SKG
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
SKG
MemberPizzat ei saa nyyd monda aega, kuna eile keetsin kilo pennesid ja need tuleb enne ara tarbida.
Kuigi jah – sel nadalal on jarjekordselt 2 UFC eventi, yks lausa Dublinis, et tuleks nagu midagi votta vaatamise korvale.
SKG
MemberNojah kui enesetunne selgelt paraneb gluteeni ara jatmisel ja see toesti oli ainuke muutus, mis tehti, siis tundub asi selge olema. Ma pidasin pigem silmas inimesi, kes kuskilt voi kellegi kaest on kuulnud ja siis hakkavad pimesi jargima, kuna gluteen on “paha-paha”. Enne voiks ju vahekenegi selgeks teha – uurida, ei?
Aga otse teemasse – naudin oma nn. lounasooki hetkel. 150g pennet tomatikastmega. Yhtlasi ka koige valgurikkam taisterapasta, mida kohanud olen (14g/100g!).

SKG
MemberLisaks.
Gluteenivabal toitumisel on kindlasti oige koht, kui inimesel toesti on toestatud selle talumatus. Aga viimastel aastatel on tekkinud inimesed, kes omale olematuid probleeme kylge motlevad (fad diets). Noh, umbes sellised, aarmiselt piinlik:
SKG
MemberTänu Layne Nortonile jt. tuntud contest-prep coach-ide (Alan Aragon, Eric Helms, Brad Schoenfeld, Alex Viada, Nick Tumminello, Spencer Nadolsky jne) teadmistele toetudes ma seda praktiseerinud olengi. Kui nyyd aus olla, siis ma pole proovinud järsult 300kcal voi 500kcal muutusi oma menyys teinud (,aga see ei tundu mulle kuigi arukas variant, juhul kui muutused toimuvad ka vaiksema sammuga). Vaid peamiselt kaloraazi muutnud 25g sysivesikute ehk 100kcal sammuga ja mitte tihedama intervalliga kui 2 nädalat.
Keegi ei taha ju liiga palju rasva peale votta voi siis liiga palju suure vaevaga kasvatatud lihast kaotada. Arvan, et molemas suunas liikudes peaks kaloraazimuutused minimaalsed olema. Jah, see eeldab, et sul pole kuskile kiiret vms. Kuna ma ei voistle ega pole vaja end mingiks kindlaks kuupaevaks teatud vormi ajada, saan seda enda peal teha.
Raakides veel arvamuste muutmisest..
Eks endalgi laks aega motteviisi muutmisega voi pigem mottemaailma avamisega, et kui ikka mitmed toendid lahevad lahku mu arvamusega, siis tuleb olla valmis enda muutuseks. Ei tasu karta eksimusi voi tunnistada oma vaararvamusi. Ei saa lasta dogmadel kujuneda ega mingit ideoloogiat hakata jargmina (all the “gluten free people” & “paleo guys” – I’m lookin at you!).
SKG
Membernojah… aga kui keegi ei võta vaevaks selgitada, siis ei saagi see arvamus ju mitte kuidagi muutuda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul ei ole probleemiks selgitada, kes on valmis oma arvamust muutma või vähemalt ära kuulama. Kes ei ole, arvan et tunnen praeguseks üsna hästi ära. Neil on kõigele vastus olemas ja ainult mina-mina-mina. Nad on üldse igal alal spetsialistid, mis jutuks tuleb haha.
SKG
MemberTäna võtsin vaba päeva, kuna sain eelmine öö vähe magada. Panin küll 6AM äratuse, tõusin korraks üles, aga sain aru, et pole ikka hea mõte alla saali minna haha ja magasin edasi. Oli vaja ju öösel telefonis chattida! Kuluski ära, polnud ammu vaba päeva olnud. Homme plaanis keha sirutused pingil lisaraskustega. Õlad ka siis ilmselt.
Veel.
Raske on selliste inimestega, kes arvavad, et nad teavad midagi ja on veel pimesi ensekindlad selles. Just siin üks daam kui kuulis/nägi millega tegelen. Küsis, et ilmselt väga range dieet, et sellist vormi omada. Mul oli dafuq.. irooniline, et sõin just 900ml Carte D’Or jäätist otse karbist sel hetkel. Ütlesin, et ei mulle küll mingit raskust ei valmista, pigem on tegu kaalu pealhoidmisega ja mingeid toite ma omale ei piira. Kas sööd siis šokolaade ja jäätist?? See pole ju mingi õige dieet siis! Oh well.. mis sa teed sellistega. Osadest saab kohe aru, et nende arvamust ei muudaks miskit.

SKG
MemberTäna ainult jalad. 6 seeriat kükke ja 6 seeriat väljaasteid.
SKG
MemberSKG
MemberRiisigaletid on eesti keeles.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ohh jayzus. Esimest korda kuulen – galet

SKG
MemberTäna tegin vähe lõdvemalt, kuna viimast vaba päeva ei mäletagi.. keha pöördeid, 5x2min plaku (viimane seeria värisesin nagu epilepsiahaige), biitseps, käsivarsi.
Rice cakes (ma ei tea kuidas Eesti keeles on, pole ju riisikoogid??) India pähklivõi ja piimaga. 7 banaani ka.

SKG
MemberJap.
Lopus naitas jah, olin vist liiga kannatamatu.
Mnjah, koigi aegade parimad jalad tunneb ikka kaugelt ara.
SKG
MemberVana kooli jalatrenn:
https://www.facebook.com/photo.php?v=673898382691032&fref=nf
Ja nüüd kõik jalga lammutama!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kas see on Tom Platz?
SKG
MemberLihasvalu ei tähenda otseselt mõju vaid seda, et pole toimunud veel adapteerumist. Kui treeningsagedus on piisav, siis pikapeale see valu väheneb või kaob täiesti, aga see ei tähenda, et ka treeningu mõju kaoks.
Valu
= mõju.SKG
MemberKas seda on testidega kindlaks tehtud, et sul on paks veri voi oletad ise?
Poordu abi saamiseks artsi poole siis. Foorumis keegi sulle vereteste ei tee ega ravimeid valja ei kirjuta.
SKG
MemberKui teha kükke mingi 12 seeriat siis kindlasti. Aga kui tehagi kükki pressi sirutust kõike ainult ühe/kaks tööseeriat. Siis on OK. Või mis? Siis ei ole ju vahet kas sa teed kükki 6 seeriat või 3 eri harjutust 2 seeriat. Samas saab lihas kindlasti eri koormusi tunda. Lihas on muidugi üks, aga harjutus teine. Teine stimulatsioon.
Teed kykke 6 seeriat ja on rohkem kui kyll. Soovi korral void jalgade asetusega koormuse suunda mojutada. Miks algajail reitele rohkem vaja?
Vabaraskuse ehk kangiga saab oluliselt suurema osa lihaseid samaaegselt stimuleerida, tasakaalustavad lihased. Jalapress ja masinad ei ole kindlasti paremad ja ei nae pohjust neid sinna otsa veel teha kui juba kykk sees on. Enne siis valjaasted vabaraskustega voi Smithil juba.
– Algajatel poleks vaja nelipead isoleerida, samuti hamstringe. Isoleerivad harjutused peaksid olema vajadusel pigem taienavad – mahajaanud lihasgruppidele. Aga algajad ei pea muretsema selle parast, kuna terve keha on “maha jaanud”.
– Paneb asjatult suure rohu polveliigesele ja sidemetele. Ma isiklikult ei paneks seda yhegi algaja kavasse kui just meditsiinilist pohjust pole, miks kykkida ei saa.
– Harjutuse funktsionaalsus ei kandu eriti yle praktikasse (igapaeva ellu).
Eks loppude lopuks igayks ise otsustab kui efektiivselt soovib oma aega jousaalis veeta..
-
AutorPostitused