SKG
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
SKG
MemberViitsiksid pohjendada miks sellised makrode kogused-vahemikud?
Tanud.
SKG
MemberMina teeks nii:
Valk: 170g
Sys: 445g
Rasv: 85g
Kaloraaz on sama, kuid no. “ebavajalikud” valgud asendatud sysivesikutega. 2g/kg on ehitusmaterjaliks kyll, ei nae motet kalleid sysivesikuid niismaa sisse syya.
Samas kehakopositsiooni seisukohast ei ole vahet, millega ylejaanud kaloraaz taita kui pohivajadused (valk & rasv) on taidetud. Seega sobib su enda valjapakutud ka. Energia seisukohast on teoorias kerge vahe sees, kuna “ylajaavate” valkude kytuseks muundamine votab kauem aega kui sysivesikute.
SKG
MemberHind on liiga hea ,kahjuks.
Igati elamust vaart.
Ise hakkasin kaima just peale JRE podcasti kuulamist. Kahju, et varem sellest miskit kuulnud polnud. Ainulaadne viis oma mottemaailmaga tutvumiseks.
SKG
MemberVoi siis kylastada taolist kohta: http://www.floating.ee
See on elamus omaette. Nakkav.
SKG
MemberParim valk? Munavalged loomulikult.
Aga kui peab tingimata pulber olema, siis maitse poolest “PhD White Chocolate” – hands down maitselt parim valgupulber, mida proovinud olen.
http://www.phd-supplements.com/store/p/65/1/Diet-Whey-2Kg-Pouch.html
Samas ise sellist pappi pulbri alla ei mataks ja best bang for the buck on siiani olnud:
1) http://www.myprotein.com/sports-nutrition/impact-whey-protein/10530943.html
voi
november 8, 2013 at 1:16 p.l. in reply to: Kuidas toituda + mõned treeninguga seotud küsimused #353452SKG
MemberKui ma saari ei venita tekib peagi saare luuymbrise poletik, kuna pinge jaab sisse ja lihas pidevalt kisub.
Kui ma hamstringe ei venita, jaab pinge sisse ja see hakkab alaselga koormama, peagi tekivad valud alaseljas, mis viivad selleni, et mingi hetk ei saa enam korraliku ryhiga pysti seista, raakimata kummardamisest.
Been there done that.
Samas moni saab voibolla ilma – YMMV
SKG
MemberC-vitamiin ja omega-3 kalaõli on ka verdvedeldava toimega. Mitte, et neid nüüd peaks sisse hakkama kugistama, aga lihtsalt infoks… kui rasvast kala regulaarselt ei söö siis viimane halba ka ei teeks.
Ega mingeid multivitamiine ei tarvita, kus raud ka sees on? Või hematogeenibatoone?
SKG
MemberArvestades olemist oli üllatavalt hea pull day. Trapetsit tehes sai esimest korda kangile 160kg virutatud ja üks kümnene seeria õlatõsteid tehtud… eks homme on näha, kas turi ka hell on. Lõpus tegin 15min kardiot ka 140-150 pulsivahemikus. Muidu teen kardiot ainult laupäeval ja pühapäeval, vastavalt siis 30 ja 30 min.
Jõuluhooaeg on poodides ammu alanud ja tänu sellele sain lõpuks ka hirveliha, jah pole küll kohalik, samas mulle sobib see ka – parem kui täiesti ilma olla. Lihtsalt aju vajab vaheldust – kaua sa ikka kanarinda ja kodujuustu valguallikana sööd. Have to mix it up!

Suitsutatud tursafilee sai ka ostetud ja sellest üks soolane kõhutäis koos brokkoli, tomati ja punase sibulaga valmistatud:

Hetkel on plaan, et homseks teen vist burgereid ise… a la täisterakuklid, mingi liha vahele, koos salatilehe, tomati, hapukurgi ja juustuga. Majonees ja ketšup.
SKG
MemberJalapaev tana, sai vahe kergemalt voetud, kuna viimastel paevadel hingamisteed veidi poletikulised.
Soojendus: 3min ellipsil ja 3min voimlemist
Jalapressil @ max, 8×10, kitsam asend ja jalad allpool, et 4-pea saaks rohkem koormust.
Saared jalapressil @ max, 8×15
Kyljepoiklihased masinal @ max, 3×33 molemad kyljed.
Kohulihas pingil, kere tosted 1×60, 1×40, 1×35, 1×35, 1×30
Lopetuseks kykid 30kg kangiga, 4×25
Kohalik brokkoli hetkel hea hinnaga (59 senti/tk) ja seda viimastel paevadel ikka monuga sisse aetud. Yhtlasi leidsin ka yhe eriti suure isendi – kaal naitas sellele 990g.

SKG
MemberProovi selga kohe seeria algusest fikseeritult sirgena või kergelt nõgus hoida, samuti tagasi allalastes. Seda küüru vaadates hakkas mul valus.
SKG
MemberHomme pidi esialgselt vaba päev olema, aga ingel täna külla ei tulnud, seega hommikul saali minek siiski. Lähen teen veidi selga ja kardiot ilmselt. Nö. kavaväline lisatrenn. Ei suuda niisama kodus passida, enesetunne läheb halvaks.
Enne magamaminekut aga üks skinny kakaojook. Seda joon õhtuti päris tihti.
300ml mandlipiima
10g Cadbury kakaod
1tl steviat
~4g valku, ~2g carbse, ~5g rasva = 75kcal

SKG
MemberOluline on ka see, mida sa sööd! Kui su toit koosneb 70% süsivesikutest ja 20%rasvast ja 10% valgust, siis kasvab vaid vööümbermõõt….
Kas sa proportsionaalselt tead, kuidas-mida sööd? Millised on su valgu allikad ja millised rasva allikad? Süsivesikuteks eelistad mida? jne
Kuidas makrode osakaal vööümbermõõtu mõjutab?
SKG
MemberEelistan enne ja peale trenni siiski pulbrit-that’s me.
Hea ja kiire imendumine, kodujuust siiski imendub teadupärast kauem ja pulbril hea BCAA-de sisaldus.
Mugavus on ka üks olulisi rolle miks kasutan pulbrit, jubehea seda kaasa võtta, vesi peale ja volaa, valgulaks jälle sees.
Mitu trenni paevas, et imendumiskiirus rolli mangib?
BCAA-de parast ei muretseks 275-grammise valgukoguse juures. Minu arvates on seda niigi yleliia – kallid sysivesikud.
Mugavuse vastu muidugi ei saa, seda ta on.
SKG
MemberMitu tundi oopaevas magad?
Kas toitumine ja vedeliku tarbimine toetab eesmarke? (loe: kas toitud stabiilselt ja piisavalt)
Mille pohjal arvad, et tegu kesknarvisysteemi kurnatusega? See ei teki jarsult.
SKG
MemberAugustis Eestis kaies sai karamelli oma ostetud ja jargi proovitud, kuna foorumis kova promo tehtud jne. Pettumus oli suur, kuna ootasin, et on sarnane BSN Lean Dessert-i voi USN Protein Dessert-iga, milledega eelnev positiivne kogemus. Midagi hullu pole, aga konkureerivate analoogidega minu arvates ei voistle.
-
AutorPostitused