SKG
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
SKG
MemberSaarte suurust ei saa joutreeninguga eriti palju mojutada. Nende suurus on kooluse pikkuse ja kinnituste laiusega paigas. Void ykskoik kui pealju geari omale sisse ajada, aga ega saar ikka suuremaks ei lahe, moned IFBB Pro-d on head naited (Lionel Beyeke, Dennis Wolf).
SKG
MemberEi, mitte kogu keha. Baasharjutused voi nende alternatiive motlesin. Saari, biitsepsit, triitsepsit ja kohtu kyll nii palju ei teeks.
SKG
Member2 koda nadalas pole nn. naturaalile kindlasti parim variant. 3-4 oleks parem.
SKG
MemberTäna oli selg: T-bar rows, facepulls, straight arm pulldowns.
Lõpus tegin planku ka 5x2min.
Pärast:

Parima spec-iga küpsised. Madalaim rasvasus, mida näinud olen ja pole arutult suhkrut lisatud. Pakis veidi alla 1300kcal, aitab hästi süskareid täis saada.

Ahjaa.. 2 UFC eventi sel nädalavahetusel!! Happy days.
SKG
MemberTäna:
Kükk
10x120kg
8x120kg
8x120kg
8x120kg
6x120kg
6x120kg
25x60kg
25x60kg
Jalapress
4 seeriat, 12 kordust
Õlad 45-kraadisel pingil
7 seeriat, 5-7 kordust
Sääred, masinal
4 seeriat, 15-20 kordust
Trennijärgne eine – munad ja pita bread. EGGCELLENT!!

SKG
MemberIgalpool on juttu biitsepsiümbermõõdust. Mõõtsin ka siis huvi pärast ära. 17 tolli ehk 43cm nö. külmast peast. Ei oska midagi rohkem arvata, OK vast.
SKG
Member- Mis fibre and sugar intake on?
Kiudaineid yle 40g kindlasti. Yldiselt ei loe, kuna miinimum tuleb alati vabalt tais. Suhkruid ka ei tea.
Lopus tuli katekoverduste isu. Tegingi siis.
SKG
MemberPikkus: 183cm (jubedalt tahaks korralikes tingimustes yle moota, kardan, et olen paar cm vahem siiski)
Kaal: 98-99kg
Valk: 225g
Sys: 500g
Rasv: 75g
SKG
MemberKana on ok, aga kohupiim ei tööta minu puhul. Kordi testinud nii ja naa, usu mind.
Ara rohkem peale vota.
SKG
MemberIkka tarbisin muidugi ka tavatoitu tollel Hydro katse nädalal. Kanarinna fileed veel lisaks 200grammi ja 5 muna hommikuti, koos pudruga, kohupiim minu puhul ei tööta, eks asi individuaalne.
Seega soid kaloraazilt rohkem ja selles point ongi.
Mis mottes “ei toota”, et keha nagu hylgab kanast ja kohupiimast saadavad aminohapped ja ei kasuta neid?
Huumorinurk oli meil kuskil mujal ju…
SKG
MemberKoostise vahe ikke teps teine. tegin lihtsalt prooviks katse kunagi, kui see HydroIso siiamaile jõudis. Aga jätkuvalt, valgul ja valgul on suur vahe. tee proovi.
Valkudel on vahe loomulikult, kuid vordsetel tingimustel sellist asja ei juhtu nagu sa kirjeldasid.
juuni 25, 2014 at 10:04 e.l. in reply to: jõutreeningul(3-5 rep) saadud lihasmassi erinevus 10 rep treeningul #367980SKG
MemberSeeria pikkus ei oma mingit tähtsust kui seda ei vaadata terve mahu ja nn. töökoorma kontekstis.
SKG
MemberJust have a fun my friend. Toidukorral ja toidukorral on ka ikka suur vahe. Sööd 5 x päevas pakk kohupiima, või jood 5 x päevas 50grammi pulbrit-shakena HydroIso proteiini. Sisuliselt loomastud, mul katse tehtud kunagi, mõõdud kasvasid nädalaga-). Aga jah, rahakoti peale hakkas-).
Broscience right there. Jatame need anektootlikud naited nyyd..
Kui makrod jaavad samaks, siis kehakompositsioon selle vordluse puhul ei muutu.
SKG
MemberT-bar rows, 6 seeriat @ 90KG.
Facepulls, 6 seeriat.
Straight arm pulldowns, 6 seeriat.
Tunne on hea. “Pilt” on kergelt selgemaks lainud, kuigi pole seda otseselt taodelnud. Voib ajada ehk intensiivsemate trennide “syyks” ja saalis tunduvalt palavam ka kui kuu aega tagasi. Toitumist pole muutnud.
SKG
MemberSunniviisiliselt verd votta?

-
AutorPostitused