SKG
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
SKG
MemberSKG
MemberTana:
Valjaasted Smithil, 100kg, 4 seeriat molemale jalale, 12 kordust.
Peale seda kykkima.
8x120kg
6x120kg
6x120kg
6x120kg
Uhhuu.. see oli karm.
Lopus veel kasi ja kohtu vaheke.
Peeglist vaadates on tagumik suuremaks lainud. Tuleb hakata belfie-sid tegema.
SKG
MemberProovin siin järgmiseks aastaks välja nuputada uue eesmärgi, ehk võibolla midagi väga kõrgele, mis kruviks motti ikka üles
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Parerm tervis, enesetunne/heaolu, enesekindlus, rohkem looki naistes/meestes (whatever rocks your boat)? Mida seal nuputada. Kui seda protsessi kire ja armastusega votta, siis pole motti vaja. Vastu enda tahtmist nagunii edu ei saavuta.
Yks mees enne mind on selle tunduvalt paremini valja oelnud ja ma ei vasi seda linkimast inimestele, kel jarjepidevusega probleeme (ei ytle, et sul on).
SKG
MemberMida vaiksem trapetsi mass seda kitsam haare tuleb votta, et see kokku suruda ning sellele kangi saaks toetada.
Voibolla votad enda jaoks liiga laia haarde?
SKG
MemberKuidas see rasv saab üldse ära kaduda? Kuhu ta kaob? Ma tean, et olen rumal selle teema pealt aga no mulle ei jõua kohale.
Söön vähem kaloreid, teen trenni ja edasi?
Ma alati mõtlesin, et rasv nagu ‘sulab või põleb’ ja siis tuleb higiga välja vms
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
haha. Et see tunne mis trenni ajal tekib, et nagu kuumalaine oleks või põletav tunne, et siis põleb pekk
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kasutatakse energiaallikana ära.
SKG
MemberOota kuni tal trenn labi on, muidu voib oodatav reaktsioon vastupidiseks osutuda.
Void ju ka jutu sees nii muuseas mainida, et kardiomasinad pole seal saalis ainukesed, mis su sydame kiiremalt looma panevad vms. Kui ta just koige nyridam pliiats pinalis pole, siis peaks lahti laksama kyll.
SKG
MemberKüsiks raha tagasi kui roidide peal kõigest selline füüsis saavutada.
SKG
MemberSKG
MemberLavavorm 80kg 193cm pikkuse juures? Vaga madalad eesmargid. Ma olen vahemalt 10cm lyhem ja 80kg oleks ka minu jaoks vahe.
SKG
MemberSKG
MemberTana tegin..
Kykk
10x120kg
8x120kg
8x120kg
8x120kg
6x120kg
6x120kg
Alakeha poorded masinal
3 seeriat molemale poolele, 45 kordust, max raskus,
Keha sirutused masinal
6 seeriat, 15 kordust, max raskus
Olad 45-kraadisel pingil
6 seeriat, 6 kordust
SKG
MemberMirroris oli ka samalaadne alusetu jura üleval ja samuti eemaldatud: http://www.mirror.co.uk/news/world-news/california-shooting-british-serial-killer-3614553
Põhimõtteliselt süüdistati kreatiini
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>SKG
MemberPiinlik vaadata.
SKG
MemberKui polvevigastusi pole, siis tuleks lasta kykitehnika yle vaadata. Kykk on loomulik lliikumistehnika ja see ei tohiks valu teha. Jalapress on asendi tottu ebaloomulikum.
SKG
MemberTana oli paris korralik seljapaev.
T-bar rows:
6x90kg
6x90kg
6x85kg
6x85kg
6x80kg
6x80kg
Kitsa althaardega plokitombed rinnale:
6x100kg
6x100kg
6x100kg
6x100kg
Facepulls @ cable station:
12x55kg
10x55kg
8x55kg
8x55kg
8x55kg
8x55kg
Straight arm pulldowns:
40kg -> 10kg (5kg sammuga, ilma puhkepausita, 8-20 kordust)
Ahjaa… althaardega louatombeid tegin ka veel 4 seeriat vahepeal.
Muss mangis korvas and not a single fuck was given.
-
AutorPostitused