SKG
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
SKG
MemberVot see on küll hea mõte, et teha terve keha korraga läbi. Kuid kas 8st harjutusest piisab? aga tavaliselt tehakse ühele lihasele juba 3 erinevat harjutust või see kogu keha treening tõmbabki nii läbi, et pole vajadust?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Või äkki jaotada ülekeha treening 2 päeva peale, et esimene päev teen rind-käed-jalad ja ülejärgmine päev selg-õlad. Nii peaks saama 1 päeva vahega ülekeha tehtud ja siis tuleb nö 3 vaba päeva kus nagunii olen liikuvuses
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Algajal ei ole kindlasti yhele lihasele 3 eri harjutust vaja.
Olen marganud, et tehakse kykke, siis minnakse veel jalapressile ja siis lahevad veel viimaks masinatele jalgu sirutama ja koverdama. Milleks kyll? Ega siis lihas rohkem kasvama ei hakka. Iga lisatud seeriaga vaheneb selle kasu ja ega lihast lopultult ei stimuleeri.
Ainevahetuse mahu suurendamiseks voib ju teha, aga see on juba teine teema..
Nagu oeldakse – Diminishing returns.
SKG
MemberNö. harivat tüüpi video – milline näeb ~6% keha rasvaprotsendiga inimene reaalselt välja. Mõõdetud DEXA scan-iga.
Selle põhjal arvan, et paljud on siiski kõrgema BF% kui nad arvavad end olevat (kui täpselt järgi mõõtnud pole).
Alberto lavavormi mõõdud peaks olema: 5’9″ – 175 cm @ 160 lbs – 72 kg.
Sööb enda sõnul 300 – 600g süskareid päevas (nagu ma isegi).
SKG
MemberSigma omad on mu arust väga hea hinna/kvaliteedi/omaduste suhtega. Endal ka üks Sigma koos pulsivööga just selle tõttu.
SKG
MemberHello!
Astusin just Fitness.ee liikmeks ning leidsin niivõrd huvitava teema.
“See detox-hullus on yks jarjekordne moe-lollus, samuti “clean eating”.”- ma täielikult mõistan SKG seisukohta, võttes arvesse, et meestele see moodu värk ju väga peale ei lähegi. On ka muidugi inimesi, kes hakkavad kõike moe-hulluseks nimetama just sellepärast, et asjast liiga palju kära on, ise teemasse isegi mitte süvenedes. Nendele inimestele lihtsalt ei meeldi kära, kuid usun, et tervislikkus ning hea enesetunne siiski!
Asi ei ole selles, et olen mees. Mul on olemas ratsionaalne ja kriitiline motlemine, see ei tohiks soost oleneda. Igasugused taolised vaited peavad pohinema faktidel/teadusel, mitte anektootlikel naidetel nagu see jargmine: aga mina ju kaotasin 10 kuuga 20kg teed juues!! Siis kui hakata uurima, mis muutuseid veel tehti.. Oh well.
Minu niivõrd kriitiline lähenemine on hetkel just seepärast, et sisuliselt samade koostisosadega tee nagu Teazy Teatox, aitas mul kunagi kaalu langetada 20 kg 10-ne kuuga. Lisaks tee tarbimisele tegelesin mõõdukalt spordiga ning söömine oli vägagi “clean-eating`u” moodi. Rääkides rämpstoidust ja muust rasvasest ning süsiveskuterikkast magusast, siis see on küll nüüd iga-ühe valik. Märkima peaksin siinkohal siiski seda, et vältides igasuguse rämpsu sisse ajamist ning juues igapäevaselt detox teed, avastad peagi kuivõrd imeliselt end tunned. Kõhupuhitused puuduvad, jume on värskem ning energiat on nii, et tapab ( st., et igapäevane loiduse tunne kaob)! Kui isegi juhtud vahest tahvli sokolaadi sööma, tekib suht kehva tunne ja ega rohkem väga tahagi. Kuidas saakski siis öelda, et ollakse õnnetu süües puhtalt ning juues detox teesid, kui see lihtsalt imelise tunde tekitab!?!?
Kuidas on voimalik oelda, et see kaalulangus oli just tanu tarbitud teele voi kui suur osakaal sellest kaalulangusest oli tanu teele? Muutusid ju mitmed faktorid. See kaalulangus tuli ikka sellest, et tegelesid spordiga ja muutsid toitumist, tekitades energiadefitsiidi, olgu seda siis kogemata enda teadmata voi teadlikult, vahet pole. Ilma selleta void teed juua palju tahes ja ei kao need kilod kuskile. Vahemalt mitte rasva arvelt. Tegid mitmeid muutusi samaaegselt, aga jaab mulje, et tahad kaalulanguse suuresti detox tee arvele kirjutada.
Praeguseks olen ma veendunud detox tee jooja ning on plaanis ka omale üks korralik proovipakett Teazy.ee-st soetada. Soovitan seda siiski kõigile, ning usun, et aktiivse elustiili ja hea toitumise juures on detox tee parim kaaslane.
Teel on kindlasti head omadused, kuid ei maksa omistada talle omadusi, mida ei eksisteeri ega alati uskuda tootjate vaiteid.
There is no elevator to success. You have to take the stairs, always- minu kogemused näitavad, et oma toitumise ja treenimise muutmist ning teadlike valikute tegemist ei saaks kuidagi nimetada kergemaks rajaks. See saavutatakse siiski ennast tundma õppides, detox teesid, nagu ka Teazy Teatox usaldamist ning tervet oma elustiili ümber töötades.
Ma pidasin silmas seda, et on levinud trend, kus inimesed tahavad keskenduda sellele viimasele 1% ja yritavad leida shortcut-e, samas peamised asjad (99%) on tahelepanuta ja taiesti mooda.
Naide: Kaib yks pidev arutamine, kas peaksin peale trenni jooma 20g voi 30g valguga sheiki? No mis vahet sel niivaga on, tuleb suurt pilti vaadata. Olen kindel, et enamus, kes sellistele pseudoprobleemidele keskenduvad on muud tahtsamad ja suuremad asjad paigast ara. Mitu soogikorda paevas peaksin sooma, kas 3, 4 voi 6? jne jne.
Voib ju seda teed tarbida, kuid see ei ole mingi imeasi, mis nii palju tahelepanu vaariks.
Seega, SKG, millised on Sinu kogemused detox teedega, et neid vaid moe-lolluseks nimetad?
Mul on kapis pidevalt vahemalt 5 erinevat teesorti, kuna meeldib vaheldus ja valikuvoimalused. Nende hulgas ka erinevad detox teed, kuid ma ei tarbi neid kindlasti “myrkide” kehast valjaviimiseks voi kaalulangetamiseks vaid lihtsalt uute toodete proovimiseks uudishimu/maitse parast.
SKG
MemberVoimalik jah. Mul pole vist muid pilte ka hetkel votta.
SKG
MemberSPAR-i olid uued Weideri batoonid tulnud, pidin kohe ara proovima.

SKG
MemberSamas kui tee kirjelduses on öeldud, et pärsib söögiisu, puhastab toksiinidest ning annab energiat. Kas siis ei võiks väita, et koos nö “puhta söögiga” oleksid tulemused märgatavad?
Pakendile voib igasugu väiteid trykkida ja trykitaksegi (reklaam ju ja nagu naha, siis toimib), see ei tahenda, et see tõene oleks. Parimal juhul voetakse mingi uuring, nopitakse sealt endale sobivad vaited ja ignoreeritakse koike muud, mis on vasturääkiv.
See detox-hullus on yks jarjekordne moe-lollus, samuti “clean eating”.
Mis on need hullud toksiinid, millest keha nii väga puhastada on vaja kui kysida nende inimeste kaest, aga keegi vastata ei oska! Lihtsalt järgitakse kellegi alusetut mantrat. Kui oled terve inimene saab su keha sellega ise hakkama. Ei tasu asju yle moelda.
Ei ole midagi halba kui aeg-ajalt nn. “rämpstoitu” nautida. Endale rangelt mingite kindlate toitude ärakeelamine on pigem kerge psyhholoogiline hälve. Midagi ei juhtu, kui monikord omale pudel kokat, hamburger, tahvel shokolaadi voi kott komme lubada ja mida aktiivsem on elustiil, seda vaiksemat negatiivset efekti omavad need su kehale. Teiseks oled sa ka ise onnelikum kui saad syya, mida tahad.
Eat your lettuce and be sad.
Inimesed kipuvad otsima lihtsat teed, kahjuks selliseid shortcut-e ei ole.
There is no elevator to success. You have to take the stairs, always.
SKG
MemberMingid imeasejad nad pole. Kaloridefitsiit ennekoige ja kui see paigas, siis voib ju mingi rohelise teega “toetada”, kuid mingeid kodus selgelt moodetavaid tulemusi oodata ei tasu.
SKG
MemberAkim Williamsi seljalihase ja vöökoha laiuse suhe on visuaalselt muljetavaldav.
Vot seda võib juba geneetika alla liigitada.
SKG
MemberUurisin ka natuke lisaks ja tundub, et Sul on täielik õigus.
Pakun siis uueks eeskujuks välja:

Kindlam oleks keegi enne 30-ndate keskpaika, kuna 40-ndatel oli testosteroon propionaat juba saadaval. Nii et.. who knows..
Reeves oli 6’1″ ja 215lbs, jah tõsi, mitte just kõige kuivem.
Üks intervjuu Sergio Oliva-ga:
BDJ: Could you relay your own experience with drug use?
SO: This is an area of great interest for people. I don’t care who wants to take steroids, because that’s a personal choice… that’s his life. Now, today, everybody has access to them. I even saw in one of the big magazines that Arnold denies having used them, but Arnold was one of the first to bring steroids over to America. And everybody in the old days used them: Zane, Columbu, myself, Arnold, Larry Scott, Harold Poole, Dave Draper, and even Steve Reeves. There’s no way to deny it. It wasn’t much, nothing like today. But the development of drugs is much different. I used decca and dianabol, and that was something really big at the time; and decca was not considered that bad. It was even prescribed by doctors to help make your bones strong. Today you have guys weighing 200 pounds, and six months later they weigh 250-300 pounds! So you know these guys are taking something unbelievable. When they say they haven’t taken any thing, you know that it’s phony.
http://www.ironmagazineforums.com/threads/46705-A-Sergio-Oliva-interview
SKG
MemberTegin jalgu jälle, kuna Neljapäev jäi nõrgaks (shorts FAIL). 8 seeriat kükke, 6 seeriat väljaasteid. Hiljem veel 8 seeriat õlgasid ja biitsepsit ka väheke. Homme peaks rinda tegema.
See nädalavahetus jälle kaks UFC eventi. Hellyeah!!

SKG
MemberLeidsin ühe vana seljast tehtud foto, August 2013. Panen siis siia, kunagi hea võrrelda kui peaksin uusi tegema.

Vasak triitseps jätab soovida. Vähemalt selle nurga alt ja poosiga. Ega ma poseerida ei oska ka, pole nagu otseselt harjutanud ja vaja läinud.
Kuusepuu on õrnalt aimatav, aga selleks on vaja kõvasti paksemat selga ja madalamat rasvaprotsenti kui sel fotol.
SKG
Member
SKG
MemberKolmas ei ole ilma roidideta saavutatav ja arvan, et seda on tahtis labipaistvuse ja aususe huvides mainida.
Ehtne full, Photoshop-look. Korraga hakkas trapets vohama, kus on suurim hulk androgen receptor-eid, mis koige paremini PED-ide kasutamisele alluvad. Kui ma ei eksi, siis yleval kolmandal fotol on tegu Jaco de Bruyn kehaga. Selge on see, et mees laks mingi hetk (2010->2011) “kangemale toidule” yle. Arge olge naiivsed.

Jaco on parempoolne, Jeff Seid-i korval. No comments..

Jah, “geneetika”… arvan, et seda kiputakse tihti yletahtsustama.

SKG
MemberSee MyProtein Liquid Chalk on veidi vedelam kui originaal Liquid Grip. Kuivab margatavalt kiiremini, mis on super, samas Liquid Grip jaab paremini peopesade kylge.
-
AutorPostitused