SKG
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
SKG
Member183cm – 6″, aga pole aastaid mootnud. Voibolla olen kokku kuivanud.
Jalad on pikad ja keha on lyhike.
SKG
MemberTana kaisin jalle Cherrywoodi saalis vahelduseks.
Kykk:
15x100kg
8x120kg
8x120kg (video)
6x120kg
6x120kg
6x120kg
40x60kg (video)
30x60kg
Face-pulls, 6 seeriat.
Ei maletagi millel viimati nii biitsepsit tegin, aastaid tagasi voibolla. Ei nae yldiselt vajadust.
SKG
Member~97kg jätan laeks praegu.

SKG
MemberViimased 2 paeva olen iga paev 2l piima joonud too juures. Pole just parim pounf-for-pound valguallikas, samas on meil yks suur kylmkapp maast laeni 2l piimapakke tais ja midagi ma selle eest maksma ei pea. Free proteinz! Kulude optimeerimine haha
SKG
MemberI’m getting too big. Said no one. Ever.
Aga toetudes netist leiduvatele pildiseeriatele voiks oelda, et hekel rasvaprotsent 15-20 vahel. Seega ma ei nae pohjust kaloraazi suurendada. Voiks kohulihase enne valja “sulatada”.
SKG
MemberTäna vaba päev, st. kodune. Saali jõudsin alles 2PM varahommiku asemel. Hea aeg selles mõttes, et töölt tulev rahvas pole veel sisse vajunud, samas täiesti võõrad näod hehe.
Ainult jalad siis täna, kükk:
15x100kg
8x120kg
6x120kg
6x120kg
6x120kg
6x120kg
Sääred Matrix masinal @ max 6×20
Ja peale kükke kõige lõpus traditsiooniline all-out 60x60kg:
Trennijärgne eine: pannkoogid, kanafilee ja õunad.

Üks udune selfie ka enne trenni. Casual SKG.

SKG
MemberLahe.

SKG
MemberSellega on nii nagu pahklite soomisega – enne pidama ei saa kui otsas on.
SKG
MemberTana plaanisin muidu kykkidega alustada, aga ei saanudki loogile – molemad rackid olid pidevalt kinni. Otsustasin siis selga ja olgu teha.
T-bar rows, 6 seeriat
Face-pulls, 6 seeriat
45° olapress, 6 seeriat
Eile oli vaja aega parajaks teha ja soin Frangos “New Yorker” pizzat. Not bad.

Hommikut alustasin seekord puuviljade ja kanepivalgu sheigiga. Mugav-laisk nagu ma olen.

SKG
MemberPeale seda sai selgeks, et GoPro kaamera tuleb omalegi osta. Voi vahemalt sama hea analoog.
Tegime suitsupeekonit ka. Vahelduseks hea valguallikas kanale ja piimatoodetele. Terve yks selline kamakas laks eile hommikusoogiks. Loikasin viiludeks ja ei saanud enne pidama kui otsas ta oligi.

SKG
MemberEsimene spontaanne proovitiir ka tehtud Cavan-i vahel. Sober viskas GoPro HERO3+ enda ratta lenksule.
Hehe, treenituse vahe tuli kiirelt valja. Tal olid kopsud kohe valjas, ma ei tundunud midagi… OK to be fair, ma olen paevas yle 200+ km otsi ka soitnud. Maanterattaga.
SKG
MemberLeidsin viimaks mahti ratas lahti pakkida.

SKG
MemberTäna hommikul sai veel väheke kergelt rinda tehtud – pikad seeriad, triitseps ja kõht ka.
Suveks tissid punni!

Ostsin ühe “pre-workout joogisegu” ka omale. Tootja pidas tähtsaks välja tuua kõrge kofeiinisisalduse – ma küll miskit aru ei saanud. Lõhn oli tõesti hea, vähemalt minusuguse kohvivõhiku jaoks.

SKG
MemberRasva pole, lõdvad lihased. Seda tahaks kohe oma silmaga kaeda. Ei kujuta ette ausalt öeldes.
Suured kondid… arvan, et pigem kehakompositsioon selline, mis kondid esile toob ja siis suurena tunduvad. Kuigi jah, pole seal osakonnas olukorda näinud, ainult oletan.
aprill 16, 2014 at 8:40 p.l. in reply to: nõrkus ja halb enesetunne väga tugeva pingutuse järel #364387SKG
MemberEnamasti inimene tahab mugavustsoonis treenida ja pärast on hea geneetikat süüdistada, et jalad ei kasva. Kui suuri jalgu tahta, siis muud üle ei jää, kui trennis ka kõvasti pingutada ja ära kannatada. No pain, no gain!
Võtsid mul mõtted peast – sõnad suust ja pandi paremini kirja kui ma oleks osanud.
AutorPostitused