SKG
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
SKG
Member200g puhtas kanalihas on ~46g valku.
oktoober 11, 2012 at 2:19 p.l. in reply to: Ostude planeerimine ja kirjapanek, on äkki mõni programm või exceli tabel? #326681SKG
Member7,1€ kilo, suht kallis variant.
Eestis minu teada umbes sama normaalhind broileri rinnafileel.
oktoober 10, 2012 at 4:02 p.l. in reply to: Ostude planeerimine ja kirjapanek, on äkki mõni programm või exceli tabel? #326620SKG
MemberDublinis elan ja maksab selline kast €19.90.
oktoober 10, 2012 at 1:55 p.l. in reply to: Ostude planeerimine ja kirjapanek, on äkki mõni programm või exceli tabel? #326604SKG
Memberoktoober 9, 2012 at 12:41 p.l. in reply to: Ostude planeerimine ja kirjapanek, on äkki mõni programm või exceli tabel? #326524SKG
Member1kg pruuni riisi voi taistera pastat keedan korraga ja seda jagub 5-ks paevaks mul.
2,8kg (25tk) kanarinnafileed lasen ka korraga ahjust labi.
Hoian kylmkapis eraldi karpides.
Koogivilju ette ei tee.
Minu jaoks on nii ratsionaalne ajakasutus, iga paev ei viitsiks kyll vaaritada.
SKG
MemberKiireid süsivesikuid ja valku võid kohe vahetult kiireks taastuseks võtta, aga üldjuhul vaata ikka, et kaloraaž oleks plussis (proovi näiteks 300-500 kcal vahemikku) ja makrotoitainete vahekord paigas (näiteks S50%, R30%, V20%).
SKG
Memberjah ma tean et hakkavad tulema igast kommentaarid nüüd jne.. aga uskuge mind, ma olen kõike proovinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Arstid ütlevad et on geneetiline ja pole alakaal… aga sellepärast nüüd pigem liikusingi keharaskustega harjutustelt jõusaalipeale üle ja võtsin massikava kasutusele.. lootes et äkki saan selle arvelt midagi juurdeEt muutusi naha, tuleb vastavas koguses syya ka. Palju kaloraaz on?
SKG
MemberMakrode vahekorrad tunduvad paigast ara. Peale vaadates pohiliselt valgust toitudki. Rasva nagu ei naegi ja sysivesikuid tundub ka vahe – 100g tatrast saad 75g syskareid, pluss 1 banaan. Silma jargi nii 150g sysivesikuid selles menyys…
SKG
MemberJuhtusin sellise video otsa eile. Kas herr Mercola ajab jarjekordselt jama voi asjal ka mingit toepohja, et vadakauvalgu isolaat on paha-paha ja tasuks valtida? Ei tundu ju loogiline – seal lihtsalt valgu osakaal suurem tootmisprotsessi tottu, mis on pigem plussiks.
SKG
MemberTaani bodybuilder Kim Kold filmis. Selle väikse hapra ema kõrval on päris naljakas.
38-year-old bodybuilder Dennis would really like to find true love. He has never had a girlfriend and lives alone with his mother in a suburb of Copenhagen. When his uncle marries a girl from Thailand, Dennis decides to try his own luck on a trip to Pattaya, as it seems love is easier to find in Thailand. He knows that his mother would never accept another woman in his life, so he lies and tells her that he is going to Germany. Dennis has never been out traveling before and the hectic Pattaya is a huge cultural shock for him. The intrusive Thai girls give big bruises to Dennis’ naive picture of what love should be like, and he is about to lose hope when he unexpectedly meets the Thai woman of his dreams.
SKG
MemberNagu ma sama viidet FBs kommenteerisin, et antud trend võiks tähendada ka mahetoodete kättesaadavuse tõusu(ja hinna langust?) tava poekettides. Kõiki toiduaineid ei jõua ökopoest osta ja kõigil ei näe ka erilist vahet, aga külmtöödeldud piima ostaks küll marketitest(vastavatud piimaautomaadid) ilma et peaks selleks eraldi ökopoodi sõitma.
Sloveenias on piimaautomaadid paris popid.
A “mlekomat” – an automatic raw milk machine which dispenses non homogenized, non pasteurized milk from cows on Alpine pasture, which are not ever treated with antibiotics.
SKG
MemberKeskosale: plokitombed loua alla; kangi- voi hantlitosted loua alla; hantlitosted kylgedele.
Tagaosale: yhe kaega pingile toetudes, nii et keha on maaga paralleelselt, hantlitosted korvale.
august 9, 2012 at 12:09 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #321524SKG
MemberOtt, kui kysida tohib, siis palju sul voistlustevaheline rasvaprotsent on ja mis su saare ymbermoot on?
Tekkis huvi selliste asjade vastu.
SKG
MemberVideo toidu kvaliteedi ja tervise teemal. Alguses mõtlesin, et vaatan, mida nad raagivad, parast oli nii huvitav, et kuulasin/vaatasin lõpuni.
SKG
MemberAga kuidas siis ikkagi toituda? Ma näiteks söön hommikul ja kella kolme nelja paiku. Ja see ongi kõik aga kuidagi ei taha see sixpack välja tulla.(kõhulihaseid treenin ka 2-3 korda nädalas) ikka väike rasvakiht peal!
Saan ma oigesti aru, et kaid trennis ja samas sood ainult 2x paevas?
-
AutorPostitused