slipknot999
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
november 30, 2008 at 9:07 e.l. in reply to: BONSUNA: Halastamatu & Kompromissitu – kommentaarid&kriitika #172813
slipknot999
Memberohoh Mr Mesi ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tean seda Mr Mesit tuli ükskord saali ja ütles KELLE VALGU MA TÄNA ÄRA JOON!!!Köik peitsid oma topsid ära!!!Ja rääkis koguaeg kellegi Rindadest!!!
slipknot999
Member200 fitti tööl ei käi raha pole !KAS NAISI KA ON~!!!SOOVIKS SAUNA MINNA PÜSISUHTE EESMÄRGIL!!!!
slipknot999
MemberPäris hea kui 87,5 krooniga Gain Plex kätte peaks saama.Ükslord viskas MR MESI mulle tasuta proteiini purgiga vasta pead!!!
slipknot999
Member1102 fit i
slipknot999
Member1100 fit i
slipknot999
Member900 Fit i
slipknot999
Member800 fit i
november 26, 2008 at 4:11 p.l. in reply to: BONSUNA: Halastamatu & Kompromissitu – kommentaarid&kriitika #172269slipknot999
Memberohoh Mr Mesi ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>[MR Mesi Algirja vastu vaba oli eel uurimises ja nüüd liigub ikka Ringi !POLITSEI huviobjekt!!!
slipknot999
Memberteen igasugust trenni aga kõht on ikkagi paganama rasvane,käin jõusaalis ja mängin korvpalli. kõht oleks nagu väljaveninud aeg-ajalt.kas peaks proovima mingeid rasvapõletajaid?rasvaprotsenti öelda ei oska. aga ikka jagub. kaalu 73 ja pikkust 179.samas lihast ka nagu on. just see kõht ongi probleemne koht.MUL SAMA Kui saangi maha siis söögiga ja tuleb kohe köikk tagasi nagu oleks vett täis !!!Rasvapöletajad aitasid ka vähe jöin ölut suvel ja pömm köikk tagasi
slipknot999
MemberKui Dietmixist jooki teha siis millega teda segada, et tal hea maitse oleks ning kas valmis jook on paksema poolsem? Muidugi piimaga segades sisaldab ta rohkem kaloreid kui veega segades
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oskab äkki keegi öelda milline see jook peab tulema ja millega kokku segades on ka maitse norm ning ei annaks palju kaloreid?
Ma proovisin raamatu õpetuse järgi seda veega kokku segada aga tulemus oli õudne
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei tea vb tegin midagi valesti aga see oli pea sama vedel kui vesi ise!
Seal ültse palju süsivesikuid imestan ise ka kas neid pole mitte liiga dieet toote jaoks!!!LAHJA PIIM VÖI VESI!!!
slipknot999
Member500 fit i
november 19, 2008 at 10:32 e.l. in reply to: Muscle&Fitness – eestikeelne versioon – kuidas meeldib? #94943slipknot999
MemberTeemast välja, aga ma ei saa jätte ütlemata, et kirjavahemärgid ei ole tegelikult ilma asjata välja mõeldud.teemasta väljas on kelle asi kas topin märkke vöi ei!Möni käib tänaval jalad sissepoole ega ma ei ütle talle nii et saa üle kirjutan kuidas tahan
november 18, 2008 at 9:06 p.l. in reply to: Muscle&Fitness – eestikeelne versioon – kuidas meeldib? #102082slipknot999
MemberSellise soft lugemise kohta täitsa ok. Suhteliselt lihtsalt ja arusaadavalt, meelelahutuslikult kirjutatud. Liiga teaduslikuks minemine isegi minu arust vähendaks lugejaskonda.Teenin küll kövasti üle eesti keskmise minumeeli vöiks selle lehe nimi olla kirves 80 ek vöi midagi info ju köikk netis olemas
-
AutorPostitused