Skip to main content

skiev

Forum Replies Created

Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Eestlased on joodikrahvas. #149218
    skiev
    Member

Päris huvitav teema ülepika aja püstitatud.

Kõigepealt tahaks ma teada kui palju eestlasi selles uuringus osales üldse, mille põhjal on see artikkel kirjutatud. see peaks ju kõigile teada olema et statistika on üks suur vale. Aga ega meil eestis selle alkoga kõika väga hästi ka pole.

Ma panen kirja oma kogemusi mis meelde tulid seda teemat sirvides.

See et see alko probleem hakkab kodust pihta sellega on nii ja naa. Mul ei keelatud poiskesena kuskil käia. Ma võisin kõike teha mis tahtsin lihtsalt kui mingi jama kokku keerasin siis oli karistus teada rihm välkus ja korras, rohkem ei tahtnud teha (tänapäeval seda vist väga enam ei harrastata). Aga alkoga oli selline naljakas lugu et võtsin kodus vanematega, sõpradega ja sõprade vanematega ja milles oli point vanemad arvasid et las poiss joob parem kodus kui kuskil linna peal laaberdab. Esiteks kadus see nali kohe ära et mingi kuritarvitamine, kui nina ikka täis siis ära magama ja korras. Nüüd kui ma ka just väga vana ei ole siis istume vahel sõpradega koos ja võtame natuke ja vahel ka rohkem aga see on ka loll jutt et eestlane ei oska kaine peaga suhelda. Ja alati on põhimõte kui juua siis täis, kui pidu siis hommikuni, kui naised siis paljaks:).

Tremmi ja võtmisega on ka nii et vahel tulevad peale võtmist väga head tulemused aga vahel ei lähe jälle kuidagi.

Ja kõige hullem on mitte üldse võtta. Tavaliselt juhtub üks päev midagi, hakkavad jooma ja siis on need mehed läinud.

Olengi vist juba liiga pikalt kirjutanud, aitab!

in reply to: Peksa saamine #145690
    skiev
    Member

Pipragaasiag on jah nii et sellega harjub ära aga kui ikka korralik kraam on siis võtab maha ikka või vähemalt ehmatab. Ise soovitan just seda kõrisõlme pauku. Sest teada on see et löö üks surnuks ja teised jooksevad ise laiali. kuid selle teemaga meenus mul üks naljakas lugu. Tuttav saatis öösel oma tüdruksõpra koju ja kui trepikojast välja tuli küsisid kaks vene noormeest midagi. talle tundusid need tegelased kahtlased ja lõi ühele jalaga munadesse ja teisele täispaugu vastu lõuga. Seejärel lasi kiirelt jalga. pärast oli endal kämbla luud katki ja ei saanud kuidagi paika. siit ka soovitus mõtle enne kui lööd.

in reply to: selg kõver #143062
    skiev
    Member

Mul oli sama probleem aga siis hakkasin ujumas käima ja läks paremaks. Kui hakkasin jõukas käima ja jõutõmmet tegema siis läks selg täiesti sirgeks ja valud kadusid. nii et jõudu tööle

in reply to: Komplekteerime maailma parima kulturisti! #143059
    skiev
    Member
    in reply to: Komplekteerime maailma parima kulturisti! #142848
    skiev
    Member

Õlad Kevin Levrone, käed Lee Priest, reis Jay Cutler, säär Mike Matarazzo, rind Ronnie Coleman, selg Orville Burk

in reply to: Jõuluturniir 2007 – Ennusta ja võida! #134995
    skiev
    Member

6 koht

Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)