smack
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
smack
MemberKes krt levitab seda, et trenniga käib alati kaasas valgujook. Trenniga peaks kaasas käima tervislik toitumine, mis rahuldab kõiki su valgu, süsivesikute, rasvade, mineraalid ja vitamiinide vajadusi. Kindlasti tuleb rohkem valku süüa, kui treenid, kuna treening ise kujutabki endast lihaste lõhkumist ja selle parandamist. Aga kohe kindlasti ei pea poodi valgupulbri järgi minema. Liha, munad, piim, kohupiim- neid ürita rohkem süüa, kui valku tahad .
jaanuar 15, 2011 at 1:31 e.l. in reply to: Värsked-kuivatatud puuviljad-marjad, mahlad, nende süsivesikud, fruktoos #286276smack
MemberToidukordade vahel näksida puuvilju on väga hea mõte!
smack
Membermis arvate coca cola zero joomisest toidukordade ajal!?!? sysikaid, rasvu, kaloreid ju null, olgugi et keemia, kuid minu arvates ei tohiks see kaalu ega rasvaga midagi tehaMe arvame sama mida sinagi- keemia!
smack
MemberMa lugesin et just seetõttu võetigi surumine tõstespordi võistlustelt välja kuna raske oli vahet teha “õigel” surumisel ja svungil.Üks oli tõesti see ning teine oli suur selgroo vigastuste arv. Kui sa ikka nii vibusse lased, siis seal kus nö selle kõveruse tipp, seal kõige suurem koormus.
smack
MemberSee nö. surumine oli kunagi ka klassikalise tõstmise üks ala, aga lõpetati ära, sest seljavigastuse oht oli tunduvalt suurem kui tõukamisel või rebimisel. Eriti ei soovitaks nii maksimumi proovida.Maksimum, mis nii surutud.
Ma mõtlen ikka õige tehnikaga surumist, mitte et lased enda keha vibusse. Õiget tehnikat kasutadase, on minu arust väga hea harjutus hoidmaks õlad terveks. Kõik õlalihased saavad võrdselt koormust, mitte nagu rinnaltsurumises.
smack
MemberMa ei näe miks vaja tabletti lutsuda, joo parem mahla või söö puuvilju. Ma ei kujuta ette palju see tablett sisaldab, aga terve pakk kõlab küll kahtlaselt.
smack
MemberKas keegi puhtalt on enda kehakaalu üles surunud, mitte tõugates ega kehanõksuga?
smack
Membermul selline imelik valu õlas kui teen triitsepsile harjutust triceps extension, ehk peakohal tõstan hantlitsee on nii ühe kui kahe käega tehes niimoodi
valu on ainult vasakus õlas ja tuleb alles peale teatud kordusi ära tehes, ehk parema käega teen seerias umbes 9 tükki, siis vasaku käel hakkab 4-5 valu tunda andma ja ei saa eriti jätkata
ma ei tea, et kas see läheb harjutades paremaks või lihtsalt ma ei saa seda harjutust enam teha?
ma teen seda harjutust, sest kodus on üsna limiteeritud võimalused.
nüüd kui niisama liigutada seda õlga, siis ta natuke tuikab või annab tunda..imelik valu selline
Arvatavasti oled tiirutajalihast lõhkunud(rotator cuff). Targem alati arsti juurde minna. St spordiarsti või mingi spetsilisti vastuvõtule, perearst arvatavasti määrab põletikku leevendavat kreemi. Mis su treeningkava muidu ette näeb. Igatahes läbi valu ära tee midagi- valu on keha viis ütlemaks, et midagi on veidi metsas…
smack
MemberTänud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Kui vägagi tähenäria olla siis ongi vist kolm asja koos: 1. Kurk koos keelega
2. Hammas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>3. Ninakoopa põletik

Täna sai käidud arstil seal öeldi et võta antibiootikume ja kui ninni valutab valuvaigistit ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , loodame et aint pumba peale ei hakka . Plaan aprillis ikkagi Edimburgi poolikut joosta. Tulles arsti juurde tagasi siis kui kolmapäevaks korras ei ole siis uuritakse tõsisemalt, olen kuulnud et selliste juhtumitega kui ravi ei aita lüüakse süstal ninna ja imetakse mäda välja ja lükatakse mingi ravim asemele
.Kas kellegil on sellist kogemust
Mul on tsüst vasakul pool. Siis lükati süstal ninna. Aga see ei pidanud iga kord töötama. Mul ei saadud kätte. Ninna pannakse enne valuvaigistit. Sa ei tunne küll midagi, aga see kuidagi ta selle sustla sulle suure vaevaga sisse surub, see väga võigas tunne. All on kauss, verd tuleb ikka päris korralikult. Aga mul mingit ravimit küll ei pantud sisse. See oli muidugi enam kui 6a tagasi.
jaanuar 13, 2011 at 12:13 p.l. in reply to: Kas proteiinijoogid võivad ka tervisele kahjulikud olla? #286102smack
MemberKõik teavad, et suhkur ei ole tervisele hea. Ja kui keegi tahab mingit pulbrit näost sisse ajada, siis aga palun. Ma ikka eelistan orgaanilist toitu. Kaalikad, porgandid, kapsas, kurgid, õunad jne- kõik on tervisilik!
smack
MemberMa teeks surumist kitsama haardega. Sul lähevad küünarnukid laiali, kui raskeks läheb. Kitsama haardega, küünarnukid keha lähedal on õlgadele palju soodsam asend- säästab sind paljudest õlaprobleemidest.
smack
Memberpole küll Tallinna inimene, aga huvitab, mis seal Balti Jaamas siis ööseti toimub ka?Mingi aeg tagasi pandi seal üks kodutu põlema:S
smack
MemberMulle just meenus, kui perearsti medõde võttis mul näpust verd. Olin noor, kleenuke ja kehvveresus. Lõi näppu esimese augu, ei tulnud midagi. Süüdistas mind, et ma ei anna. Siis lõi teise augu kohe juurde, sõimas ei tea keda. Vihasena pani veel sinna kolmanda augu juurde. Lõpuks otsustas mind teise arsti juurde saata, kus võeti veenist verd.
Hambaarstidest ei taha üldse rääkida, kord unustatakse närv tappa ja tõmmatakse ilma tuimestuseta välja. Kord üritatakse valet hammast välja rebida. Siis üks kord oleksin enda okse kätte lämbunud. Hambaarst ütleb, et ära hoia hinge kinni, hinga hinga. Lõpuks oled piisavalt kaua seal õhuta olnud ja üritad hingata. Õnneks keha ei lasknud seda okset kopsu tõmmata ja lõpuks doktor märkas ka.
Üle kivide ja kändude ikka:D
smack
MemberLauri, loodan ,et viin pildi kokku kellega tegu – ega mul ei ole palju õpilasi samanimelisi olnud. Tänud, et oma lugu meiega jagasid, olen ise midagi seesugust ka ise läbi elanud, aasta oli siis vast 95 või 96 jõulud ma täpselt ei mäleta kui tõusis samuti kõrge temperatuur (40 – 41), mis kuidagi maha ei tahtnud tulla, lisaks paistetas kurk kinni samamoodi – et ka juua oli meeletu piin. Ei jäänud muud üle kui erakorralisse vastuvõttu – tookord elasin Viljandis ja seal tegin oma suu lahti, siis kutsuti kokku terve arstide kolleegium ja vaadati mulle kurku ja midagi seesugust ei olnud nemad seal näinud.Kurk oli kaetud valge katuga ja kahtlustati algselt difteeriat (teadupärast võib see lämmatada inimese), saadeti kohe kiirabiga Tartusse ja veetsin uue aasta vastu võttes garantiinis, sest ei teatud mis tõbi mul kallal on, siis peale ca 5 päeva üksikpalatis (kongis) kus ainuke väljavaade oli kivisein mis aknast välja vaadates avanes, selgus, et difteeria siiski ei ole, sain süste nii, et p…..se valutas antibiootikume (penitsiliini).
Olin sel ajal juba võistleja kulturismis ja kaal kukkus ka mäletamist mööda trastiliselt, kuid ajapikku paranesin (selgus, et oli mingi bakter streptonokos emolytikus – ei ole kindel et õieti kirjutasin) ja ca peale 3 haiglas veedetud nädalat hakkasin uuesti treenima ja kevadel võistlesin nagu poleks midagi olnud. See näide on lihtsalt sulle rahustuseks, et selliseid asju on läbi elatud ja neist ka suhteliselt kiirelt taastatud.
Soovitus ka minu poolt, ära oota perearsti abi, mine erakorralisse.
Sul oli angiin?
Mind saadeti noorena merimetsa haiglasse angiini tõttu- palavik ja valged täpid kurgus. 3x pävas süstiti penitsiliini. Algul tekkisid punased punnid kõhule, siis tuli punne juurde ja juurde. Lõpuks oli terve kõht üks suur punane paistetus(ei pinguta kirjeldamisega üle). Siis alles avastati, et mul on penitsiliini vastu allergia. 2 kuud pidin haiglas passima. Väga lühikest aega oli keegi minuga samas palatis(max nädal). Vendi ei lubatud vaatama, kardeti nakkusohtu. Vanemad said vist nädalavahetusel vaatama tulla. Ma ei tohtinud enda palatist ka lahkuda v.a. wc. Kohe algul ei tohtinud wc-sse ka minna, enda toas pidin ära toimetama.
smack
MemberVõib olla kõhulihased nõrgad ja magu välja veninud(pead rohkem kõhtu treenima, vaata front plank, side plank). Võib olla soolikad toitu täis ja ainevahetus aeglustunud(pead aktiivsem olema). Kui sa ilusti istud, siis peaks alumistest kõhulihastes väike pinge olema(istu ilusti, selg sirgu ja ürita pikk olla). Mul vanasti oli ka kõht ees, kuigi olin suht kõhna- rüht oli kehv ja kõhulihased nõrgad.
AutorPostitused