smack
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
smack
MemberJõusaali tola pole mitte see, kes teeb teadmatusest valesti, vaid see kes passib pealt, irvitab ega juhata viimast õigele teele….tuleb tuttav ette???!!!!
smack
MemberHaha ma ei tea mis see vend mõtles, unustas karjuda kah vist, kui juba sellise sööstuga alustas:D
smack
MemberMa usun kah, et keskmine inimene talub selle mölisemise ära ja üritab ilma löömata koju saada. Vaatamata, kas ta üldse julgeks/oskaks vastu lüüa.
smack
MemberEi mäleta, kas olen juba vastanud selles teemas, aga näitajad on:
190cm,
84kg,
23a
smack
MemberIse käin Arigato spordiklubis, kus sellistlaadi rühmatreening täitsa olemas. Mõnus lühike trenn, millest olen vahel osa võtnud enne jõusaali minekut.KõhtTrimmi — 25 minuti pikkune lihasvastupidavustreening kerelihastele. Igas tunnis treenitakse kõhu ja selja nii pealmisi kui ka sügaval asetsevaid lihaseid. Hea ja lühike treening, mida on võimalik kombineerida erinevate vastupidavustreeningutega ja/või täiendada lihastreeninguga fitness-saalis. Sobiv treening kõigile, nii algajatele kui edasijõudnutele, vajadusel pakub treener erineva raskusastmega harjutusi.
Usun ka, et treeningud fitpallidega ja BodyBalance jne aitavad su probleemi lahendada (nendes ju pannakse põhirõhk stabiliseerivate lihaste tööle).
Sa sellele pole vist mõelnud, et kui enne jõutreeningut väsitad süvalihaseid, siis keha enam pole nii stabiilne ja võid jõutreeningus ennast vigastada.
Miks muidu kõhulihaste harjutused on treeningkavades viimased…
smack
Memberüldse miks peab kedagi taguma hakkama.kui keegi otseselt ei ründa siis ei ole mingit põhjust ju.Aga mis siis teed, kui ntx tõukab sind, või sülitab? Otsest nö. vägivalla akti pole ju…
smack
MemberÄra löö esimesena on tüüpiline MMA õpetus tegelikult suht õige ka, aga krt kui ikka valida kas haigla või esimensena löömine ning platsi puhtaks tegemine, siis valin teise variandi!!Esimesena lüüa ja või minema joosta on veits tervislikum tõesti, aga ma usun, et enamus ei suuda seda teha.
jaanuar 24, 2010 at 4:50 p.l. in reply to: Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu #251827smack
MemberEnne trenii soojaks teed ikka nii et kerge higi väljas.
smack
MemberReklaami ülesanne tähelepanu äratada. Loomulikult hästi tehtud reklaam müüb paremini, aga väljend -ka halb reklaam müüb, peab siinkohal paika.Ja mõningas kontekstis reklaam ei küsi moraali.
Reklaami ohvrid oleme me kõik nii kui nii või paremini nii või teisiti.
Väidaks, et teadmatus on see, mis reklaami ohvriks meelitab. Kui inimene saab ainukese informatsiooni reklaamist, siis ta mõistagi usub seda.
smack
MemberÜhinen samuti nende mõtetega. Ca 4a läks aega, et nendele mõtetele jõuda muidu:)Vitamiinide ja mineraalide toidulisandeid läheb ikka vahest vaja. Neid läheb isegi mittetreenijal aega ajalt vaja
smack
MemberSul on tehtud ülekeha treeningkava, kuid harjutusi on nii palju nagu 2 päeva treeningkaval(ülakeha, alakeha).
Kui tahad ülekeha treeningut kasutada, siis peaksid kava 2x lühemaks tegema:
1.Alakeha surumine(kükk)
2.Alakeha tõmme(rumeenia jõutõmme)
3.Ülakeha surumine(rinnalt surumine, teisel päeval üles surumine)
4.Ülakeha tõmme(ette kallutades kangi tõmbamine vastu rinda, teisel päeva lõuatõmbed)
5,6. Kaks lisaharjutust, ntx 1 biitsepsi ja 1 triitsepsi harjutus või siis treenid nõrki külgi.
Keskmine inimene talub sellist koormust, seda võid teha 3x nädalas(E,K,R).
Muidugi alati avaneb võimalus võtta kava: TÖÖRIISTAD->TREENINGKAVAD
Palju lihaseid haaravad harjutused tehakse enne, ehk kus kõige rohkem raskust kasutad.
Ntx Jõutõmme, kükk, surumine, lõuatõmbed, siis trapets, käed ja kõht alati viimasena.
smack
MemberMinu poolest haisegu ja lehvitagu karvu—-kodus!Mis kartmisest sa siin jahud? Sulle on higihais nagu armani?
Ei tea, pole nagu teisi nuusutamas käinud…you must be the other guy:D
Ja ma teisi külje all kah ei passi, et peaksid ebameeldivad lõhnad minuni jõudma.
Vanasõna ütleb ju, et ära torka oma nina teiste asjadesse…sõna otseses mõttes:P
Muidugi alati avaneb võimalus eemale hoida.
smack
MemberPaljad haisvad jalad ja raseerimata kaenlaalused EI OLE mehelikkuse tunnuseks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nende kartmine pole kah mehelikkuse tunnuseks:P
Kui sind see nii tõesti häirib, siis maini seda teinekord tollele või vaiki igavesti:D
smack
MemberNjah, sul paistab lahendusi varnast võtta olevat
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kui see nüüd nali oli, siis mina igal juhul küll ei naernud!
KÕIGE kartmisest pole keegi siin midagi rääkinud!
Vaid elementaarsete abivahendite kasutamisest ja sisekorraeeskirjade järgimisest!
Ega jah, ennem ei mõista keegi seda, kui pole ise läbi põdenud

Mind ajas küll naerma:D
Igatahes ma ei mõista, kuidas sokkide ja plätudega nakkusohu võin tekitada?
smack
Memberhttp://www.derma.ee/articles.php?id=13
Nii et kindad kätte:P
-
AutorPostitused