smack
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
smack
MemberMa viskaks ööseks särgi seljast, aga kuna aken lahti ja varem õlgadega probleeme olnud, siis ei taha eriti riskida.
smack
MemberBokserid.Näed, palavus ikka pärsib ajutegevust:D
smack
MemberMa magan pea samades tingimusteski, mis talvelgi. Bokserid, t-särk ja tekk, kuid aken lahti. Uni sama magus, ainult ärkamisel pole külm, vaid umbne.
smack
MemberJõusaalis on soojenduse lõppedes särk läbimärg, aga muidu treeningut otseselt ei mõjuta. Isegi parem tunne, kuna keha soe.
Mis aga annab tunda, on jalkas jooksmine. Suht kiiresti vajub ära.
juuni 29, 2010 at 6:36 p.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #269548smack
MemberMul enne videod ei nõkanud, kas midagi on muudetud?
smack
Memberma arvan, et enamikel väsib enne lattissimus dorsit ikka käe kakspealihas ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eriti veel kui pikad jäsemed kah.
smack
MemberKui on kehvveresus(vähe punaliblesid), siis alles saad nautida keskendumist, kui kunagi peaksid sellele otsa sattuma:P
smack
MemberBodypumpis tehakse poolkükki, kui sedagi?
juuni 16, 2010 at 9:25 e.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #268555smack
MemberHr. Kiivikias on kah foorumis lugenud seda plätude teemat:D
smack
MemberKui sa niisama lähed jalgrattaga sõitma, ja ei tee selles maratoni, siis muidugi võib iga päev sõita ntx. Ise tunned, kas tahad järgmine päev minna või lähed kohusetunde pärast ja kas oled väsinud(üldine jõuetus), lihased valused(jõuetus ntx reites) jne.
Üks asi, mida aastatega õpib, on oma keha tundma. Sa iga päev ei jõua ju sama kiiresti rattaga sõita.
smack
MemberMa arvan, et ta saab jalgpallist piisavalt võhma ja jooksmist. Pigem tuleks jõusaalile äkki rõhku panna?
juuni 9, 2010 at 8:09 p.l. in reply to: Kas oled teinud midagi sellist, mida (Eestis) keegi pole senini järgi teinud #268076smack
MemberKindlasti ma ei ole ainuke Eestis, aga ikkagi üsna haruldane juhus ja tasub mainimist. Nimelt olen olnud toas kuhu keravälk sisse tuli ja mitte midagi halba korda saatmata välja tagasi läks. Korstna ja puuküttega pliidi kaudu, pliidiuksest tuli sisse. Ma nüüd täpselt ei teagi kas sealt alumise nö. tuhaukse kaudu või lõi ülemise ukse lahti. Olin liiga väike, et selgelt midagi mäletada. Vanaemaga olime toas kui see juhtus. Keravälk olevat suure pauguga sisse tulnud, mõned sekundid veidi maas särisenud ja edasi veerenud (veidi minu poole) ning siis pärast kõva pauguga jälle pliidi kaudu välja läinud. Midagi nagu väga uduselt mäletan, aga ei ole päris kindel kas see ongi reaalne meelde jäänud sündmus või vanaema meenutustest silme ette joonistunud pilt.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kusjuures, mulle meenus midagi. Ma noorena nägin päise päeva ajal välku. Aga ma arvan, et kuna jalgpallis sain vahetult enne seda palliga kubeme piirkonda, siis see välk oli pigem mu peas:D
smack
MemberHead kõhu harjutused on inglise k. front plank ja side plank. Staatilised harjutused. Side planki soovitatakse jõuda 75s hoida ja ning front planki 90s.
http://chadwaterbury.com/the-best-core-exercises/
Muidu kui selg kehv, siis head harjutsed võtta või kükk nõrk.
smack
MemberTTÜ jõusaal on 500.- kuu ning ttü tudengile 350.
smack
Member189..191cm
84…86kg
23a
-
AutorPostitused