skiev
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
skiev
MemberKovacsi käsi 67 cm ja jalg üle meetri! Nii et ikka väga suur ju. Rinnalt kaldpinki teinud 270 kg 6 x…. Paneb mõtlema
skiev
MemberSelle natukese vanaraua ja vanaisa Belarusi kummiga eriti kaugele ei jõua! Aga selles suhtes – jõudu tööle rammumeeste saali rajamisel. Loodame et siinsed foorumikülastajad ka kunagi võistlustele jõuavad
skiev
MemberMiks sa arvad, et see palju aega ja raha võtab ja miks peab olema just “hulka varustust”. Me praegu sõbraga küll mõtleme millegi taolise rajamisest ja kui kõik hästi läheb, teeme asja ära ka.Sest meil on selline “baas” rajatud! Uurige näit. palju maksavad munakivid, kumm jne jne. Ja kui tahate et saaks korralikult teha siis on seda varustust palju.
Kindlasti maksavad moodasd masinad rohkem kuid mõelge nüüd natukene peaga – kui palju oleks reaalselt inimesi kes neid asju kasutab????
skiev
MemberKallid foorumikülastajad! Mis te arvate palju sellise koha loomine aega ja raha võtab??? Ning milline jõusaal on valmis sellist hulka varustust sisustama? Mõelge enne kui midagi kirjutate! Kuidas treenida rammumehe võistlusteks – käige võistlemas, looge kontakte sest rammumehed on väga sõbralikud sportlesed. Eestis on olemas tegelikult piisavalt varustust et trenni teha – tuleb ainult otsida.
Ja treppi arendab jõutõmme mitte õlakehitused kangiga!!!
skiev
MemberKuulutuse all seisab et kontakt http://www.vrk.ee Ehk minge vaadake ringi, äkki leiate sealt korraldajate andmed. Edasi ei tahakski nagu midagi lisada….
juuni 4, 2008 at 5:40 e.l. in reply to: Noorte rammumeeste võistlus „Kanepi Rammumees 2008″ tiitlile #156492skiev
MemberEks nüüd on näha kas arvutite taga olevad tugevad noored välja tulevad või on siin foorumis ainult jutumehed…
skiev
MemberKuidagi on jah alati nii, et foorumis on jube kõvad mehed kohal aga võistlustel pole nagu kedagi näha. Aga eks nüüd on ju kõigil võimalus end näidata! Oleme ju küllalt lugenud teemasid a’la “Palju keegi rinnalt surub”. Näidake siis tulemusi ka, mitte ärge targutage niisama tühja siin!!! Au meestele kes viitsivad midagi korraldada.
skiev
MemberViin on kõige puhtam ja parem alko üldse minu arust. Ja kõige paremad vene viin ning Nipernaadi
skiev
MemberIndrek Otsus – 10
Ivo Pärle – 9
Imre Vähi – 4
Argo Vaible – 15
Argo Ader- 10
Marek Kalmus – 9
Ott Kiivikas- 11
skiev
MemberPALJU ÕNNE!!!
skiev
Memberei tea, sõin terve purgi ja võtsin vist veel ühe tab rohkem kui pidi aga ikka ei midagi. aga eks see ole kohkem personaalne. mul kõik asjad esimene kord ei mõjugi aga selle eest edaspid jälle mõjuvad väga hästi.
skiev
Memberminu arvates ei pea alla 20 aastased isegi oma kehakaalu suruma kui nad mingid erilised jõuka hundid pole. Aga üle 20 aastased peaks suruma kehakaal + 10-20kg. Aga see on minu arvamus ja nii mõninga inimes veel.
skiev
MemberMa pole küll veel täheldanud et keegi EU pakke oleks luusinud.
skiev
MemberTohin teha mingit trenni põskkoopa põletikuga? Tapab ära, kui teen?
Arst tõenäoliselt keelab ära, too keelab trenni nohuga ka ära
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Keegi teab midagi asjast v omal kogemusi?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui sa põskkoopa põletikuga trenni tahad minna siis on see vist sulle juba ajju löönud. Ravi korralikult välja see. Muidu areneb see edasi otsmikukoopa põletikuks ning tuleb otsa ette auk puurida, et see jama sealt seest kätte saada. Usu mind, tean mis see tähendab ja see pole üldse tore!
skiev
MemberNo ma ei tea – trenni ajal vist halvemat jooki pole olemas. Mõtle mis see su südamega teeb kui ma max pingutusi teed. Energiajook ei tohiks olla janukustutaja!
-
AutorPostitused