smack
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
smack
MemberÕige küsimus oleks, et kas seda riistapuud jõuab osta…
aprill 6, 2010 at 7:00 p.l. in reply to: Harjutuse tehnika kontroll- eeskükk ja “good morning” #264164smack
MemberMõlema harjutuse puhul läks lõpus selg küüru. Ja eesküki puhul läksid põlved varvastest liiga üle. Ühesõnaga vähenda harjutuste amplituudi.
Sealt samast leidsin kohe lingi täitsa kena tehnikale:
smack
MemberEile kella 10 ajal võtsin ette teekonna nõmmemetsa. Esimene peatus oli treppidel, kus sai mobiilsust arendatud. Teine peatus oli treeningplatsil, kus tegin tireltõusu, jõutusu, üleshüppeid ja plahavtuslikku kätekõverdusi. Pärast suundusin jälle tagasi treppidele, kus sai parkuuri harrastatud.
Ühesõnaga selline noliferi elu:D
smack
MemberKui sa õige tehnikaga kükid, siis sa just parandad oma liigeste tugevust ja samuti luustikku.
smack
Membertere.kõigepealt, tahaksin teada kuidas saaksin oma õlad laiemaks? mis on selle jaoks parimad harjutused?
teine küsimus: miks on kava muutmine nii oluline? miks ainult ühe kava järgi ei saa tervet aastat treenida?
Õlad lähevad laiemaks õlgu treenides.
Kava tuleb teatud aja tagant muuta, et keha ei harjuks ära. Sa ju jõusaaliga tglt tekitad kehale täiesti teistsuguse keskkonna ning keha on sunnitud adapteerima. Aga kui sa aastaid teed sama kava, siis nö keskkond ei muutu ja kehal pole vaja areneda.
Seistes kangi surumine on väga hea harjutus.
smack
MemberEga sprinterid treenides 100m ei jooksegi. Liiga koormav. Joostakse lühemaid distantse. Sprintimine asetab suure koormuse liigestele ja närvisüsteemile. Ja jõutreening on vägagi tähtis osa. Jõud on kõigi spordialade eeldus.
Igatahes soovitatav ongi algul arendada baasjõudu, sest su keha pole veel valmis kõigeks. Jõutreeningul, plüomeetrilisel treeningul, sprintidel- kõigil on oma osa.
0-st alustad ja hakad kohe kõike tegema? Oled kuu pärast haige ja kaotad selle viimasegi.
Sprindiks on vajalik treenida alaselga, tuharaid, reie kakspealihast(ehk siis jõutõmbe versioonid)- need on tippkiiruse jaoks vajalikud. Reie nelipealihas on rohkem kiirenduseks(kükk). Õlad ja trapets on vajalikud käte liigutamiseks- jalad ei liigu sul kiiremini kui käed. Igal jooksul on muidugi sääremarjal ja kõhulihastel vajalik osa.
smack
MemberPool tundi enne trenni söömist ei tee küll kellegile kahju, õigemini tulekski süüa, kes vähegi tahavad lihast kasvatada. Täpsustamiseks: 30 min enne trenni minekut sööd, 30 min lonkad trenni ja ongi tund möödunud.
Vee joomine trenni ajal ei ole kuidagi kuratlik tegu, see on samaväärne hingamisele. Kui on janu, siis joo, aga ei pea meeletult ennast täis pumpama. Vanakool soosib jah trenni ajal mitte joomist ja eliitspordis mingi teema. Ju siis tahetakse kehal harjutada vee hoidmist.
Isiklikult ei kujutaks ettegi, et kui teen A1 harjutuse ja 1,5min pärast A2 harjutuse ja ei joo vett. Ma koolen enne teist harjutuse paari ära. Sh mainides, et jutt käib veel ülekeha harjutustest.
Üldiselt ma ikka piiran vee joomist. Soojenduse ajal ei joo ja joon tavaliselt pärast harjutuse paari seeria lõppemist.
Nüüd meenus midagi. Eliitspordis nad ei saa ju enda tuju peale vett juua. Poksis ntx peab ootama roundi lõppu. Aga jõutõstja võib juua millal iganes tahab ju.
smack
MemberNaiste teadmised on piiratud müüdiga, et jõusaalis käimine teeb automaatselt neid muskliliseks. Nii tihti kuulen seda: “Ma käiksin küll jõusaalis, aga nii lähen lihaseliseks ju”….
smack
MemberRaskejõustiku huvilised!!!AEG: Laupäev 27.03 kell 12:00
KOHT: Eesti Maaülikooli spordihoone
Kavas: Maadlus
Sangpomm
Tõstmine (klassika)
Tule ja aita Tartutõstjatel Karikas koju jätta!!!
Mitte et ma tartlane oleks, aga tunnen huvi, et kuidas siis sooritust hinnatakse. Sangpomm on mõistagi vastupidavuse peale ja klassikaline tõstmine ühe kordusmaksimumi peal väljas?
smack
MemberPoiss sa oled 182cm pikk ja sa kaalud 68kg.KUS KOHAS SUL SEE RASV ON
Müstiline vend oled. Lokaalset rasvapõletust pole olemas.See lause ei ütle teema algatajale midagi. Ütle kohe välja, et kõhulihaste treenimisest ei saa rasvast lahti.
Mis aga puutub teema algatajasse, siis oleks kena kui postitaksid oma treeningkava. On jäänud mulje, et see pole suurem asi ise…
Enne jõusaali söö ntx kohupiima muu kõrvalt ja pärast jõusaali ntx liha ja puuvilju.
smack
MemberKõige lihtsam on, et kui teed treeningkava ning sätid baasharjutused paika. Teed seda kuu aega ja juba tunnetad kui väga kava väsitab ja ei väsita ning siis alles lükkad mõned käte harjutused sisse kui väga soov on.
smack
MemberKuulata midagi,mis ei meeldi ja seda ainult selleks,et hiljem räusata voorumites müra,saast …vähimagi lootuseta,et kedagi õnnestub ümber veenda …
Kohe kadedaks teeb,kui palju vaba aega teatud seltsimeestel ikka on,

Huvitav kas sa selle peale ei tulnud, et ma ei teadnud mis selle lingi taga on ja alles pärast avamist avastsin. Ja kui nii saasta hinnatakse, siis miks mitte kommenteerida. Mis puutub ümber veenmisse, siis viimane link oli vägagi meeltmööda:)))))
Nii et ma hoopiski kadestan sind, et sul vaba aega piisavalt, et selline loogikata lausa siia postida, millel pole kellegil kasu;)
Uuematest üks lemmikutest Showtek – We own the nightSmack, igat sorti muusikat hästi teha on raske.
Aga teema valdajad võiksid siia miskeid häid lugusid postitada.
Mind just häiribki see, et jõusaalis ntx osad kuulavada moobilist hardstyle-i ja nad mitte ei kuula head kraami nagu sa just postitasid, vaid seda kehvimat varianti:D
smack
Memberhttp://www.youtube.com/watch?v=g371P_yEBmE…player_embedded – dünaamiline ja staatiline venitus jalgadelehttp://www.youtube.com/watch?v=-DshHhq_l68…player_embedded – ainult dünaamiline jalgadele
Selles esimeses videos tal juba venitused tehtud. Tglt tuleb alustada algul väiksema amplituudi ja hooga.
smack
MemberKas üldse võetakse hetkel mendikoolidesse uusi õpilasi? Meenub kusagilt, et pole hetkel tööd pakkuda ja uusi kutseid ei tehta.Mis siis kool suletakse või seisab tühjalt, kuni tekib vajadus uutele kutsealustele…
smack
MemberMida nimetad siis Sina muusikaks? Kangiga vastu seina pekstes sa autoriks kohe kindlasti ei saa. Et see on elekrooniline muusika, ei tähenda, et seda nii lihtne teha on. Anna minna, tee mingi hardstyle lugu valmis, anna meile siin kuulata, olen rohkem kui kindel, et sul ei tule mitte mingisugust hardstyle moodi lugugi välja, pole sul vähematki aimu loo ülesehitusest jne jne…Ise olen juba aastaid, aastaid hardstyle vaieldamatu fanaatik ja trenni kõrvale võiks see ikka mängida.Miks ma peaks proovima teha lugu, mida niigi ei salli?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hindan selle järgi, et mida enam enda teost ei salli, seda parem lugu tuleb?
Mida aga sa võiksid teha, on visata mõned on lemmiklood siia ja äkki muudan enda arvamust selle suhtes. Sest need lood mis siin foorumis postitatud on, on küll viimsed saastad.
Seni kuuldud põhjal, võin ainult öelda, et see on nii monotoone- üks heli kordub laulus 20x korda ja kõik? Aga kas sa tahad väita, et seda on palju raskem teha, kui ntx mingit muud muusikateost nagu klassika, rap või mis iganes?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See kangiga seina peksmine oli illustreeriv ja sobib väga hästi siia konteksti. Ma nimetaks hardstyle-i hoopiski müraks:D
AutorPostitused