SKG
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
SKG
MemberKaloridefitsiit peaks olema nii minimaalne kui voimalik, millega on kaalulangus tuvastatav.
Joutreening.
Piisavalt valkusid, naiteks 2g/kg.
Ega muud suurt ei olegi teha.
SKG
MemberEi eelistagi, aga mulle meeldib pidevalt eri asju proovida, mida enne pole soonud. Kui poes, miskit huvitavat naen, siis ostan. Sellega valdin menyy ja soomise yksluiseks/igavaks muutumist.
Ma ei ole nn. “kanarind-brokkoli-riis-24/7” koolkonnast.
Midagi “norganarvilistele” – minu Pop-Tart’side kollektsioon:

Sealt kyll yks versioon puudu – Chocotastic. Rohkem pole Iirimaalt leidnud. USA-s on meeletu valik:
SKG
MemberMis järgmiste sõprade juubelitel plaanis teha on?
Tekkis sama küsimus.
Oled täpselt sama pikk kui mina.
SKG
MemberTäna proovisin esimest korda, see roheline oli väga omapärase maitsega.

Õhtuks igav kodujuust tumeda šokolaadiga.

SKG
MemberTekib yldjuhul siis kui lihas pole adapteerunud koormusega.
– Liiga harv treening samale lihasele
– Jarsk raskuse tous – naiteks surusid pidevalt 50kg rinnalt aga korraga laod 75kg peale.
– Halb/vale tehnika?
Naiteks kui ma treeniks igat lihast ainult korra nadalas oleks mul pidevalt koik kohad valusad, kuna see on minu jaoks liiga harv ja keha ei joua adapteeruda. Samas 2-3 korda nadalas samale lihasgrupile ja pole mingit lihasvalu.
SKG
MemberHommikul olid koik rackid kinni ja pidin smtihil valjaastetega alustama – 4 seeriat, 8 kordust @ 100kg. Peale seda oli reis juba parajalt soss ja kykiks enam erilist pauku sisse ei jaanud.
Varsti saan ehk taiesti sirgelt horisontaali lasta.
SKG
MemberTäna leidsin uue kreeka jogurti oma kodupoest. Parima spec-iga jogurt, mida näind olen – nii valgusisalduse kui ka probiootikute poolest. Ja ~52g valku nagu naksti käes.

SKG
MemberSai omale nyyd ratas ara tellitud. Loodetavasti varsti saan oma kardio vabas ohus teha, mitte saalis.

http://www.cube.eu/en/bikes/mtb-hardtail/ltd/ltd-29-black-white/
SKG
MemberHei. Palju kaal hetkel on? Ja palju sul seda pikkust nüüd oligi?
SKG
MemberSee on ju scam. Peab ikka naiivitar olema, et mitte aru saada. Sait yritab muljet jatta, et see muutus toimus 4 nadalaga.
Too “28 aastane Jyri”:
http://www.muscleandstrength.com/articles/david-cullen-body-transformation.htmlhttp://www.bodybuilding.com/fun/david-cullen-shed-nearly-40-lbs-to-compete.html
SKG
MemberTana oleks aarepealt rackist ilma jaand. Paras loomaaed koos varahommikul.
Peale tooseeriaid motlesin, et tomban korralikult tyhjaks end, kopsud ja reied leekima. Tegelt jai veel omajagu sisse.
Hetkel olen teinud muudatuse, kus kykin ja teen selga yle paeva. Vastasel juhul tunnen, et stimulatsioon jaab liiga harvaks/vaheseks.
Vota palju tahad nii kaua kuni pagas mootudesse ja kaalulimiiti jaab.
Siiani ootan kone. Tyypiline iirlaste asjaajamine. Tuleb minna yle kysima.
Tana hommikul ei joudnudki trenni, kuna joudsin alles 8AM varahommikul Dublinisse. St. Patricks Day venis oodatust pikemaks.
Tundub, et treeningkava tuleb minimalistlikumaks ymber kujundada, et sailitada sama koormus ja tihedus muutunud rutiini juures. Ausaltoeldes see, kuidas viimased kuud on trenn kulgenud, pole just meelejargi olnud, samas muud tegevused jalle prioriteetsemad, seega tuleb treeningkava vastavalt muuta.
Tegin oma nn. firmakoogi. Pildid ja retsept hiljem!
Nagu lubatud. Peale vormist valja votmist ja lahti loikamist unustasin muidugi pildistada.