SKG
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
SKG
MemberJalapäev oli täna, kükid tulid ära siiski 150kg-ga, vaatamata sellele, et viimasel ajal toidu sisseajamisega raskusi.
SKG
MemberMõni aeg tagasi kirjutasin ühe (hea mainega) steroiditootja kohta ülevaate.
Vastu sain endale vajaliku 10ks nädalaks:

SKG
MemberKokaga elamise rõõmud
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />Täna oli super ilm siin ja nautisin väljas, saali ei jõudnudki. 26 kraadi oli vähemalt, tuulevaikus ja pilvitu taevas.
SKG
MemberSain täna http://www.bulkpowders.ie -30% EVERYTHING koodi.
Äkki kellelegi abiks. Ise ei osta toidulisandeid kunagi täishinnaga, vaid täidan varusid ainult soodukate ajal. Päris suur vahe kui €64 asemel kõigest €45 maksta. Seda siis näiteks 5kg valgupulbri eest.

SKG
Member1 hour ago, Henrikix said:Ise ka lugenud selle kohta, et osadel mitu aastat blast & cruise ning üks PCT ning good 2 go.
Ma pigem pidasin seda silmas, et kui oled testo vms peal, siis ei saa lootma jääda, et see sind täiesti viljatuks teeb.
Sperm count ei lähe päris nulli alati.
SKG
MemberI’ll just leave that here..

Huhhh…
SKG
MemberVäike tähelepanek. Eri tootjate kuid sama spetsifikatsiooniga (25G 1″) nõeltega on lihasesse sisestades erinev tunnetus. See vahe tuleb ilmselt erinevast nõela tipu teravusest ja kujust.
SKG
Member
Seljapäeva tegin täna ja päris hästi tuli.
Lõuatõmbed 20kg lisaraskusega, 4 seeriat, 6 kordust.
Seated rows ka kaablimasinal @max (100kg) 10x, 10x, 8x, 8x
Plank 3x3min.
Kardio rattal @ 140bpm 30 min.
Kaal 102kg.
SKG
MemberNädal aega vaikust olnud.
Hiljutised töö- ja inimsuhetega seotud uudised olid kergelt öeldes šokeerivad
SKG
MemberKõik toidulisandid ühte patta panna.. no ma ei tea.
Väga mööda see artikkel.
SKG
MemberJalad tehtud.
46kg hantlid. 4 seeriat. 16 sammu seerias.
Sääri tegin ka.
SKG
MemberSKG
MemberOn 7/22/2016 at 2:38 PM, Guest Raul said:Olen 1,8m pikk kaalun kusagil 100-105kg. Tugeva kehaaehitusega ja jõutrenni teinud umbes 20 aastat. Nüüd on soov lihtsalt massi juurde saada ja olen püüdnud rohkem süüa. Sõin palju kordi päevas ja korrapäraselt, tavalisest toitumisest vähemalt 500 kcal rohkem, juhtus aga see et kaal hakkas kukkuma
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_biggrin.png” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ /> Ma ei tea miks, aga nüüd olen nädal aega söönud enne magama minekut makarone hakklihaga kaks kõvat portsu, nii et kõht silmini täis.Mõned kilod tõusis tagasi, aga no ei tea mina mis suuna peaksin võtma igapäevaselt et saaks 15-20 kg lihtsalt kehakaalu juurde. Soov vb ebatavaline aga siiski tahaks ise kogeda seda massi, eriti trennisaalis.
Oled juba 180cm juures üle 100kg ja tahad veel 15-20kg “massi” juurde? Mis massist käib üldse jutt? Kui soovid lihtsalt paksemaks end süüa, söö rohkem. Rohkem energiarikkamaid toite. Kui lihasmassi, siis tuleb hakata steroide võtma, kuna selle pikkuse juures on praegune kehakaal “naturaalne maksimum”, eeldades, et rasvaprotsent on väga madal.
SKG
MemberThings you read..

SKG
MemberKeegi on jälle iseseisvalt tuntud ja vähemtuntud valgupulbreid testinud.
Seventy Protein Powder Lab Tests: BPI, MHP, Weider, and more FAIL
AutorPostitused