SKG
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
SKG
MemberOi hullu, perekonnanimega laks kyll halvasti
SKG
MemberSKG
MemberInternet?
SKG
MemberShopped? Dunno…
mai 17, 2013 at 10:13 e.l. in reply to: Millist füüsilist tegevust teha kardioks? (ei taha jooksumasinat) #343240SKG
MemberEi ole ju vahet, mis selleks tegevuseks on nii kaua kui oled energiadefitsiidis. Minu poolest tee kasvoi kykke nii et girlfriend seljas.
SKG
MemberLamades surumine.
mai 15, 2013 at 4:05 p.l. in reply to: Unustage doping, olümpiavõidu tagavad peet ja vaglad! #343082SKG
MemberPeet ju tuntud NO booster.
SKG
MemberKuid kui suhkru asemel mett kasutada??
Iseenesest sisaldab seegi suhkruid, kuid ilmselt on see parem kui lihtsalt 2 lusikatäit suhkrut tee sisse ammutada?
Erilist vahet ei ole, kuna enamus poes müüdavaid mee tooteid on läbi kuumutatud, mis vähendab mee häid omadusi.
mai 10, 2013 at 10:48 p.l. in reply to: HDTanel – Morsast inimeseks (video) 91,2Kg-77,8Kg (ongoing process) #342739SKG
MemberHahah, arvutada oskate
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Laagna kandis elan jah. Igatahes, täna sai selle nädala trenn läbi, kaal püsib 75,5Kg juures. Eks järgmise nädala lõpus tahaks midagi 74Kg-ga näha
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ahjaa… üks MÜSTILINE asi toimus eile… ma näen juba VAIKSELT oma ülemisi kõhulihaseid :oooooooo ma pole elusees ühtegi varem enne näinud hahahahah. Nüüd igakord kui palja ülakehaga peeglist möödun siis ikka punnitan ja imetlen
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> et veider vaatepilt ikka.Hehe, mäletan seda tunnet ja see lisab kuhjaga motivatsiooni edasiseks.
SKG
MemberHakka sooma energiarikkamaid toite kui on puudus. Kahtlaselt vahe rasvu tundub praeguses menyys. Selle arvelt saab juba kovasti kaloraazi suurendada.
SKG
MemberTatar ja veel kord tatar. Minu arust kõige ohutum puder iial, mida ei saa aga kaerahelbe pudru kohta öelda, koguseid suts suurendades põrsake valmis))). Ise võtsin kunagi 25kg poole aastaga rahulikult maha, tehes enda igapäevast ehitaja tööd, vahetasin lihtsalt saia, leiva jm. tatra vastu. Hommikul 100g kuivainet pluss 2muna. Lõunaks kanafilee 200g ja jällegi tatart 50g kuivainet.Öhtul samuti pakk kohupiima, tavalist rasvast 8% ja 30gr tatart kuivainena.Vahepalad, nii kuis tundsin, vahel kerge õun.Enasetunne oli hea. Ei teinud muud, kui vahetasin toitumise välja. Aga jah selle vastu ei saa, et ehitaja töö on parim aeroobne maailmas, igasugu jõusaali aeroobne on kino tegemine selle kõrval ja päris ausalt. Olen näinud kuidas nö TOP man id ehitusel nädalaga murduvad, muidu hirmsad härjad ja suured tavaelus.
Toidu nimetus seda nüüd küll ei tinginud. See tuli ikka kas suurenenud koormusest või/ja vähenenud sissesöödava energi hulgast.
SKG
MemberHaha, ju siis nagid kommionu moodi valja vms.
Ega kui taiskasvanud mees lastemanguvaljakul on, kel oma last seal pole, on veidi kahtlustaratav kyll
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 29, 2013 at 8:13 p.l. in reply to: HDTanel – Morsast inimeseks (video) 91,2Kg-77,8Kg (ongoing process) #341705SKG
MemberAutorPostitused