamehe mitte politsei?
Samas kõik, keda ma pean süütuks, on taivoxi poolt hääletanud!
Renku, -SMALLVILLE, Andrek, emmimees, kas muudame hääle kimmelile?
smack
MemberAga põhjenda miks ei peaks valima?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui sa enne mu postitusi ei lugenud, siis soovitan teha. Seal vastused!
Pealegist see ei tööta nii: quilty until prooven innocent!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>smack
MemberPraegu ei oska põhjendada,aga sisetunne ütleb et smack on maafia.Nii ei tuleks oksa tõmmataHah, kuidas sa enne mind valisid- siis oskasid põhjendada?
MemberMa olen ütleme nii 70% kindel, et kimmel on mafiosnik, kuna kordagi pole enda hääletust põhjendanud ja kui nüüd ennast süüst puhtaks ei räägi, siis võiks ta oksa tõmmata
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Hääletan: kimmel
No taivox ja kimmel seotud, parem vali juba taivox, tal niigi hääli.
Hääled:
Jackie: smack
kimmel: smack
taivox: smack
smack: taivox
emmimees: taivox
Andrek: kimmel
smack
MemberMillegipärast hakkab tunduma, et taivox, kimmel ja -SMALLVILLE tahav ringkaitset hakata tekitama. Ja kui taivox oleks tõesti ment, siis ta ei ütleks ju seda välja, maffia võtaks ta kohe maha.Taivox, kimmel Jackie valisid minu, kui -SMALLVILLE peaks sama tegema, siis teada, et 3 nendest hundid. Kui ei lähe kaasa, siis Jackie hoopis hunt -SMALLVILLE asemel.
Veits kahtlane, et Jackie mind valis, minu arust ma põhjendasin piisavalt hästi, et pole süüdi.
Õigemini põhjendasin teiste süüd, piisavalt hästi:D
smack
MemberKuidas mõttetuid??? Politsei peab ju kedagi kontrollima! Ja kuna ma olin (olen) oma nimepärast kahtlane, siis miks mitte mind kontrollida. Aga lõpuks jääb ikkagi igaleühele oma arvamus.Seda juhusliku numbri generaatorit ei tõmba su nimi, seepärast selle nimi ka JUHUSLIK!
MemberTegelt oskab keegi mingit joonist või asja näiteks tuua, kuidas kükke siis kõige ohutum teha on? Ise olen proovind, kuid ei saa kuidagi täiskükki teha, et põlved üle varvaste ei läheks. Kuna treeneri võimalust pole, peab internetist enamust omandama.Kas näiteks nii? http://www.youtube.com/watch?v=qRnGI3c5Jjs
Kuid siis on ta ju pigem poolkükk…?
Täiskükk on selline, kus põlved peavad üle varvaste minema, et tasakaalu säilitada! Aga arvesta, kui sul hüppeliigas ei veni piisavalt, siis sa ei saagi/suudagi täiskükki teha.
smack
MemberMind huvitab, et miks meie politsei härra nii mõttetuid inimesi kontrollib või tahab ta nende nime puhtaks teha!
Taivox, kimmel ja -SMALLVILLE on kas hundid või taivox tõesti politsei ja kontrollis neid- seda näeb täna öösel.
Kui hundid teda ei murra, siis teada keda süüdistada!
Seni võite järgmise süütu maha matta, MINU!
smack
MemberHääleta:smackÜhesõnaga kimmel politsei pole!
-
AutorPostitused