skileta
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
skileta
Membertippkulturistid on üks sõna
“>skileta
MemberMa olen kuskilt kuulnud et need naised kes juba pikemat aega pidevalt CocaCola Lighti joovad ei suutvat rasestuda. Ma ei ole võimeline selle informatsiooni tõesust saja protsendiliselt kinnitama kuid tasud kõrvataha panna.ma olen kah kuuld midagi, õde õppib arstiteaduskonnas 4ndat aastat ja ta sokkis midagi et need suhkruasendajad olevat kahjulikud
“> ei süvenenud eriti ta jutusse sest ma kokat ei joo üldse – vastik hundijalavesi, ajab hambad krudisemaskileta
MemberTubli, kas su jalad on juba sellised? Kui ei ole veel, siis aga hakka treenima neid, st et on mõtet küll
igasugune liialdamine on tegelikult haiglaslik. samamoodi nagu meie oleme endale sellised lihasmäed eeskujuks seadnud, näljutavad ennast anorektikud
“>skileta
Memberminul isiklikult aitab venitus taastuda.. vähemalt tundub nii
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>skileta
Memberno ma olen ise sunnitud olema olukorras, kus on pikka aega häälestatud söömine, st. kindlad kellaajad, mida EI muudeta. enesetunne läheb üldiselt paremaks, ja kui sellega kaasneb ka häälestatud puhkus ja trenn, siis on tulemus super, hea on olla ja treenida, inimesed, kes on puhanud ja kõik toimib, need ei ole ka närvilised, on paremad suhtlejad, saavad elus hakkkama jne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>skileta
MemberLihased koosnevad pikkkadest kiududes , seda teavad kõik, ma ka tean . aga vist oli nii et iga kiuni viib närvirakk, et siis ärrituse korral tekivad keemilised reaktsioonid ja siis lihas tõmbub kokku või läheb lõdvaks?
ja tegelikkuses on lihased umbes 10 korda tugevamad vms, aga keha ehitus on tehtud selliseks, et inimene suudab rakendada palju vähem, kui tegelikult, aga see eest KIIRESTI. looduses on paika pandud, et kiiremad saavad ikka paremini hakkama.
mis oleks kasu teost, kes suudab tonniseid autosid ümber lükata, kui ta ei suuda … toitu jahtida?
skileta
Memberahah aa kas kuidagi hantlitega ka saab?Saab küll – tähtis on väike raskus, suur korduste arv ja õige liigutus, nagu suusakeppidega tõukamisel ja treeni aga jõuvastupidavust.
okei tänud!
ma vaatan nüüd mis teha annab ja kui ei toimi siis tagasi siin !
skileta
Memberahah aa kas kuidagi hantlitega ka saab?
skileta
Memberma veel korraks aktiviseerin selle teema.. äkki keegi oskab aidata ?
skileta
MemberVello Orumets ilmkahtlemata on seksikaim, mõnikord pole ta seda aga üldsegi mitte.
skileta
MemberJajah….No ei tea
skileta
MemberMotivatsiooni ja tahtejõu kohta niipalju, et kiire elutempo juures on trenn päeva kõige parem osa. Seal unustad oma päevamured ja probleemid, lükkad dressid selga, keksid peegli ees, sest dressid muudavad keha sportlikumaks, siis lähed välja, sama tuttav rada, sama kellaaeg, ja ilm on ka kogu aeg sama pask. Et, oleneb täiesti, kuidas asjale vaadata, häälesta ennast trennile, elamusele , mitte ära aja tulemusi taga. Ma mõtlen nii, et käid kolm korda jooksmas (või mingit muud harjutust) ja miks tulemust pole? Sport peab saama osaks sinu elust ja nagu sa mainisid, oled sa sellega väga tuttav, 8 korda nädalas peab midagi tähendama.
Ma loodan et sa said aru, mida ma mõtlen.
‘Kehakaal on seisund, kui sa muudad oma eluviise, siis muutub ka kaal.’
Oma mõtted tuleb eelneva lause järgi häälestada.
Muidugi võib ka nii : ‘Ma olen liiga rasvane, peab treenima ja rasva ära viskama .’
See põhimõtteliselt viibki rappa, sest oma olemuselt tekitab ta sulle alateadliku seisukoha, et sa tegeled mingi lõpliku eesmärgi nimel. Paraku inimkeha puhul lõpp on teadagi mis.
Proovi, kas sellest oli kasu, isiklikult arvan, et sa saad hakkama küll.
skileta
Member23 aprill , rabajooks, 6,5 km
!!! KÕIKIDELE JOOKSUSÕPRADELE !!!!!! 65. RABAJOOKS TOIMUB PÜHAPÄEVAL, 23. APRILLIL 2006. A. !!!
Rabajooks toimub Harku raba teedel.
Stardipaik on Pääskülas, Suvila ja Kalda tänava ristmiku läheduses.
Start on avatud kella 11.00 kuni kella 12.00, rajale lastakse iga viie minuti tagant.
Fini? suletakse kell 13.00.
Rabaringi pikkus on 6,3 km. Soovi korral võib läbida mitu ringi.
Esimese ühisstardi kolm parimat meest, naist, poissi (sündinud 1994. a. ja hiljem) ja
tüdrukut (sündinud 1994. a. ja hiljem) saavad auhinnad.
Esimesele 1060 lõpetanule traditsiooniline vimpel ja loosiõnne korral ka eriauhind.
Rabajooksule on oodatud ka kepikõndijad!
Stardis-fini?is toimub Nike jooksujalatsite testimine ja soodusmüük!
RABAJOOKSUST OSAVÕTT ON KÕIGILE TASUTA!
Rabajooksu korraldavad NÕMME LINNAOSA VALITSUS ja AS ETP GRUPP.
!!! KOHTUMISENI 65. RABAJOOKSUL !!!
!!! 66. RABAJOOKS TOIMUB PÜHAPÄEVAL, 08. OKTOOBRIL 2006. A. !!!
skileta
Membermina näiteks sörkimas käies teen umbes pooleteise kilomeetri tagant treppe või lihtsalt mäkketõusu, see lööb pulsi kõrgemaks
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>skileta
Membermille alusel teadlased seda küll otsustasid.. võtsid jänesed puuri ja lugesid nende südamelööke kuni surmani? .. ma ei taha teada vist. mul endal ka südamega probleeme, sai alguse 6 aastaselt ning pikka maad joostes lööb välja. ise loll tegin veel suitsu nüüd asi puhta hull. teen vaikselt aeroobset, sörgin, kui lõpetan siis mõõdan pulssi , 15 km jooksen nädalas, ajaliselt läheb kiireks muidu. vahepeal teen üksikuid hulle trippe, kus jooksen 17 km ühe korraga, see toob ikka maa peale tagasi, peale seda tundub pudrukauss teenituna.
AutorPostitused