Skip to main content

smack

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 301 through 315 (of 893 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: 5 päeva treeningkava #286734
    smack
    Member

Vabal päeval eks võid hüppenööriga veidi hüpata, kui väga soov.

in reply to: Jõusaaliriided ja muud spordiriided #286712
    smack
    Member

Kui aga teise külje alt vaadata, siis mida pikem riietus, seda parem liigestele.

in reply to: 5 päeva treeningkava #286708
    smack
    Member

Ega pärast trenni ei peagi kurnatud olema,vastupidi- pead just erksana tundma. S.t. et närvisüsteem on stimuleeritud. Kui kurnatud oled, siis arvastavasti närvisüsteem läbipekstud ja kortisooli tase on kõrgem kui testosterooni oma. Kortisool tapab lihast ja paneb keha rasva koguma. Ideaalne on 45 minutit treenni ja pärast trennist lahkununa oled erksam, kui saabudes.

Ma ise vanasti tegin ka nii, et tahatsin seda kurnatud tunnet, et siis nagu oleks trenni teinud, aga nii kahjuks keha ei arene.

in reply to: 5 päeva treeningkava #286619
    smack
    Member

Selle kavaga tapad ennast kindlasti ära. Harjutusi meeletult ja nii tihti. Lihased ei saa ka võrdselt koormust. Soojalt soovitan.

Ntx kava

Monday

3×5 Squat

3×5 Bench press / Press (Alternating)

Chin-ups: 3 sets to failure or add weight if completing more than 15 reps

Wednesday

3×5 Squat

3×5 Press / Bench Press (Alternating)

1×5 Deadlift

Friday

3×5 Squat

3×5 Bench Press / Press (Alternating)

Pull-ups: 3 sets to failure or add weight if completing more than 15 reps

See alternating tähendab, et üks nädal on nii: E-rinnalt surumine, K-püsti surumine, R-rinnalt surumine

ja teine nädal E-püsti surumine, K- rinnalt surumine, R-püsti surumine ja siis jälle esimene nädal.

http://startingstrength.wikia.com/wiki/The…ginner_Programs

Ja harjutuste tehnikat pead uurima.

in reply to: Õlaprobleemid #286568
    smack
    Member

Kui sa üritad kõrgelt midagi ulatada, kas siis annab ka tunda. See on üks viis tõestamaks tiirutaja lihase vigastust.

in reply to: Raskusvöö #286560
    smack
    Member

Alati saab ka ise meisterdada, kui just ei häbene enda leiutisega jõusaali siseneda:)

in reply to: Jõusaaliriided ja muud spordiriided #286557
    smack
    Member

Kas teie arvates on normaalne ning sobilik kanda jõusaalis sellist treeningsärki? Mõnel lehel on kirjas, et see on sportrinnahoidja aga mõnel lehel on kirjas et on treeningpluus. Kõik arvamused ja mõtted on teretulnud michelle-waterson-nike-sports-bra-thumb-266x400-9243.jpg

Eks see kindlasti pälvib meeste tähelepanu. Kui sul midagi selle vastu pole, siis ju kõik 5+. Kui mul on kuni 5 min puhkepaus, siis mis mul muud üle jääb, kui huvituda, mis teised mu ümber teevad. Selliseks me juba loodud oleme:)

smack
    Member

Valkude, rasvade ja süsivesikute suhe toidus sõltub vägagi inimesest. Ektomorphidle ntx soovitatakse just suurt süsivesikute kogust.

in reply to: Toidulisandite säilivus ja pikaks ajaks varumine #286548
    smack
    Member

Hiljuti oli ETV-s juttu parim enne ja kõlblik kuni kohta. Seal oli suur vahe, kui ma ei eksi- kõlblik kuni tähendas, et pärast seda päeva enam süüa ei tohi. Ning see tglt loogiline ka, sest parim enne tähendab ju, et on parim enne seda päeva.

in reply to: Coca-Cola Zero ja Light #286376
    smack
    Member

Üks asi, mis kehvast toitumisest kohe tunda annab, on näonahk. Näonahk läheb koledaks, kui saasta sisse süüa(sa oled mis sa sööd). Igatahes kui sulle coca cola väga meeldib, siis muidugi joo aeg ajalt. Aga ära sellest mingit rutiini küll tee, et iga päev pead pudeli neelama, kui on olemas palju tervislikumad ja väärtuslikumad toitained.

in reply to: Ülemineku koht. #286373
    smack
    Member

in reply to: Võsa sai peksa. #286371
    smack
    Member

Ma arvan, et tegu oli väiksekaliibrilise sportpüstoliga. Paugud olid suht vaiksed. Aga eks nad saavad oma karistuse.

Ma ei mõista mis need erakonnad siia puutuvad?

Igatahes eks see võsareporter ole ikka kolakat väärt. Eetika näeb ikka ette, et enne filmimist küsitakse filmitavalt nõusolekut ja tutvustatakse ka küsimusi, mida hakatakse intervjuus esitama. Mitte, et lükatakse kohe kaamera näkku ja nõutakse õiglust.

in reply to: Kas tead kes peab ristmikul teed andma? #286368
    smack
    Member

Jess…

Armas Tallinn tõesti. Ootasin ÕPPEAUTOS foori tuld vasakule pöördeks, et tagasipööret sooritada, seda oli hästi lühidalt ja ähmiga suri auto välja…

in reply to: Mis te arvate? #286279
    smack
    Member

Kui sa pole varem eriti jõusaalis olnud, ning saad kohe õige kava peale ja toitumine korras, siis miks mitte. Aga kui su jõu tõus on ainult 20 kilo harjutustel, siis paneb kahtlema, et eriti lihast said juurde. Aga rasva ja vee arvelt küll, kui sa just ektomorph pole.

in reply to: Ülemineku koht. #286278
    smack
    Member

Vaata, et sa lihtsalt ei lama pingil, vaid jalad on tugevasti maas(pinge all) ja kogu keha moodustab nö platvormi, mille pealt surud. Mitte lihtsalt ei lama pingil. Esiteks nii saad kangi rinna pealt liikuma puusade abiga ja selja abiga ning teiseks kangi tee on palju lühem ning õlgadel soodsam asend. Proovi nii, et jalgade abiga surud ülemise trapetsi pinki, õlad hoiad taga koos ja all. Soovitatav raskust vähendada kuna loomulikult on uus tehnika algul harjumatu ja ei suuda veel nii palju suruda kui vana tehnikaga.

Viewing 15 posts - 301 through 315 (of 893 total)