skjoumees
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
skjoumees
Memberkle intsu mine vaata ennem juunioride eesti rekordeid…ss akka seletama ,et 1 peax olema
skjoumees
MemberPäris hästi on sul tulemused 5 kuuga paranenud. surumine + 17.5kg, tõmme +20kg.eks ainult üx trenn päevast päeva käib ka…..septembris MM-le minek
skjoumees
Member17 a kaal 95 jõutõstmist teen
hetkel kükk 270
surumine 217.5
jõutõmme 300
skjoumees
Member8. märts 2007 surusin rinnalt isiklikuks 200 kg….aga ###### tõstsin õhku:D
see 3 oli päeva ennem kui sain 17.Kaal oli vict 93 või midad
skjoumees
MemberTean küll jah, mida tähendab “unlimited”. Ise sama asja teinud ja lausa miski 2a kogu 6 aastasest treeningstaazist. Kuid ikkagist raske uskuda. Küsimus selline: palju vigastusi olnud on?eelmine aasta rebestasin kakspealihase ära ja kuskil 4 kuud ple õiget trenni teinud….põhi vigastus mis oidevalt annab tunda on kõhupõik lihased…ei tia mis neil viga…korda mööda mõlemad küljed
skjoumees
MemberEi tee Westside kava. Olen teinud seda lühikest aega, kuid mul ple sellest eriti kasu. See jutt, et kuna ise ei suuda, siis oled kade ja ei usu ei ole mul küll miskiks põhjuseks, miks nii skeptiline olen.Mina arvan, et see number on lihtsalt liiga uskumatu, et tõsi olla. Olen ise üpris pikalt rinnaltsurumise tulemuste arendamisega vaeva näinud ning väga palju sel teemal lugenud. Skjoumees on esimene, kes nii fenomenaalsete tulemustega on. Kuidagi liiga eristub ülejäänud surujatest. Varem (viimase 30a jooksul) oli maailmameistrivõistlustel selliste debüütide lõpuks olnud steroididega vahele jäämine. Samas on väga raske uskuda, et Eestis viitsiks keegi tegeleda miskite veel tuvastamata steroidide abil tulemuste saavutamisega. Lihtsalt kogu see raskejõustiku valdkond on Eestis niivörd vähe arenenud. Võrdluseks võiks tuua USA, kus tõesti steroidide kasutamine kulub marjaks ära, kuna auhinnasummad on päris suured.
Egas skjoumehel enda vormi kohta pilte ple? Tahaks näha, milline kehaehitus on sellisel loomal.
kle kas te teate ka üldse kuidas me saaremaal trenni teeme…trenni lõpus me oleme lausa surnud….ei jõua end isegi liigutada…ma olen trenni teind nüüd kuskil 3 aastat ja täiesti pühendunult…ja kui usud et saad tugevax ss seda ka saad…eriti kui treener on Salu Jaan..see mees jagab asja….võistlus poistel enam alla 150 surumist plegi….Alo kauber kaalub 64 kilo ja surub rinnal 160…trenn trenn ja veel kord trenn….septembris läeme jälle MM-le ja kõigil on suured sihid silme ees.
skjoumees
MemberKüsimus selline, et mida skjõumees sa tarbid toidule lisaks? Ei usu absoluutselt, et tavaliste toidulisandite baasil oled oma rekordid saavutanud. Ei aita siin ka ainult Westside treeningkava.ma võtan phase3 ja pr nr1 ……..nüüd ple tükk aega midagi võtnud…kodune söök kõik
skjoumees
MemberKas keegi oskab õelda, kui mitu kilo on rinnalt surumise maailma rekord?kas ple mingi 460 kg
skjoumees
Membermehekesed need rekordid kõik ju särkide ja trikoodega tehtudtule tee ss ilma, kui nii kõve mees oled:D
skjoumees
Memberskjoumeesvanus 17 kaal 90
surumine 200
jõutõmme 280
Ja kuidas siis sinust selline vägilane kasvanud on? Kas sul on müostatiini geen muteerunud? Vanust ju alles 17…
võistlustel käidud….no ja tulemused räägivad enda eest….-90 kilo tõmme 300 ja surumine 176( algraskus)..kuna teisel katsel kukkus mul 185 kg sirgelt rindkeresse….suht valus oli
rait
skjoumees
MemberSurumine:-90kg 160.0 Rait/Sagor/90 SK JхuMees 84.20 EST.Saue 02.12.06 I
Jõutõmme:
-90kg 230.0 Rainer/Raaper/87 SK JхuMees 88.30 EST.Tartu 20.03.04 II
Sina oled aga nii kõva mees, et surud eesti rekordist 40 kilo rohkem ja tõmbad eesti rekordist 50 kilo rohkem? Ja kus sa varem oled olnud, et võistlustel pole käinud? Põrandaaluselt tegid trenni?
Naljamees.
No kle äkki ma isegi olen Rait Sagor elan kuressaares ja käin skjoumees saalis….nii et tule vaata ss rekordeid..pean enda omasid üle tegema ja 82,5 ja pooles on ka minu omad kõik:d
skjoumees
Membermulle hakkab juba nalja pakkuma, et enamus siin olevad 14.a suudavad üle 100kg suruda, kõik on tore kui sõnade taga meest on
skjoumees
Membervanus 17 kaal 90surumine 200
jõutõmme 280
ex tule ss eestikatele vaatame kas tulemused on nullid
skjoumees
Membervanus 17 kaal 90
surumine 200
jõutõmme 280
skjoumees
Memberkaal 86…rinnalt 175…nii et kuskil 90 rohkem
AutorPostitused