smack
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
smack
MemberJa mis selle küsimuse eesmärk on, teada saada kui palju inimesi kuulab hardstyle´i ? Teisi vaevalt huvitab sinu muusikamaitse .Selle eesmärk on kogukonda kuulumine, sotsialiseerimine?
Ahjaa ma vihkan sellist muusikat. Õigemini ei nimetakski seda muusikaks, pigem kutsuks crapiks või tümpsuks, saast noh:D
Peksa kangiga vastu seina, saad kohe autoriks.
smack
MemberKüünarnukid peaksid kehaga moodustama 45 nurga, mis tagab turvalise keskkonna õlale. Küünarnuki laiali treenivad ainult kulturistid, et rinnale rohkem koormust saada ja nad teevad pikki seeriad.
smack
MemberKõigil harjutustel, mis tehakse masinatel, puudub funktsionaalne külg. Smithi masinal saaks veel teha plüomeetrilist surumist, aga uuematel versioonidel on need konksud, mis välistavad ka selle.
märts 12, 2010 at 10:43 e.l. in reply to: parim koht kombineerimaks funktsionaalset treeningut koos jõusaali ja võibolla mõne muu rühmatreeninguga #260954smack
MemberKalev Spa .. väga viispluss koht.S.t et seal on medicine pallid, swiss pallid, rihmad, rühmatreening jne mida algne postitaja soovis? Sest 5+ seda küll kuidagi ei väljenda.
smack
MemberAasta 2005. Matemaatika 51, kirjand 50, inglise keel 73, bioloogia 74.Matemaatika, ma ei tea, miks ma isegi valisin selle. See aine on mulle tegelikult alati meeldinud. Mõnes asjas olin hea, mõnes mitte. Nagu näha, siis keskmine tulemus. Kirjandiga jäin tegelikult ülirahule (teema oli vist “Meedia annab, meedia võtab”), sest 12. klassis aasta jooksul kirjutatud kirjandid olid enamuses sisupoolest kahe peale. Proovikirjandi sain 10 punkti. Inglise keelega rahul pole, enda rumalused – võistlused oli hakkamas ja panin esimesena minema. Õpetajad oli veits üllatunud. Bioloogia eksam oli väga kerge, jumal tänatud, et selle valisin. Lõpuks punktisummaga rahule ei jäänud. Kuid kui arvestada, et hakkasin selle ainega tegelema alles 3-4 kuud enne eksamit, siis võib rahule jääda. Muidu mängisime sõpradega tunnis kaarte ning erilist õppimist polnud.
Nüüdseks olen kehakultuuri magistrant ning hinded on väga head.
2005 aastal oli vist eksamid raskemad, et teistel palju kõrgemad.
2005: Matemaatika 52, kirjand 50, inglise keel 76, keemia 76 bioloogia 77, füüsika 66.
Arvestades veel seda, et ülikoolis enda erialale kandideerides olin selliste tulemustega isegi 3.kohal:D
Keemia oli mul veel enda klassis parim tulemus.
smack
MemberKas seda kava on arukas teha järgneval viisilTeisipäev – rind,biits
Kolmapäev – jalg
Neljapäev – õlg ,triits,trapets
Reede – puhkus
Laupäev – Selg
Pühapäev – puhkus
Esmaspäev – rind,biits…..ja repeat
smack
MemberEga see harjutust ohtlikuks tee, kui mõnel inimesel probleemid on. Sama võib öelda küki kohta.Kukla tagant surumise teeb ohtlikuks kangi kõrvalekaldumine ideaaltrajektoorilt.
Ega ma ei soovitakski kõigile kang turjal kükki teha. Enamus kallutab keha liiga ette ja all lasevad selja küüru, kas see ei tee harjutust potentsiaalselt ohtlikuks? Rääkimata selles, et lasevad põlvad liiga ette.
Ma üldsegi soovitaks algajale eeskükki, seda on palju lihtsam ära õppida.
Kukla taha tõmbed võib olla ei tee tõesti harjutust ohtlikuks, kellel pole varem õlaprobleeme olnud, aga see ei tähenda, et ta õlad lasevad harjutust effektiivselt teha.
smack
Membersmack
MemberEi hakka uut teemat tegema ja küsin siin,sest minu küsimus puudutab kükki.Peale kükkimise seeriat tunnen et treeniks nagu alaselga ja peale seeriat on see m6nusalt valus,Kas see on normaalne või teen midagi valesti?
No kere kaldub kindlasti ette, kui selja nii läbi võtab. Korraliku tehnikaga ja nö paralleeli läbides peaksid sul tuhara- ja reielihased tunda andma.
Selga aitab veel fikseerida ka lakke vaatamine
Vahi nii üles kui saad ja tõuse
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Selg on palju sirgem, kui peeglise vahtidesEi pea midagi otse üles lakke vahtima, see teeb asja veel hullemaks. Veidi üles vaatamine on ok, aga mitte nii palju, et pead pea taha kallutama.
Peelgisse vaata ainult siis, kui tühja kangi uurid, arendad tehnikat. Laetud kangiga tõmbad selja ära.
smack
MemberMiks kukla taha tõmbed ohtlik harjutus on?Sest enamusel puudub piisav mobiilsus õlgadel, et seda korrektselt teha?
smack
MemberTervist.Kas sellist kava on mõtet teha 3x nädalas, või tuleks jaotada mitme päeva peale ära koos rohkemate isoleerivate harjutustega? Olen suhteliselt algaja.
Lamades surumine kangiga 3 x 8 – 10
Ploki tõmbed kukla taha 3 x 8 – 10
Õlapress 3 x 8 – 10
Lõuatõmbed 3 x 8 – 10
Biitsepsitele seistes hantlitega küünarvarte kõverdused 3 x 8 – 10
Surumine kitsa haardega 3 x 8 – 10
Kükid 3 x 8 – 10
Säärte sirutused ette trenazööril 3 x 8 – 10
Säärtele seistes pöialetõus, kas trenazööril või kangiga 3 x 8 – 10
Keretõsted kõhupingil 3 x max
Kui sa tahad ülekeha treeningkava, siis peaks igale lihasgrupile tegema ainult 1 harjutus päevas. Ehk siis Surumine, lõuatõmbed, kükk ja ntx rumeenia jõutõmme. Seejärel võid mõnda lisaharjutust teha vähemarenenud lihastale. Ntx seistes pöialetõus ja keretõsted kõhupingil.
Kuklataha tõmbed unusta ära, samuti ka kukla tagant surumine- õlgadele vägagi ohtlik harjutus.
smack
MemberNaljad tõstepõrandal aina jätkuvad:Mul on jõusaalis üks tüüp kes on võtnud oma kohustuseks võtta enda tiiva alla uued jõusaalikülastajad. Ta valib mõne välja ning siis hakkab temaga koos treenima, hüüdes talle pidevalt ergutavaid sõnumeid ning ise ähib ja puhib nagu metslane. Iseenesest pole selles hullu midagi, kuni tänaseni….
Järjekordne klient/ohver oli tema käe all treenimas. Tüüp oli ilmselge algaja sest treenis kaks päeva järjest oma biitsepsit. Hakkasid nad siis kangiga küünarvarte kõverdusi tegema. Minu arvates võiks algaja enamasti vaid baasharjutuste juurde jääda kuid see selleks. Kui nad hakkasid siis oma biitsepseid treenima, siis isehakanud “treener” ütles oma kaaslasele “Kasuta rohkem selga!”. Niimodi nad siis kiikusid päris mõnda aega, lõpuks nägi küünarvarte kõverdus rohkem althaardega rinnalevõtu moodi välja. Võibolla oleks pidanud neid noormehi hoiatama et päris niimodi ka asjad ei käi kuid jätsin asja sinnapaika, pole minu asi teiste treenigutesse sekkuda.
Nad tegidki biitsepsitõstest baasharjutuse:D
Ja baasharjtuse all mõistetakse mitut lihasgruppi hõlmavat harjutust, sest muidu oleksid kõik harjutused ju baasharjutused!!
märts 4, 2010 at 8:45 p.l. in reply to: Kas oled teinud midagi sellist, mida (Eestis) keegi pole senini järgi teinud #259797smack
MemberEi taha ega pea aga kirjutab ikka oma nime ? Samahästi oleks võinud PM-i saata kui ei taha nime avaldada.Härra Harry, kuigi jh autorikaitse õigused…Härra ees -või perenimi? Mulle jäi mulje nagu Harry eesnimi ja perenime ei tahtnud öelda:P
märts 4, 2010 at 8:42 p.l. in reply to: Kas oled teinud midagi sellist, mida (Eestis) keegi pole senini järgi teinud #259795smack
MemberVäike tähelepanek täpsusklassidest laskmisel.
Laskurklassid:
– II klass
– I klass
– Esilaskur
Kütiklassid:
– II klass
– I klass
– Esikütt
Kohe ei saa hüpata 0-st esikütiks, vaid peab kõik klassid enne sooritama ning iga klassi sooritamise vahel peab vist 3 kuud olema, kui ma ei eksi.
märts 4, 2010 at 8:23 p.l. in reply to: Kas oled teinud midagi sellist, mida (Eestis) keegi pole senini järgi teinud #259788smack
MemberMis autorikaitse ?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Üldse ei saa ma sinu postitustest aru, kas selgemalt ei viitsi kirjutada ?
Ta mõtleb seda, et ei taha ega peagi sulle oma nime ütlema.
Kui jutt läks juba järkude peale, siis seal olen ma I järgu kätte saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Millest, väiksekaliibrilisest püstolist, püssist?
AutorPostitused