skjoumees
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
skjoumees
Membermitte wpo vaid APF liigajh…
skjoumees
Memberpäris jõhker
oskab keegi äkki öelda palju Rait Sagori rekord kükis on?
Sagor on kükkind 300, aga see plnd piir…….üks märkus veel et see kes seal kükkis, võistleb WPO-s (profi liiga), seal on paralleelne kükk, mis on hoopis teine kui IPF-s olev sügavkükk…need kaks erinevat liigat, ei saa eriti võrrelda
jaanuar 3, 2009 at 4:26 p.l. in reply to: Maailma tugevaim koolipoiss Rait surub rinnalt 225 kilo #177664skjoumees
MemberKust need andmed pärinevad? Või niisama lahmid?2008 aastal on käinud 3 korda dopingu proovis….kõik negatiivsed
jaanuar 3, 2009 at 2:48 p.l. in reply to: Maailma tugevaim koolipoiss Rait surub rinnalt 225 kilo #177642skjoumees
MemberMis tema tulemused nüüd on?praegused isiklikud rekordid on
kükk: 300
surumine: 225
jõutõmme: 320
skjoumees
Member320 tõmbas trennis kergelt
skjoumees
Memberkäisi ka eestikatel
noortes kuni 100 kg
kükk 280
surumine190
tõme 300
jaanuar 2, 2008 at 7:45 p.l. in reply to: Maailma tugevaim koolipoiss Rait surub rinnalt 225 kilo #136028skjoumees
MemberNo see on ju mingite särkide ja trikoode ja värkidega….proovi ss ka särgite, trikoode ja värkidega nii tõsta
skjoumees
MemberInimese keskmine (soost sõltumata) olevat 45 cm, kondist kondini mõõtes (nt surud õla vastu seina, mõõdad seinast kuni rinna keskele, surud teise õla vastu seina, mõõdad keskelt kuni seinani). Endal ka sama.Aga skjoumees, kellel on juba kasvueas 64 cm õlad — no kas pole õigesti mõõdetud või on sirgumas tõeline Kalevipoeg (maailmarekord on u. 67 cm kanti).
see oli mõõdetud mööda keha…..mõõtsin uuesti nagu joker…määda seina ja sain 56.5
skjoumees
MemberMis kasu sa sellest saad siis, õlgade laius on sul põhiliselt selline, mis sulle looduse poolt antud. Seda saab küll treeninguga pisut muuta aga ei midagi olulist
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>64 cm ja ümbermõõt 137
1.77 pikk vanus 17
skjoumees
MemberSjoumehel on tõesti väga head näitajad ja ma ka usun neid, aga ma olen ka kuulnud selliseid jutte, et te ei tee seal saaremaal seda asja päris puhtalt, aga noh erilist vahet pole, kas teed või mitte, kui vahele pole jäänud siis pole ju midagi olnud ka
Igatahes minupoolne toetus sulle. Aga noh kui te ka neid steroide või mis iganes asju kasutate, siis küll varsti tervis käest ära!!! See kõigest minu arvamus
Ja need jutud ei pruugi ka õiged olla, aga igatahes edu teile sinna saaremaale.nii lolli juttu ple ammu kuulnud….andsin MM-il dopingu proovi…ju ss vaatab mis näitab…kas kuulujuttudel alust ka ss:D
skjoumees
MemberOk… esimest korda peetakse mind kellegiks teiseks.Ei, mina ja M.U. ei ole sama inimene. Mul ei ole õrna aimugi, kes M.U. on. Ma tegin oma poindi, see kas see kellegi omaga kokku langes või mitte ei ole minu viga.
See, et nii mõnigi mees pooldab pigem naturaalselt jõumängu, kui et abivahenditega sporti ei ole nüüd mingi imeasi.
Isiklikult ei pooda abivahendeid selle pärast, et nii jääb tegeliku jõu olemasolu tavaoludes selgusetuks. Võib ju vaielda, et need mehed käivad ju ikkagist võistlemas ja see palju nad aluspükstes suruvad on ebaoluline.
Kuid millegi pärast kui hakatakse jõunumbritest rääkima siis tuuakse ikka võistlustelt pärit numbrid kõigile näiteks ja enamasti seda ka juhtudel, kui mehed kellega võrreldakse pole elusees kuskil võistlemas käinud ja on oma rekordi teinud kuskil jõusaalis dressides…
Ah, igal juhul vaidlema me jääksimegi.
Moded, keerake see teema lukku ära varsti. Ammuilma juba teemast mööda läinud…
ple kellelgi meil naturaalset jõudu..kõik me söönd kraetiine ja protiine…naturaalset sportlast plegi vict
skjoumees
MemberHmm, mul on tunne ,et me räägime natuke erinevatest asjadest hetkel…Kes tõi medali ,millal toimunud MM-ilt? siiski pakuks huvi ,et keda sa silmas pidasid?
Aga teema mida mina tahtsin välja tuua kujunes surumissärkidest ja abivahenditest (kükis trikoo ja superpõlvesidemed ning jõutõmbes nn tõmbepüksid ja tõmbe rihmad) ning sellest ,et nendega tehtud tulemused ei kajasta mehe tõelist jõudu.
Paraku tihti kiputakse siin võrdlema raw tulemuste tegijate saavutusi ,abivahendeid kasutavate tegijatega saavutustega ja see ei ole lihtsalt aus, sest raw tulemused näitavad mehe reaalselt ja olemasolevat jõudu, abivahenditega tehtud tulemused ei näita. Kusjuures olgu ka see ära mainitud ,et surujad ei ole ka särkidega võrdses seisus, sest inimesed saavad erineva abi ntx surumisäsrkidest.
Raw surumises on võimalikult võrdse lähedane seis siiski kuigi jah, ka seal loeb kui pikad on kellegi käed , kui pikk on surumismaa jne.
Selle sama teema käigus ,kes tähelepanelikult seda luges on räägitud 19 a Raigo Kuusnõmmest ja eeldusel ,et vahepeal oli see tema ise ,kes ka kirjutas ,siis seal on toodud : et minu ametlik surumise rekord on 190 kilo ja trennis olen surunud ka 200 kilo, nii – tundub ,et ohoh see noormees on peaaegu samatugev nagu Marek Kalmus lamades surumises….Marek ju surus 210 kilo…ja otse loomulikult tekib alati võrdlusmoment kui räägitakse kilodest, eriti sellistest kilodest nagu 200 ja enam.
Aga nende kahe mehe jõud ei ole peaaegu sama surumises, tegelikult on seal tõenäoliselt väga suur vahe, hr Kalmuse kasuks oleme ausad.
Tavalises t-särgis, dressides surudes näeme me seda 190-210 kilo ainult Marek Kalmuse puhul , hr Kuusnõmme tee, ilma surumisärki kasutamata ja tagumikku pingil hoides lõppeb vägagi tõenäoliselt 140-150 kilo juures (mis pole sugugi paha tulemus). Vahe ,mis alguses tundus olevat 10 kilone on järsku kärisenud 50-70 kiloseks!!! võib olla veelgi suurem.
Nii ,et mõelge sellele just siis kui kipute tooma oma kilosid ,mis on tehtud abistavate vahenditega.
Üleüldse ma hetkeseisuga Eestis olevatest meestest kes suudaks seda 210 kilo suruda samamoodi, esimesena lööb pähe Andrus Murumets, temal on reaalne jõud ja jõutõstjatest ehk ainukesena julgeks teha panuse Kaido Leesmanni peale… (ei kujuta ette küll tegelt palju Hr Leesmann tegelikult niimoodi suudab suruda) rohkem küll praegu pähe ei tule ,kes veel võiks seda suruda, ise olen näinud kuidas Roland Mändla surub 195 kilo trennis, samamoodi t-särgi ja ilusti pingil olles, mitte imepoose võttes kehaga võimalikult kangi alla pugedes ,et surumismaa oleks minimaalne jne.
Ja ega jõutõmbes on ju sama asi, seal ülevalpool toodi kohe välja ,et noh vale tehnika ja näe Konstatin tõmbab 430 kilo…Konstatin tõmbab ilma trikoota ilmselt 70-80 kilo vähem, jõuame 350-360 juurde, mis on muidugi tohutu tulemus aga see ei ole neli sotti!!!
Kui me räägime jõust ,siis räägime ikka reaalsest jõust, kui on tulemused abivahenditega, siis tuleks juurde seletavalt panna,mina olen surunud koos surumisärgiga 200 kilo, muidu aga suudan 140 kilo suruda , vot nii.
Tänaseks kõik, olge tugevad!
kle mis sa targutad siin…oled ise ka mõne medali ära toonud…kas kalmusel ja kuusnõmmel väike kaalu vahe ple….wilksidest tead midagi
kui särgiga 200 surud tule ss võistlema….kõik räägivad et suruvad aga kui võistlused, ple kedagi kohal
ja sa võrdled salu poisse kes on 17-19 aastased 30 aastaste meestega….
skjoumees
MemberHmm, mul on tunne ,et me räägime natuke erinevatest asjadest hetkel…
Kes tõi medali ,millal toimunud MM-ilt? siiski pakuks huvi ,et keda sa silmas pidasid?
Aga teema mida mina tahtsin välja tuua kujunes surumissärkidest ja abivahenditest (kükis trikoo ja superpõlvesidemed ning jõutõmbes nn tõmbepüksid ja tõmbe rihmad) ning sellest ,et nendega tehtud tulemused ei kajasta mehe tõelist jõudu.
Paraku tihti kiputakse siin võrdlema raw tulemuste tegijate saavutusi ,abivahendeid kasutavate tegijatega saavutustega ja see ei ole lihtsalt aus, sest raw tulemused näitavad mehe reaalselt ja olemasolevat jõudu, abivahenditega tehtud tulemused ei näita. Kusjuures olgu ka see ära mainitud ,et surujad ei ole ka särkidega võrdses seisus, sest inimesed saavad erineva abi ntx surumisäsrkidest.
Raw surumises on võimalikult võrdse lähedane seis siiski kuigi jah, ka seal loeb kui pikad on kellegi käed , kui pikk on surumismaa jne.
Selle sama teema käigus ,kes tähelepanelikult seda luges on räägitud 19 a Raigo Kuusnõmmest ja eeldusel ,et vahepeal oli see tema ise ,kes ka kirjutas ,siis seal on toodud : et minu ametlik surumise rekord on 190 kilo ja trennis olen surunud ka 200 kilo, nii – tundub ,et ohoh see noormees on peaaegu samatugev nagu Marek Kalmus lamades surumises….Marek ju surus 210 kilo…ja otse loomulikult tekib alati võrdlusmoment kui räägitakse kilodest, eriti sellistest kilodest nagu 200 ja enam.
Aga nende kahe mehe jõud ei ole peaaegu sama surumises, tegelikult on seal tõenäoliselt väga suur vahe, hr Kalmuse kasuks oleme ausad.
Tavalises t-särgis, dressides surudes näeme me seda 190-210 kilo ainult Marek Kalmuse puhul , hr Kuusnõmme tee, ilma surumisärki kasutamata ja tagumikku pingil hoides lõppeb vägagi tõenäoliselt 140-150 kilo juures (mis pole sugugi paha tulemus). Vahe ,mis alguses tundus olevat 10 kilone on järsku kärisenud 50-70 kiloseks!!! võib olla veelgi suurem.
Nii ,et mõelge sellele just siis kui kipute tooma oma kilosid ,mis on tehtud abistavate vahenditega.
Üleüldse ma hetkeseisuga Eestis olevatest meestest kes suudaks seda 210 kilo suruda samamoodi, esimesena lööb pähe Andrus Murumets, temal on reaalne jõud ja jõutõstjatest ehk ainukesena julgeks teha panuse Kaido Leesmanni peale… (ei kujuta ette küll tegelt palju Hr Leesmann tegelikult niimoodi suudab suruda) rohkem küll praegu pähe ei tule ,kes veel võiks seda suruda, ise olen näinud kuidas Roland Mändla surub 195 kilo trennis, samamoodi t-särgi ja ilusti pingil olles, mitte imepoose võttes kehaga võimalikult kangi alla pugedes ,et surumismaa oleks minimaalne jne.
kle tee ise mõni tulemus ära…ss akka sõna võtma….200 kilo särgiga päris hea suruda…tule ss võistlutele!!!!
kas kuusnõmmel ja kalmusel väike kaaluvahe ple v….wilsidest oled midad kuulnud
skjoumees
Memberwow! uskumatu! kuidas see võimalik on? ennast pole ollagi ju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
sinu kaalus ja vanuses ma ei suruks üle saja kilo ega tõmbaks…imemees
ma vaatan,´et siin ei tohi jõutõstjad enam sõna võttagi..kui tulemused nii maha tehakse
skjoumees
Memberväga kõva, sealjuures ta on kuiv nagu kulturistid, mitte nagu jõutõstjad, jube jõud aga palju ilma rihmadeta siis läheb?ple meie saali poisse näind vict…et su arust jõutõstjad pekised on…Kuusnõmm Raigo ehtne näide, kes võix ka kulturist olla
-
AutorPostitused