SKG
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
SKG
Member– Kui sul piimatoodete allergiat pole, siis vaevalt ka valgupulber midagi halba teeb.
– Milleks noorel inimesel nii palju valku pulbri kujul tarbida? 2x40g
– Peale haigust oledki ju norgem, mis siin imestada? Tundub loomulik.
SKG
MemberEi ela kyll Eestis, aga olgu siis vordluseks.
12 kuud 200 eur (kahele in. 370 eur)
SKG
MemberOleneb mitmest asjast. Ma ei näe probleemi.
Millistel asjaoludel selline kogus (60% sysivesikuid) oigustatud on?
SKG
MemberNo-noh, mis selle 60-ga siis valesti on?
Kui eesmargiks on kaalulangetus rasvkoe arvelt, siis ei tundu just eriti otstarbekas selline suhe.
SKG
MemberKaloraaz tundub kole madal sellise koormuse juures.
SKG
MemberSellist tobedust, kus kogu menüü ainult puuviljad on ei ole mõtet kommenteeridagi. Bodybuilding.com foorumites on ka üks selline “banana girl”, kelle kogu menüü on päevas 30-40 banaani. No edu talle, näeb välja nagu oleks surmasuus ka.Jep, see durianrider ja banana girl on ju yhed tuntuimad fanaatikutest raw-veganid. YouTube-s olen paari videod juhtunud vaatama, meelelahutuse seisukohalt kolbavad, kuid toitumis- ja treeningsoovitusi neilt tosiselt votta ei tasuks, kuna neil puudub enamasti teaduslik alus.
SKG
Member
SKG
MemberSeal pildil olev “Jyri” on tegelikult: http://www.bodybuild…to-compete.html
SKG
Member
SKG
Member
SKG
MemberMina arvan, et kui keegi tagab oma meetoditega kaalu stabiilse langemise 2 kilo nädalas mitmete kuude vältel, siis tuleb järgmise saate ajal võtta pastakad ja kaustikud pihku, tähelepanelikult kuulata ja konspekteerida. Kui meetod töötab siis ei tasu seda hakata kahtluse alla seadma.
Oleneb stardipunktist, kuid 2kg/nadalas ehk 8kg/kuus ei pruugi olla asi, mille yle hoisata. Sealt laheb ilmselt kuhjaga ka vajalikku aktiivkude kaduma.
SKG
Member
SKG
MemberSeda kuuleb päris palju, et lääne inimesel omega 6 üleküllus. Mis seda täpsemalt sisaldab? Netist leidsin, et taimeõlid ja seemned, kas ka oliivõli? Kui ma töödeldud toitu ei söö ja rasvad saan võist, õliivõlist, peekonist ja munadest, kas siin on mul ikka omega 6 üleküllus?
Jah, sest enamus taimseid rasvu sisaldab rohkem omega 6 rasvhapet kui omega 3. Teadagi on sydamele ja veresoonkonnale parim suhe 1:1 – 4:1 (omega 3 kasuks).
SKG
MemberPalju ja mida hetkel yldse sood?
SKG
MemberMis mõte sellel on, ma aru ei saa. Esiteks näeb ju ebaloomulik juba välja, ning teiseks see jama ju jõudu juurde ei anna. Seega läheb selliste “musklitega” mees jõukasse ja surub rinnalt 40kg?
Neile, kes seda ei tea, muljet avaldada.
-
AutorPostitused