smack
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
smack
MemberMisasja? Mis siis ülejäänud valgust saab? Läheb müstilisi kanaleid pidi Washtarale?Ma ka ei räägiks pikemalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>WC-s oled kunagi käinud?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Walhallasse see igatahes ei jõua.
smack
MemberVäga huvitav, äkki kirjutaksid pikemalt?Inimese peensooles imendub ööpäevas maksimaalselt 160 g rasvu.
Eeldades, et tarbitakse nii palju valku nagu kehal vaja ja suudab omandada(1gr/kg).
Aga pikemalt ei rääkiks, seegi oli vaevu meeles, rääkimata info allikast…
smack
MemberKui Sa ei ole järjekordne Johnny Bravo, siis võta end kätte ja uuri asja – ainult käte arendamine on mõttetu.Ta ju mainis, et tegeleb kergejõustikuga!
Kergejõustikuga käib alati kaasas ka jõusaal, aga baasharjutusi tehes käed ei kipu väga kasvama.
smack
Memberulme
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
no, tegu naisterahvaga sis natuke andestatav.
aga ma sõin eile poole ühe ajal öösel 300 grammi piimasokolaadi, 7 mandariini, 1,25 l coca coolat (vigastus ja trennis pole juba esmaspäevast saati käinud)
Peaksin ennast maha laskma?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Coca colast sulle nii palju:
http://en.wikipedia.org/wiki/Coca-Cola#Health_effects
Siis saad aru millist mürki jood:P
Veel ära lase ennast maha, aga paarikümne aasta pärast mõtle sellele:)))))
Ahjaa, kui väga harva toituda, siis keha hakkab rasva salvestama.
Rasva vaja süüa sama palju kui valku, kuna rasv aitab valgul organismis kinnistuda.
smack
MemberMina vaevlen vist elu lõpuni hommikuti surevate käte pärast.Nimelt kalakasvataja elukkutse oli selleks peapõhjuseks.Pidev külmas vees töötamine kätega(põhiliselt kala töötlemine,marja võtmine kevadeti) ja talvine jää lõhkumine on jätnud omad tagajärjed.Vahest ei saa öösel magadagi.Võib olla on sellest midagi õpetlikku või kasulikku infot.Üldiselt mina arvan sellest tulenevalt,et käte ja sõrmede väljasuremist soodustavad külm vesi,liigsed põrutused ja halb vere varustus.Minu kogemused.Sa oled 50 ja probleem, aga mind hämmastab, et juba 23 aastastel sellised jamad:S
Kuigi see on video kuidas üks maailma parim kitarrist käsi soojaks teeb – on see kasulik ükskõik kellele, kes kätega töötab ja otsib lihtsat ja mõnusat viisi kuidas kätes vere käima saada.
Kusjuures mul üks tuttav klaverist soovitas sarnaseid harjutusi. Isiklikult soovitan seda ka nendele, kes palju arvuti taga istuvad ja käed kipuvad külmaks minema.
smack
MemberLihaskoordinatsioon pole välja arenenud või siis sinu juhul taandarenenud:P
Kangi pead tõstma.
Enamus noori ei suuda lihaseid pingestada väga kitsas regioonis.
smack
MemberMa soovitaks aeroobse asemel jaotada oma kangitrenn kaheks, nt rind öösel ja teine lihasgrupp päeval, miks yldse aeroobset teha kui plaanis massi kasvatada??! ärge hakake rasva põletust pakkuma, sellele on lihtne lahendus, sv kontrolli alla!Nädalas peaks olema vähemalt 1 aeroobne sessioon, et vältida veresoonte lupjumist, vasaku vatsakese hüpertroofia ja vasaku koja suurenemist ja et hoida kopsud vormis.
smack
MemberÜhel päeval 7 harjutust seljale?
Lihtsam oleks->tööriistad->treeningkavad->algajatele
Isiklikult arvan, et isegi seal palju harjutusi algaja kohta:P
smack
Member2h alles pärast ärkamist soovitatakse raskejõustikuga tegeleda. Selle ajaga peaks taastuma nö selgroo määre.
smack
MemberOrtopeedi juurde saab vist ainult läbi perearsti?
detsember 29, 2009 at 10:00 e.l. in reply to: Kui tahad kasvada, siis tee kolm trenni nädalas… #246041smack
MemberIse olen täheldanud, et parim massikasvataja on:
E-Ülakeha
T-Alakeha
K-Vaba
N-Ülakeha
R-Alakeha
Kusagil kuu olen teinud, siis läheb masendavaks.
Parem variant oleks:
E-Ülakeha
T-Alakeha
K-Vaba
N-Ülakeha
R-Vaba
L-Alakeha
smack
MemberKui sa tõesti arvad, et vaja traumapunktis ära käia, siis käi ära.
Mis iganes sa kah ei teeks, tõmba elastikside ümber ja ära käi ega toetu sellele jalale (vähemalt ürita mitte).
Umbes 24h pärast traumat võib külma peal hoida. Jalga hoia ka kehast kõrgemal.
smack
MemberVõib olla siit leiad endale vastuse:
smack
MemberSee ei tee isegi poolkükke..see teeb niisama mingit imelikku liigutust.Sedasi, et põlved üle varvaste ei läheks saan ma teha ainult sel juhul, kui panen jalad tavapärasest rohkem laiali(umbes pool meetrit jalgade vahe). Vastasel juhul läheb selg kumeraks(=kõveraks? No sedapidi nagu kõhule teeks istessetõuse), sest raskuskese läheb tahapoole. Muidu ennem olen teinud kergelt harkseisus (umbes õlgade laiuselt) nagu antud videos tehakse.
Proovi midagi kandade alla panna.
-
AutorPostitused