smack
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
smack
MemberEesti jalgpall vist veidi rohkem moes:D Aga tallinnas oli kindlasti klubi kusagil, kuid pärnu kohta ei oska öelda.
smack
MemberHullem kui 3 maailmasõda, tundub mingi Eesti ennustaja poolt televisioonis välja öeldud pommennustus, et uueks Eesti presidendiks saab Edgar Savisaar! No ma ei tea… olgu siis juba maailmasõda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kes teab, äkki Savisaare tõekomisjon leiab seda…ja neil on juba tõsi taga
smack
MemberKas seal vanusepiirang kah nagu 18+?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>smack
MemberIgatahes parem artikkel, kui et seltskonnatibi paris hilton rääkis telefoniga:D Tglt oli ka selline uudis ning paar pilti isegi.
smack
MemberAnaeroobset ja aeroobset vastupidavust ei saa võrrelda. Kaks täiesti erinevat omadust. Ja see, et sul on ntx jalgrattaga kõva aeroobne põhi all, see ei tähenda, et sa ikka joosta jõuaksid. Üpriski kindel on, et kui arendad anaeroobset vastupidavust, siis sul areneb ka mingil määral aeroobne vastupidavust.
jaanuar 1, 2011 at 12:45 p.l. in reply to: Kas oled teinud midagi sellist, mida (Eestis) keegi pole senini järgi teinud #285069smack
MemberEi tea kas olen just esimene, aga nii mulle vähemalt öeldi..
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
1 aastase sprinditrenniga jooksin 100m 10,68s
Treeneri käe all treenisid ikka?
Jaga meile ka edu saladust:D
smack
MemberMa ise teen M. Rippetoe kava, seal lõuatõmbeid polnud sees. Küll aga tundsin, et on vaja ja lisasin. Nüüd t-nationis tuli üks versioon samas kavast välja, kus ongi lõuatõmbed sees:P
smack
MemberHope for the best, expect the worst!
smack
MemberVahest aitab ka väga vali hääl. Kui ta ikka nina all sul tolgendab ja tahab nokkida. Kui sa väga räigelt valju häälega karjuksid talle lõpeta ära, siis mis ta vastu oskab öelda: ei lõpeta? Igal juhul on tore, kui on tagavaraplaan- run for your life:D
smack
MemberMul pulss tõuseb oluliselt kõndimisel, kui jalutan tüdrukuga koos. Ei tea küll, kus see lisakoormus tuleb:D
smack
MemberMitu poksitrenni nädalas?
detsember 27, 2010 at 11:42 p.l. in reply to: Ameeriklanna jõululõuna sisaldas 30 000 kilokalorit. #284772smack
MemberEktomorph muretseb ainult, et kaal ei langeks:D
detsember 27, 2010 at 1:45 p.l. in reply to: Ameeriklanna jõululõuna sisaldas 30 000 kilokalorit. #284705smack
MemberIse sain ka ikka korralikult üle söödud. Piparkooke, komme ja mida kõike mulle toodi. Aga ektomorphil ikka hea elu, lihasmassi tuli kohe juurde, rasvaprotsendi üle pole kunagi kurta.
smack
MemberParim aeroobne harjutus, et lihasmassi ei kaotaks, ongi kõndimine ise:)
Ma soovitaks üldse kõigile sportlastele kõndimist ja sprintimist(kui just ülekaalus pole). Aga kui 3x nädalas treenid jalgu, siis võib ainult 1 korra sprinti teha, muidu koormad üle. Korralik eelnev soojnedus. Ma soovitaks vahemaid 30…50m ja max 5 seeriat. Puhkepaus 3…5min.
smack
MemberRasvaprotsent tõuseb igatahes, kui tahad lihasmassi ja jõudu. Kui seda piisavalt, siis hakka vaatama, kuidas rasvaprotsenti kahandada.
-
AutorPostitused