Skip to main content

smack

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 571 through 585 (of 893 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Jõusaali tolad… #255282
    smack
    Member

täna just juhtusin nägema väga valesi treening meetoteid.Nimelt lamades surumises,kükis ja jõutõmbes,küll oli kükis vale tehnika,jõutõmbes selg kõver.Lamades surumist tegi 1×1 iga 10 minuti tagant.Krt küll tehke endale tehnika selgeks,kui suurte raskuste lähete..

Ja sa ei raatsinud isegi nii palju ennast liigutada, et neile teada anda, et nende tehnika on saast ja peaksid veits uurima seda….

in reply to: Jõusaali tolad… #255151
    smack
    Member

Paljud üldse võtavad rätiku kaasa, et pinki higist puhtaks tõmmata- mina igatahes mitte ning siiani pole ka erandeid kohanud:P

in reply to: Õla tagaosa #254779
    smack
    Member

Kõige parem isoleeritud harjutus on ette kallutades lendamine nii, et pöial oleks üles suunatud.

Mitmeid lihasgruppe hõlmavad harjutused oleksid ette kallutades kangi tõmbamine vastu rinda ja seistes kangi tõmbamine lõua alla.

in reply to: räpane tänavakaklus #254148
    smack
    Member

Ammu teada…

Samas ei anna võrrelda ette plaanitud röövi ja tahtmatut tapmist. Üks juhtus kogemata ja teine näitab su isiksust.

in reply to: Mida joote peale… #254143
    smack
    Member

See aken olevat 2h enne trenni ning 2 h pärast trenni. S.t. 2h jooksul.

Ise joon trennis vett ja kui koju jõuan, siis kas löön liha ja/või muna pannile mingise massi kõrvale.

Väga ilusti saab ilma toidulisanditeta hakkama, kui sa just profi tasemele ei pürgi…

in reply to: Jõusaali tolad… #253965
    smack
    Member

Jõusaali eeskiri peaks kaitsma sind.

Kusjuures enamusel, kes biitsepsi tõsteid teevad ja surumist, lihtsalt puuduvad baasteadmised…

in reply to: Jõusaali tolad… #253947
    smack
    Member

Jõusaali tolad on need kes ei arvesta teistega:

1. Jätavad raskused peale

2. Haisevad

3. Kui rahvast palju üritavad ikka mitmel pingil korraga treenida

On ka neid kes üle poole aja mula ajavd jne aga see juba nende enda probleem.

Ja kui mu treeningkava näeb ette kahe harjutuse superseeriat, siis jätan tegemata, kuna palju rahvast?

Plätud lähevad haisema, kui kannad neid palja jala peal. Ise kasutan sokke ning pärast lähen plätudega dušši alla pesema ja saab plätud kah üle lastud!

in reply to: Jõusaali tolad… #253877
    smack
    Member

Ja ega meilgi on saalis inimesed suhtlemisvõimelised ja alati saab keegi öelda, kui liiast !

Jep, ja alati visatakse ka leili veidi rohkem ja alati leiab plätudega vendi saalis; kui ise ette midagi ei võta, siis ei parane kah olukord…

Isiklikult harrastan plätudega käimist, oleks kõva tallaga tõstejalatsid, siis muidugi kannaks neid. Aga noh kõrval ruumis käib kickbox ja vennad lasevad täiesti paljajalu.

in reply to: 100 õnnetust #253876
    smack
    Member

Mulle meeldis, kui üks jääle hüppas- kõigepealt sai korralikku matsu ja siis alles tekkis auk:D

in reply to: Asjalikuma postitaja auhinnale Gain Bolic 6000 võitis .. #253740
    smack
    Member

Võib olla peaks postitustele tegema sellise funktsiooni, et kui kiidad nõu(kellegi postituse) heaks, siis vajutad nuppu pöial üles ning kui mitte, siis pöial alla…

Umbes nagu youtubes on, kui piisavalt negatiivseid hääli kogub, siis postitust ei näidata enam. Muidugi saab seda vaadata, kui väga tahad ning samas see säästaks ka adminide aega.

in reply to: Asjalikuma postitaja auhinnale Gain Bolic 6000 võitis .. #253734
    smack
    Member

Kas mitte adminid ei vääri neid auhindu? Nemad peavad selle arvalt rohkem saasta kustutama…

in reply to: Jõusaali tolad… #253682
    smack
    Member

Miks sind need paljad varbad erutavad ? Ma olen 3 aastat jõusaalis plätudega käinud ja kellegil probleemi ei ole, siin foorumis kõik nutavad. Kui näete kedagi plätudes siis minge öelge talle et ei tohi olla.

Kui sa oleks viitsinud veits hoolikamalt postitusi lugeda, siis oleksid ka välja lugenud, et ma just soosin plätude kasutamist.

Ning teiseks küsimus pigem seisenb selles, et ühed leiavad, et plätude kandmine on õigustatud ja teised mitte.

Kolmandaks see, et keegi pole raatsinud sulle midagi öelda, ei tähenda, et nad sellega ka rahul oleks.

in reply to: Kas ja kuidas on võimalik ,end vormi natuke ajada 15 päevaga #253677
    smack
    Member

Suht sama teema oli alles üleval, soovitan foorumi otsingut kasutada…

in reply to: Jõusaali tolad… #253618
    smack
    Member

Ma leian, et kui plätudega puhtaid sokke veel kanda, siis ei ole midagi kurta.

in reply to: Jõusaali tolad… #253604
    smack
    Member

Kuidas saab plätu kandmist ja palja ülakehaga treenimist võrrelda? Ega mul ei voola plätu vahelt higi. Kust otsast ma teisi plätukandmisega kuidagi mõjutan?

Ja see saunavärk on tegelikult õige kah. Need kes tulevad ja viskavad ämbritäie kerisele ja passivad seal oodates naha mahakoorumist pole ka just kõige arukamad. Lexusl ütles õigesti ära: Ühiskasutatavad saunad ei ole selleks, et seal oma vastupidavust demonstreerida.

Plätude koha pealt nii palju, et need kes viimast salgavad kannavad ju tosse- kuidas see saab neid mõjutada? Ainult need on ohus, kes ise kas plätudega või paljajalu. Ja tossudega läheb sul jalg enne haisema ja tekib sobilik keskkond seentele. Äkki hakkame virisema, et dušširuumis, kui tossud eemaldatakse, siis selline hais üleval!!!

Ja muideks, kui kükki või tõmmet hakkad tegema, siis toss(jooksu) pole kah õige jalats. Pealegist tossudega käid sa väljas kah sporti tegemas, nendega ei tohiks üldse jõusaali ronida….

Jõusaali eeskiri on ennekõige sinu ohutuse tagamiseks, õigemini teadvustamiseks ja kui sa vastavalt nendele ei käitu, siis kahju korral oled ise süüdi, mitte jõusaali eest vastutaja.

Viewing 15 posts - 571 through 585 (of 893 total)