Skip to main content

Sky912

Forum Replies Created

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kas suitsetate? #151534
    Sky912
    Member

ei suitseta juba 11kuud väga õnnelik selle üle, varemalt sai kisutud seda ikka hea mitu aastat, maha jätmisel üheks tugevamaks tõukeks oli häbi tunne, tuled trennist ja värke ning oled ainuke seltskonnas kes süütab suitsu, jubejubejube..nüüd hingan värsket õhku jälle:)

in reply to: Ujumine peale jõusaali #149015
    Sky912
    Member

ma nüüd väga algaja kah ei ole jõusaali tehtud pool aastat lihtsalt mõtlesin et kas koormus liiga suur, samas olen eluaeg tegelenud spordiga seda siis aeroobse näol. Lihtsalt mul pole midagi paremat teha kui jõusaalis ja ujumas käia:)

in reply to: Ujumine peale jõusaali #148973
    Sky912
    Member

Jah võtan üla ja ala keha iga jõusaali päev

in reply to: Ujumine peale jõusaali #148956
    Sky912
    Member

käin 5x nädalas jõusaalis ja peale seda 20min ujumist..jõusaalis alustan 20min spinneril ning seejärel jõuharjutused nii ülakehale kui ka alakehale ning lõdvestuseks ujumine ning saun, treengu ajal ja peale kasutan spordijooki. Toitumist püüan kontrolli all hoida kuigi olen sunnitud ameti tõttu (kokk) kõike proovima. treeningut ilmselgelt palju?

in reply to: Taimsed valgud meie menüüs. SL ÕHTULEHT… #146992
    Sky912
    Member

miks ma neid vitamiine peaks pugima, nad on ju kõigest katalüsaatorid? tevisliku toitumisega ei ole vaja ju neid lisaks veel võtta.

in reply to: Õlid #146379
    Sky912
    Member

Mulle maitseb kalamaksaõli

in reply to: tarkusehamba operatsioon #146321
    Sky912
    Member

eh, käisin sügisel opil lõigati lahti, kiku välja ja pärast oli mingi 4 õmblust aga jah pane kohe kindlasti külma peale st siis põsele, ma lasin isegi icesprayga põse kokku:D( põsk on nagu niiiiiii paistes) peaasi et silma ei läheks aga jah paar esimest päeva trenni teha ei soovita ja sauna ka ära mine:D kasuta suuloputus vahendit, vahel kirjutatakse isegi antibiootikud valu vastu

in reply to: Suveks saledamaks (Reie siseküljed& kõht) #144245
    Sky912
    Member

Olen naiste rahvas ja sessuhtes et sul on puberteet ja pead harjuma keha muutustega. esiteks,mis meestel ei toimu on vaagna luu laienemine ehk valmistumine sünnitamiseks ja seega lähevad puusad laiemaks. Sa kasvad veel!! Vaata oma vanemaid paljutuleb neilt kaasa st kehatüüp ala lühikesed jalad, pikk kael , mida iganes;)

Aga jah muidu ma soovitan jooksmas, suusatamas, ujumas — aeroobseid treeninguid, vormid keha kuju;)

in reply to: Vigastusega trenni #143741
    Sky912
    Member

naissoost:) see väike asi jäi lisamata:D vanust 21 ja olen varasest lapsepõlvest sporti teinud.( lauatennis, suusatamine, ratas, frisbee)

in reply to: Hommikune kulturistiomlett #143575
    Sky912
    Member

Oliivõli on külmpressitud seega ei tohiks seda kuumutada, kaotab oma tervislikkuse. Kuumutamisel kuumpressitud õlisid või vedelat võid.

100g munas on 11,2g valke, 8,4g rasva, ,0g süsivesikuid, 121,8g kcal

in reply to: Mis aitaks? #138946
    Sky912
    Member

Joo päeva jooksul 2-3 liitrit vedelikke.

Söö õhtul üks sibul.

toores sibul ärritab magu ju?.. kõhu valu ka veel

in reply to: Mis aitaks? #138876
    Sky912
    Member

Proovi kiivit, veel parem kiivimahla.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)