smack
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
smack
MemberHommikul oli vist tuba umbne, 2p. Päikese poolses toas oli väga kehv olla. Vastaspoolses oli hea.
Praegu pole viga 7p. Ma ei saa üle 7p panna, kuna vigasest toolist selg valus ja olen alles paranemas haigusest.
smack
MemberNo nii esmapilgul soovitaks valul v koormusel sidemeid, mingit soovitavalt kompleksset liigesetoitu (hea oleks kui kondroitiin, glükosamiin, msm) ning vbl ka mingit määret, apteegis on selline bränd nagu “911”, üsna soodne ja pealtnäha okei sisaldusega määrded, ka liigeste probleemide puhul. Kui raha puuga seljas siis artrostop geel ja tabletid.Sõida ratast madalal koormusel, parandab kõhre toitumist.
Soojendus-soojendus-soojendus.
Kui väga suur treeningkoormus siis vbl väike paus ka.
Ehk siit midagi aitab.
Kõik sisimas tglt teavad, et tuleks väike paus teha, aga kes suudab saalist eemale hoida:P Siis peab ikka väga valus olema juba…
Mulle näib, et pärast mu põlveprobleeme annab tunda ainult kui üritada sügavamale kükkida. Kas ka teistel ette tulnud?
smack
MemberKes on siiani masinaid kasutanud, võtavad kindlasti ka selle omaks, kes aga vabaraskusi, neid vaevalt mõjutab.
smack
MemberUnited States vitamin C recommendations[107]
Recommended Dietary Allowance (adult male) 90 mg per day
Recommended Dietary Allowance (adult female) 75 mg per day
Tolerable Upper Intake Level (adult male) 2,000 mg per day
Tolerable Upper Intake Level (adult female) 2,000 mg per day
Blood levels of vitamin C remain steady at approximately 200 mg per day. Although vitamin C can be well tolerated at doses well above the RDA recommendations, adverse effects can occur at doses above 3 grams per day though overload is unlikely. Possible adverse effects of megadoses include diarrhea, increased oxalate excretion and kidney stones, increased uric acid excretion, systemic conditioning (“rebound scurvy”), preoxidant effects, iron overload, reduced absorption of vitamin B12 and copper, increased oxygen demand and acid erosion of the teeth.[33] In addition, one case has been noted of a woman who had received a kidney transplant followed by high-dose vitamin C and died soon afterwards as a result of calcium oxalate deposits that destroyed her new kidney. Her doctors concluded that high-dose vitamin C therapy should be avoided in patients with renal failure.[34]
märts 19, 2011 at 9:20 p.l. in reply to: Eesti üliõpilaste 2011 a. lahtised meistrivõistlused jõutõstmises – juhend #293666smack
MemberKui keegi tahab varustust kasutada, siis olgu pealegi, aga miks nad on teinud nõuded ka neile, kes ei soovi varustust kasutada? Miks ma ei või lihtsalt oma dressides kohale ilmuda ja pika pusaga?
Kindlasti on varustusel omad eelised- saad lihaseid ja närvisüsteemi edasi arendada, kui liigesed, sidemed jäävad nõrgaks. Teatud tasemel on tõesti varustus must-have, et saaks keha edasi treenida.
Loomulikult kui ma tõmban ainult võistlusteks erivarustuse selga, siis ma ei saa mingit imet, isegi võin kehvemini toime tulla. Aga point ongi selles, et mõned ei taha võistluseks midagi selga tõmmata, aga tahaksid ehk ikka osa võtta.
smack
MemberTavainimese kohta 1,5g on küll äärmiselt palju. Ma isegi ei võta 1g täis. Kulturisti jaoks see kuni 1,5g vist on paras kogus.Mu isa rääkis kunagi, et neerukivid pidid tekkima C vitamiini üledoosist, iseasi kas seal ka tõde taga.
Igatahes absoluutne max pidi olema vist 1g päevas, st. 1000mg.
smack
MemberNing kas üks pool on teisest oluliselt tugevam või ainult näeb suurem välja?
märts 18, 2011 at 4:21 p.l. in reply to: Eesti üliõpilaste 2011 a. lahtised meistrivõistlused jõutõstmises – juhend #293514smack
MemberSiis on ju lihtsalt hästi tugev 190 cm ne.Luukangide lühidus on ainult asja üks pool. Inimesel puhtalt lihaskoele läheb ligi 40 % kehakaalust (varieerub…) suurem osa kaalust ei tõsta, langeta ega ka liiguta mitte midagi.
Kui meil on olulise pikkusevahega inimesed enam-vähem samade jõuomadustega, siis puhtmatemaatiliselt on tõestatav, et suur osa pika inimese “lisakaalust” lihtsalt alandab tema Wilksi koefitsenti.
St. Kui ma olen pikem, siis võitmiseks peaksin ma olema ka tunduvalt tugevam.
Kusjuures mul vennaga on ehe näide. Me mõlemad oleme 191cm kanti. Ma hetkel kaalun temast pea 5 kilo rohkem, kuid mu luustik võtab nii palju kaalu ning lihasmass on mul ikka temast väiksem. Arvestades veel, et mul temast madalam rasvaprotsent.
Miks aga taskuid ei tohi pükstel olla?
märts 17, 2011 at 2:30 p.l. in reply to: Eesti üliõpilaste 2011 a. lahtised meistrivõistlused jõutõstmises – juhend #293330smack
MemberMina ei ole nõus, sest mina ei jõua 200 kg-a suurt midagi peale hakata
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…………. sest sa oled naine.Kus on võrdõiguslikkus? Naised peaksid ka samasi raskusi liigutama:D
smack
Member20 roundi pealt oli seis 6-7-7, s.o. 6 võitu mulle ja 7 viiki ning 7 võitu arvutile.
25. round: 9-8-7.
smack
Memberte mõtlete naq ülevaadet kavast ?Jah.
smack
MemberEsiteks oleks tore, kui saame ülevaate kogu sinu treeningkavast. Kui sul jõutõmme sees ja good morning, siis ehk liiga palju harjutusi. Ja video jõutõmbest oleks kah abiks.
Igatahes kas sa paned kõhu pingule ja tõmbad õlad taha kokku ja alla?
smack
Memberterekäin regulaarselt jõusaalis , kuna viimasel ajal hakkasin tundma , et jõudu kudagi vähe
kuid kaal kõigub pidevalt ma ei tea üritan kül normaalselt toituda , kuid minu vanuse kohta natuke
liiga vähe vist 59-65 (kõikuv) olen 17 pikkus küündib sinna 173cm peale ja kuna see kaal kõigub siis tahaksin teada
kas oleks tarvis toitumis kava endale kudagi soetada
Olen totaalne algaja ka
Oleks tore, kui sa annaksid täieliku ülevaate oma treeningust. Kaalulangus võib ka tingitud olla ülekoormusest, eriti kui kurdad, et jõudu pole.
smack
MemberMagamise ajal on keha kaotanud tohutult toitaineid?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Magamine on väga üldistav sõna. Ntx kui ma ütlen, et lähen tüdrukuga magama: kas see siis tähendab alati, et ma suundun unefaasi?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>smack
MemberTere, olen 19 a. noormees. Pikkust 170 cm ja kaalu 61 kg. Saalis olen käinud 6 kuud (kahjuks vaheaegadega erinevatel põhjustel). 3 kuud käisin trennis kasutades pärast trenni muscle+’i, kuid siis tuli paus vahele ning nüüd olen otsustanud jälle trenni minna.Küsimus on järgmine: Kui ma teen jõutrenni 1,5-2h ning pärast seda ujun u. 0,5-1h, kas siis peaksin võtma muscle+’i pärast jõutrenni või alles pärast ujumist?
Teine küsimus oleks, kas 19 a. tohiks kasutada glutamiini(L-glutamiini) et saavutada paremaid tulemusi?
http://fitshop.fitness.ee/aminohapped/0/re…e%20%28250g%29/ <---
Tänud ette!
Ma loodan, et sa ülejäänud ajast burgereid näost sisse ei aja…
-
AutorPostitused