smack
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jaanuar 5, 2011 at 10:02 p.l. in reply to: Sõber ARNOLD “Märatses” Vabaduse väljaku parklas… #285471
smack
MemberEks igal ühel omad uusaasta lubadused…
smack
MemberMu uusaasta lubadus on midagi taolist:
smack
MemberMark Rippetoe Starting Strength-i uuri.http://www.t-nation.com/free_online_articl…a_novice_you_do
Aga need harjutused tahavad õpetamist, muidu väga väärt kava
smack
MemberMa soovitaks seda kava, kuid seal on keerulised harjutused mille tehnikat on vaja õpetada.
smack
MemberEsmakordne kokkupuude nendega, kes hantleid tagasi ei pane ajas üsna vihale – hea trenn pooleli, liigun kaldpingini hantlitega ja mingi opakas oli trenni ära teinud ja lihtsalt minema läinud, hantlid maha jätnud täpselt sinna kuhu ma kas a) hoiaks oma jalgu ning b ) kuhu ma hiljem seeriate vahel oma hantleid toetaks. Ühesõnaga jäid nad ette.See hantel kuulub ainult ühte kohta…selle venna kuklasse:D
smack
MemberMulle teeb toidu magusaks ainult selle koostis:)
smack
MemberMiks vana hea kohupiim enam ei kõlba
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sest seda ei pakuta pulbri ja tableti kujul:D
smack
MemberMind huvitab muidu kuidas sa kodus kükki teed ja jõutõmmet.
smack
MemberNoorena ei olnud puugid üldse teemaks. Nõmmemetsas ikka sattus neid käe või jala peale. Sai ise noaga eemaldatud. Nüüd on vist see nakkus nii levinud puukide seas. Kusagilt vist lugesin 40..50% on nakatunud?
smack
MemberOsad puugid on nii pisikesed ka, et annab ikka märgata. Suvel metsas, kui olin varitsusel ja ühe korra ei viitsinud puugitõrjevahendit panna, siis jõudis kohe 2 puuki käele. Kinnaste ja varuke vahel oli pisike ligipääs. Õnneks, kui metsas oled, siis tekib ikka korralik paranoia puukidest. Igal võimalusel kontrollid.
smack
MemberCross-body crunch ma viskaks harjutuste seast prügikasti. Tavaline crunch lõhub niigi selga, teed seda ju kõver seljaga. Veel hullem on, kui kõvera seljaga pöörad.
smack
MemberMa täpselt detailie ei mäleta borrelia bakteri kohta, aga ta pidi kuidagi ennast suutma kaitsta antibiootikumide vastu. Seepärast tuelvad vahest vereproovid negatiivsed. Seepärast see antibiootikumide võitlus kestabki igavesti. Ja muideks kõigele ei pidanud see punane rant tekkima pärast hammustust…
Ahjaa borrellioosiga pidi nii olema, et ei teki pärast ravimist immuunsust. Ja vist oli bakteril erinevaid vorme. VÕib olla mitu korraga.
smack
MemberÄkki ikka 3×52=156 korda?3x nädalas, 4 nädalat kuus, 12 nädalat aastas….kus krt saa numbri 52 saad?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>4×12 on 48!!!!
smack
MemberKes valetab, kes cheatib tehnikaga…vahet väga pole. Ennast tglt petad ju. Endal varsti liigesed haiged ju.
smack
Membertreening: 3x4x12=144 korda
-
AutorPostitused