Skip to main content

SKG

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1,021 through 1,035 (of 1,324 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: SKG transformation journey #362123
    SKG
    Member

Energiapuudust pole küll pidanud tundma kordagi, isegi mitte cuttides. Defitsiidis jääb plahvatuslikkust vahemaks.

Tegin oma nn. firmakoogi. Pildid ja retsept hiljem!

in reply to: SKG transformation journey #362073
    SKG
    Member

Märkus: ma pole kunagi kangi enda raskust juurde arvestanud. Seega kõik mu videod, kus vaba kang… +20kg.

in reply to: SKG transformation journey #362027
    SKG
    Member

Ma olen omal korra juba vasakult yhe ribi sisse vajutanud (bruised rib) selga tehes. Paranes nadalaid… Eelmine suvi siis. Sain teha ainult ylevalt plokitombeid ette ja taha. Igasugused row-d olid taiesti valistatud.

in reply to: SKG transformation journey #362009
    SKG
    Member

Tana tegin jalgu ja kohtu. Suht ribadeks lasin end. Esimeses videos kangil 100KG, teises 40KG.

Jargmised 3 paeva trenni pole.

in reply to: SKG transformation journey #361977
    SKG
    Member

Proovisin, on jah mugavamaid ausaltöeldes. Samas mõnikord tahan vaheldust saada.

in reply to: SKG transformation journey #361951
    SKG
    Member

Tanasest oli saalis uus “masin”, kuhu saab ise kettaid peale laduda:

http://www.gym80.de/pages/en/sygnum_plate_loaded_start.php

Proovisin ara, paris hea vaheldus bent-over row ja pendlay row-le. Hakkan ilmselt seda kasutama. Matrixi masin on nagunii maxed out juba.

http://uk.matrixfitness.com/product/view/g7-s34-diverging-seated-row

in reply to: SKG transformation journey #361937
    SKG
    Member

Aga kuidas sellise elustiiliga saab nii suure kalorihulga juures alla võtta?

Ju siis saab. Samas ma olen seda pidevalt tasapisi kasvatanud ja keha on adapteerunud sellega. Kuulasin Layne Nortoni videotes soovitusi ja tapselt nii olen ka toimetanud. Kaloraazi on oluliselt korgemale voimalik ajada kui seda ei tehta jarsku. Moned virutavad kohe 500kcal paeva pealt otsa ja hakkavad “bulkima”. No tere hommikust. Parem panna iga 2 nadala tagant 25g carbse (100kcal) otsa ja jouad oluliselt kaugemale enne kui keha “aru saab” ja rasva talletama hakkab. Voibolla kolab nagu bro science, aga arvan, et aeglase adapteerumisega on voimalik seda piiri kaugemale ajada ja korge kaloraaziga on oluliselt lihtsam cuttida ning manguruum on suurem.

Ma jalle ei moista, kuidas moned taismehed, ise ~90 kilo ja cuttivad naiteks 1800kcal peal. Ma ilmselt kaotaks koik oma vaeva selliselt naljutades.

in reply to: SKG transformation journey #361926
    SKG
    Member

Kui nii suure kaloraazi juures saad kaalu kaotada siis tekib küsimus, et mida su tavaline päev endast kujutab?

Istun E-R tool 8h arvuti taga.

Kardiot pole juba mitu kuud teinud.

Samas peagi laheb rattaostuks ja siis kaob vajadus.

in reply to: SKG transformation journey #361922
    SKG
    Member

Kyllastunud rasvu soin ilmselt isegi rohkem kui vaja oleks. Mingit vasimust voi stressi pole kunagi tundnud. Pigem vastupidi, et igal ohtul juba kihelen, et hommikul saali saaks, kuigi hommikul alles oli trenn.

Refeede pole kordagi teinud – ei meeldi selle kaloraaziga edasi-tagasi jebida. Tunnen pidevalt head energiat, kuna ei tee radikaalseid muutusi oma kaloraazis. Yritan minimaalse vahendmisega cuttida. Max. 100kcal kaupa ainult ja nii kaua kui 2-3 nadalat seinud pole, ei hakka ka vahendama. Ma arvan, et see on minu jaoks parim viis lihase sailitamiseks.

Samas jah, taastavaid trenne ei teinud, lasin suht karmilt koguaeg. Aga mulle lihtsalt tohutult meeldib see endorphin rush, mis peale igat treeningut on. Voib oelda, et olen sellest soltuvuses. Lahja trenniga mul seda ei teki. Umbes nagu seksi ajal tekkiv orgasm, aga mitme jargneva tunni peale ara jagatuna ja oluliselt norgem. Ei oska paremini kirjeldada seda tunnet. Isegi teadusel pole veel yhest vastust sellele.

https://en.wikipedia.org/wiki/Endorphins#Runner.27s_high

in reply to: SKG transformation journey #361916
    SKG
    Member

Alla 3200-3300 ei lasknud kordagi.

3-4 kuud ehk, aga see kaloraaž oli alles lõpus.

in reply to: SKG transformation journey #361905
    SKG
    Member

Brah, do u even shave?

dtFeDwRl.jpg

in reply to: SKG transformation journey #361904
    SKG
    Member

Selle kuu lõpuni on veel pidu ja aprillist hakkan kaloraaži koomale tõmbama. Enne seda tuleks paari fotoga dokumenteerida ja siis edaspidi tihedamalt, et progressi hinnata. Loodetavasti ei juhtu see, mis eelmine suvi – libiido läks täiesti nulli koos kõige kaasnevaga – you know what.

in reply to: YouTube videod #361902
    SKG
    Member

in reply to: Martinkink blogi #361794
    SKG
    Member

Huvi parast kysin, et miks nii palju kattuvaid harjutusi voi tegid lihtsalt ainevahetuse mahu suurendamiseks?

Ise piirduks naiteks 6 seeria kykiga, jataks need koverdused ja sirutused masinatel ning pressi tegemata.

in reply to: SKG transformation journey #361755
    SKG
    Member

Harva naen kui keegi lendamist teeb ja seal juures kaed sirged yritab hoida ja enda ees kokku viib (amplituud kui veerandring), samal ajal rinna kontraktsiooni tunnetades. Tihti pannakse selgelt ylejoukaiv raskus peale ja siis tehakse mingit lendamise ja surumise vahepealset, kyynarnukid koverad, koormus olgadel ja triitsepsil jms. Samas voibolla see ongi eesmark? Or not.

Ei ytle, et ma puhta tehnika etalon olen, aga ego jatan jousaali ukse taha. Nii palju kui seda yldse on.

Tana hommikul siis:

AlEyUOF.jpg

Viewing 15 posts - 1,021 through 1,035 (of 1,324 total)